0 Läs mer >>

Efter frukost vart det en tur in till Söderköpings SOK stuga (ett ställe där man kan åka massa längdskidor, pulka och en typ hinderbana) för att gå en promenad med vargen, grilla korv och åka pulka med lillebror.

Kalla och trötta kom vi hem och la oss framför tv:n för att kolla film såg "trassel" så jäkla bra film. Klockan gick skitsnabbt och sen var det mat (pannkakor). Såg "never back down" sen och den är ju en av dem bästa filmerna. Fick en att tänka lite med
Sista filmen vi såg var "yours,mine,ours). Somnade dock till slutet men men. Ligger nu trött i sängen och ska sova!!!!

Ciao bella

A normal day?!!!

0 Läs mer >>

Idag vart det en 2h promenad på morgonen med familjen och grannen Jessica. Kaitaq och Karma lekte massor och sen fick min varg lite uppläxning av Karma. Hihi, så söta.

Nu sitter jag och pluggar massa Djursjukvård, usch.. Men men har fixat iordning mitt rum med och bäddat rent till Ebba som ska sova här idag tills nästa år!! OMG! Bästa starten på nästa år<3 puss på dig Ebba!

Nu måste ja fokusera på plugget så..

Ciao bella<3

Studying fucking hard...

0 Läs mer >>

Är så sjukt trött...

Ligger i sängen med datan i knät ska se på "hart of dixie" igen, knarkar den serien nu. Älskar det!!
Fick fnatt och plattade håret nyss även om jag bara ska va hemma imorgon med men kunde inte somna så dax att platta håret, testade då hur mössan skulle sitta med utsläppt och det satt ju fint det med.

Annars så var jag ute med grannen på en kvällspromenad förut och sen satt jag i systers rum och snackade skit samt fick skrattanfall som vanligt. Älskar dig syster.
Tog med ett glas med yoghurt ut till mig då jag är hungrig nu (om nån vill veta)!

Ciao bella<3

Tired as fuck!!

0 Läs mer >>
Var ute på långpromenad med vargen i kohagen förut och tog med mig kameran då det är skinande sol ute och snön bara glittrar. Kaitaq sprang lös och jag vart så stolt över han då vi mötte ett par och sen en ensam man komma och gå, kaitaq stannade upp och kollade på dem men sen sprang han till mig utan att jag sagt ett ord. Så duktig, dem gick förbi och han släptes och struntade i dem. Min älskade diamant han är så duktig. 
 
Ciao  bella<3
 
 
 

Photoboost winter!!

0 Läs mer >>

Ligger nu i sängen helt slut, somnade framför tv:n nyss och väcktes av syster, tack hade varit mer trött annars. Men nu är vargen också trött så ser på "hart of dixie" nu. Väldigt bra faktiskt.

Imorgon blir det nog in till nkpg för att ta en långpromenad med vargen där med lite socialiserings-träning. Var länge sen man va inne i stan nu, i alla fall med vargen.

Ciao bella<3

Saying goodnight!!

0 Läs mer >>

Jag och vargen på promenad i det fina vädret såhär på eftermiddagen. Himlen var alldeles rosa och det lös upp de vita fälten.

Nu fika med mamma och syster.

Ciao bella<3

We are the Champions!...

0 Läs mer >>

Kom nyss hem från Hageby Centrum där det vart lite snabbshopping.

Jag hittade på MQ en jättesöt grå mössa med tillhörande vantar och även ett par Björn Borg trosor.
Nu ska ni höra allt det fick jag för 222kr med den rean som var. Trosorna kostar egentligen 200kr men det var 70% rabatt på dem andra var det 50%.

Sen hittade jag en jättefin glasburk på "village" som jag ska ha Kaitaqs godis i. Och där vart det även en liten present till syster. Hämtade även mina P-piller och köpte VOM till Kaitaq.

Nu blir det fix i rummet och promenad med vargen och syster!

Ciao bella<3

New in!!

0 Läs mer >>

Fy fan för regn och sen minusgrader...

Nu är alla vägar vid oss täckta av is inte en enda bit som är okej att gå på. Men som tur är så tog jag is-dubbarna som man sätter på skorna, nu när jag var ute med vargen.

Dem är riktigt bra, går på som annars och halkar inte en enda gång. Dock så var ju Kaitaq som "Bambi på hal is" stackarn! Kanske ska köpa ett par gummiskor till han så inte han sträcker sig.

