0 Läs mer >>

Just nu sitter jag på min systers jobb Folkbladet där hon jobbar som mediasäljare. Så stolt man kan vara, jätte kul ju. Och så har hon visat runt mig på kontoret och det ser verkligen ut som på film eller i serier. COOLT! Sitter i det inglasade kontoret och utanför är hela korridoren klädd med utdrag ur Folkbladet tidningen. Kollar jag ut så ser jag NT's hus med fönstren hitåt.

Jag börjar inte skolan förns 09:00 idag så jag väntar hos syrran för hon skjutsar mig dit senare.

Linnea Eldh

Folkbladet

0 Läs mer >>
Nu sitter jag i systers lägenhet och ska snart ta min tekopp och se på en film. Men jag kom på att jag sa att jag skulle blogga om hur dagen var idag. Det var ju som sagt första dagen på en ny skola, nya kompisar, nya lärare och nya möjligheter!!

Mamma skjutsade mig till skolan vid halv 10 sen tog jag ett djupt andetag och gick upp till stora ingången. Shit vad nervös jag var, tänkte bara att jag kommer va ensam och stå där helt lost. Men sen gick vi in i aulan och där ropade dem upp oss och såp oresenterade lärarna sig själva sen fick vi gå in till sal S12 och det var min klass H11A (djursjukvård) och H11H (Hund). Där började jag snacka med en tjej som heter Kristin och hon var jätte trevlig vi kom på att våra systrar kände varann och så snackade vi massor för vi hade lika intressen och så. Vi fick massor med information om vår tid i ettan dem första veckorna och sen vart det lunch då vi gick dit och åt sen hade vi rast ett bra tag och när jag och Kristin snackade så kändes det nästan som vi egentligen kände varann. Det var jätte kul så det kommer bli 3 jätte bra år och hela klassen verkar underbar. Mentorerna är stört sköna så det kommer bli lättsamt.

men nu ska jag dricka mitt te med min kära syster så bloggar imorgon igen.

Linnea Eldh

I sat down on a lonly...

0 Läs mer >>
Nu är helgjobbet slut för den här veckan :) var en bra dag idag men lite seg kom inte så många som jag hoppats på när det var golftävling och så men men. Jag fick ju tid till min bok "Paganinikontraktet" läste 150 sidor! Men annars så är det Måndag den 22:e imorgon och det betyder att jag börjar en ny skola i Norrköping, ny linje och jag känner bara 1 person på hela skolan och hon går i tvåan nu eftersom jag gick om pga nya ämnen. Men tror det kommer bli jätte kul i alla fall. Bloggar imorgon ang hur det gick.



Linnea Eldh

Woop woop

0 Läs mer >>
Nu en bildbomb från Kolmårdens djurpark.
Foto: Linnea Eldh






























Linnea Eldh


Alla känner apan, Apa...

0 Läs mer >>
De senaste dagarna har Jag, Mamma och Micke varit i vårt nya boende i HYLINGE! Vi målade mitt, mamma och mickes rum samt ska måla hallen i Stockholms vitt. Det kommer bli riktigt snyggt. Jag har även fotat kossorna som går utanför mitt sovrumsfönster och hästarna "Frankie, Sudden och Calle". Det är vad jag har hållit på med dem här dagarna som jag inte har bloggat för vi har kommit hem från HYLINGE runt 9-10 tiden varje dag. I förrgår var jag med min mamma på hennes jobb som ligger mitt i Kolmården så jag gick i djurparken ett tag och fotade djuren. <3



Jag som målar mitt rum med grundfärg.



Min kokompis



Finfina Frankie



Snyggigen



Gammla Sudden så söt så



Coola Calle hon är så vacker



Vägen till slottet och vårt nya boende "flygeln bredvid"

Jag lägger upp KOLMÅRDEN bilderna sen i nästa inlägg!



Linnea Eldh

I'm feeling like ther...

0 Läs mer >>
Igår så åkte jag och mammie iväg till sjukhuset på förmiddagen för att åka på ultraljud, det var det första ultrat jag varit på och det var en jätte härlig känsla att kolla på min lillebror och få ett kort på han. Han e så fin och jag längtar så mycket på att han ska komma till världen och öppna sina ögon så att man får se han "in real life"!!


Detta är min lillebror Hugo <3

Ultrat var klockan 12 men sen hade mamma läkartid klockan 14 som tillslut blev kvart i 3 istället. Sen åkte vi hem och kollade upp om vi kunde fixa biljetter till IFK-AIK  och det gick så klockan 19 var det match på Nya Parken. Första halvlek spelade IFK bra men sen tappade dem det. Och AIK bara fejkade hela tiden. Sen var man riktigt trött när man kom hem så bara att lägga sig i sängen efter lite slötittande på TV.




Linnea Eldh

A happy sister...

0 Läs mer >>

Den här söndagen har spenderats på Hylinge där vi målat om i vår lägenhet och fixat en massa med nödvändiga grejer. Jag kan ju inte bara vara inne och måla så jag och min syster gick och kollade ridvägar och vi hittade först en som gik runt flera gärden där det också fanns jätte bra fält att rida på. Den promenaden runt tog 40 minuter, sen tog vi cykeln och cyklade in på en grusväg och vi fortsatte och forsatte tills vi kom ut till 210:an där vi förstod att vi inte var långt ifrån Tvärdala så då fick vi lite panik men fortsatte cykla tills vi kom hem och den turen tog 1 timme och 15 min. Vi var trötta efter det!! Så då gick vi ner till stallet till Tullamore Dew, Callamore och Killamore som kom till oss direkt när dem såg oss. Så gulliga är dem.

Alex och jag ryktade av alla 3 och pussade på dem.. Imorgon ska jag nog mysa lite med dem igen. <3



Den här sången berättar precis hur hästar är. Älskar den...

Linnea Eldh

A small part of all t...

0 Läs mer >>
Idag fyllde min lilla kusin Alva 9 år <3 vad tiden går fort känns som hon fortfarande är den "lilla" alva men hon e ju hela 9 år nu :) vi åkte in vid 18 och skulle fira henne, det vart taccos där och sen marängtårta till efterrätt. <3 YUMMI!

Annars så har det faktiskt varit höstvindar idag och man har känt den här kylan på kinderna när man var ute, jag vet inte men jag saknar det nästan nu. Jag älskar höst/vinter modet så för mig spelar det ingen roll det får gärna bli höst nu. eller föresten det kan vänta tills mitten av September för då hinner jag få dem här varma mysiga hästdagarna fortfarande!!



Här är hon kusinalva med hennes present från oss, hon har verkligen önskat sig en STOR nalle att ha på sängen. Och när man kramade om den där så ville man ju själv ha en. haha men det blir inget.
Nu ska jag i alla fall sova så jag orkar bära matsalsbord imorgon.

Linnea Eldh

Jag vill tro på det.

0 Läs mer >>

Nu är min Tigerkaka klar, äntligen. Det luktar så gott från köket men jag vill inte smaka än för då kommer den inte vara lika fin när mamma och micke ska få äta. <3





Linnea Eldh

Baka en kaka

0 Läs mer >>

Kom nyss hem efter en trevlig kväll hos Emma, vi hyrde en film "The Fighter" som handlade om 2 brorsor som båda boxades men den ena var bättre och den andra knarkade och slogs mot poliser m.m. Aja filmen var i alla fall bra, inte den bästa man sett med BRA!! Sen när vi skulle lägga oss så låg vi typ i 2 timmar och snackade om allt mellan himmel och jord. Vad härligt det är att få prata ur sig lite då och då.



Nu ska jag i alla fall snart baka tänkte jag så får jag göra ett till inlägg senare idag.

Linnea Eldh

Today is gonna be a n...

0 Läs mer >>
Nu sitter jag och Emma i soffan och värmer oss under filtar....

Emma Ädel kom till mig runt 3 tiden nån gång och då gick vi bort till Smultronstället glassrestaurangen i Söderköping för att äta lite god glass. Jag tog "Chokladpärla" som var jätte god men mäktig, Emma tog Casino som var mjukglass och choklad. När vi gick hem därifrån så blåste det jätte mycket så vi höll på att frysa ihjäl. Bara att gömma sig under en filt när man ser på en film.



Min glass!!!

Linnea Eldh

Smultronstället

0 Läs mer >>
Igår vart det att åka till Hylinge vårt nya hem som vi snart ska flytta till om några dagar. Där står det 3 hästar i slottets stall och dem 3 hästarna ska jag ta hand om som mina egna ett tag framöver. Först är det Tullamore Dew eller Frankie som han kallas, han är en Frieser och världens mysigaste som lunkar fram till en när man kommer och bara lägger huvudet i sin famn för att mysa. Han är rätt så stor närmare 170 tror jag i mankhöjd. <3

Sen har vi Calle som är ett halvblodssto men hon heter egentligen också som en whiskeysort, kommer aldrig ihåg vad det är för nån. Hon är det som jag kommer rida mest tsm med Frankie. Hon är den yngsta och är jätte fin, jag kommer ta fler bilder på dem sen när jag ska börja rida dem.

Sist och minst kommer Sudden som också är ett halvblods sto som är 22 år så hon ska jag bara gå med i grimma och mysa med så hon inte känner sig bortglömd. Alla 3 hästarna är riktigt fina och som sagt kommer fler bilder till helgen tror jag. <3



Här är Tullamore Dew's fina ansikte. <3

Linnea Eldh

Hästar gör världen va...

0 Läs mer >>

Vaknade och det var inget fint väder, så upp och hoppa ät lite yoghurt och sätt dig med datan i knät. Det är vad jag gör just nu ska snart ta en ordentlig frukost. Sen kommer min syster till lunch och då ska vi käka lasagne och hembakat bröd till det. Gott gott.

Gör ett till inlägg senare idag kanske tar lite roliga bilder på syster och mig idag.



Linnea Eldh

I drömmar och kärlek ...

0 Läs mer >>
Nu ska jag ta tag i det här med bloggandet. Jag har ärligt talat inte haft tid eller lust att göra det nu på sommarlovet. Har jobbat på Bråvikensgolfklubb ganska mycket och kommer jobba helger där i Augusti och September. Annars så har jag åkt till Halmstad/Tylösand med Mamma, Micke och syster! I början av sommarlovet åkte jag ju till Öland/Byselkrok med Pappa, Sakorn och syster. Sen har jag ju åkt till syster och haft kvalitetstid med henne.

Halmstad i bilder!



Dag 1. Påvägen ner till Halmstad så stannade vi till på en rastplats och drack oboy och åt macka!!



När vi kom ner till halmstad så checkade vi in och gick ner och lade oss vid poolen.



Påkvällen mötte vi upp min moster och hennes familj i Halmstad City för att äta på restaurang Yoss. Här är min syster Alexandra och kusin Ida.



Här är jag och lillkusinen Alva på restaurangen!



Efter maten så var vi tvugna att ta en promenad runt halmstad och hittade en graffiti park.



Här är från vänster lillkusinen Alva, min syster Alexandra, Kusin Ida och JAG!



Från vänster Fredrik, alva, ida och moster Anki.



Ett jätte gulligt litet hus mitt i centrum :)



DAG 2. Alexandra och jag på Tylösand <3



Tylösand!!



Syster, mamma och jag !!



Påkvällen satte vi oss och åt på Bakfickan en jätte fin restaurang mitt i smeten i halmstad. Mamma och Micke!



Syster och Jag på Bakfickan. <3



Var bara tvungen att lägga upp den här bilden på min vackra mamma <3



Dag 3. Vi stannade på Ullared påvägen hem och där köpte jag en vinterjacka till stallet (Jacsson) för 99 kronor. En ridtröja grön för 149 kronor. Ridvantar och strumpor.



En myströja för 129 kronor, en big t-shirt att sova i.bh, trosor, sockar och skärp.



Spraybalsam, deo, nagellack, 2 filar, nageldecoration, plånbok, pincett, nageltång, minispegel, riskudde, 2 små tavlor med citat på och en Do not disturb skylt.



Till min lillebror som kommer i den 4 Oktober köpte jag, en mysfilt med kanin på, en vit cardigan, bruna snygga byxor, en beige/vit haklapp, 2 nappar, en skylt det står "Här bor en prins" på. Och en regestreringsskylt till barnvagnen. <3

Allt jag handlade gick på 1447:- <3 ÄLSKAR ULLAREDS PRISER.

Linnea Eldh



It's a wonderful life