Jaja, nu är jag och mamma påväg in till Hageby centrum där alla barnbarnen fick presentkort av mormor på 500kr i valfri butik så tänkte passa på att köpa färsk foder till Kaitaq och nån hylla, burk m.m.

Ciao bella<3

Ice ice baby ice ice!...

0 Läs mer >>

Idag vart det en lugn dag, jag och mamma satte oss och såg på Breaking Dawn part 2 efter promenaden med vargen. Under tiden gick Melker omkring på lovet med vargen sovandes bredvid. Melker tycker jättemycket om Kaitaq men ibland är han läskig.

Filmen var i alla fall jättebra, sen satte jag på en annan film som är jättebra, har inte sätt klart den då jag tog ut Kaitaq på en lekrunda i kohagen.
Han sprang lös igen och jag tränade mycket kontaktövning.

Ciao bella<3

Så var det annandagen...

1 Läs mer >>

Var ute med Kaitaq på en långpromenad vid 10, gick kanalen och runt på ungefär 1h. Kaitaq var lös längs med kanalen och sprang massor, körde inkallning och aktiviteter och han är så himla duktig och lyssnar bra nu igen (för tillfället).

Det är många som säger till mig att det måste va jobbigt att ha köpt en helt egen hund som jag har gjort, man binder sig ju till en Husky på lång tid och 24h om dygnet i princip eftersom han inte kan vara ensam heller.
Dem säger att det måste va tråkigt för att jag inte kan ta lumpen, åka utomlands i nån månad eller gå på festerna i stan.

Men vet ni vad?
Kaitaq var min dröm nu har han blivit min verklighet, mitt liv, mitt allt. Han har redan gett mig så mycket och jag vet att jag kommer lära mig så mycket av han av släktet "canis lupus familiaris". Jag är då glad att jag fick köpa min egna lilla varg, min vilda diamant. Nu kan jag förverkliga min dröm och t.o.m göra den ännu bättre, mer storslagen.

För jag och Kaitaq är ett team och vi kommer hålla ihop en lång tid framöver, vad är en månad i Turkiet jämfört med den tiden jag får med min varg.
Han är mitt allt!!!

Min vilda diamant!!

0 Läs mer >>

Imorse ringde min klocka vid 5:15 för att kissa Kaitaq och gå in till syster i tv-rummet och se på film. Vi ville ha en mysmorgon med film under täcket. Det vart "bad santa" dock somnade båda efter halva filmen ungefär.

Efter frukost vart det en långpromenad med vargen och syster, han sprang lös hela vägen och var så glad. Det är jättekul att se han springa lös och va så nöjd och vild.

Vid 14 kom Eva och Bertil, då blev det kalkon och presentöppning igen. Tack igen för paketet.
Sen vid 16 skulle jag och syster va hos pappa och sakorn för att fira jul, där bjöds det på vårrullar till förätt och sen fläskfilé med potatisgratäng. Mumsigt värre!!

Nu har vi förflyttat oss till sofforna och ska bara sitta och ta det lugnt ett tag!

Ciao bella<3

Juldagen!!

0 Läs mer >>

Sitter nu i min säng och kollar på "Patrik 1,5" sjukt länge sen jag såg den. tog med mig en bricka med te och macka ut till mig.

Julen var helt perfekt och julklapparna var jag helt nöjd med dem var perfekta. Dem sista julklapparna jag öppnade innehöll vinter vantar och en jättefin och bra plattång.

Här är min favorit pryl just nu!!
Älskar min lilla tekanna som jag fick av mamma, perfekt för mig då det blir ungefär två koppar te från den.

Ciao bella<3

Nöjd!!

0 Läs mer >>

Vid 13:30 kom hela tjocka släkten hit för julfirande, vi började med lite glögg och pepparkakor tills alla kom. Sen var det julbord för hela slanten. Allt från köttbullar & prinskorv till karamelliserad brietårta & lax.

Riktigt gott är det med julbord men tyvärr så blir man totalt propp-mätt. Men men fick sitta och smälta maten till Kalle Ankas Jul. Det var ju lite ändringar i tomteverkstaden till det sämre men men!

Folket var här tills 19 ungefär, då tog jag och syster ut Kaitaq på en kvällspromenad!!

Ciao bella<3

Släkten!!!

0 Läs mer >>

Då är det jul då!!

Vad snabbt det går, kändes som man nyss började skolan efter sommarlovet och så är det redan jul. Höjdpunkten på året som gått. Dessutom så har vi ju överlevt världens undergång också haha!!

Vart en kort morgonpromenad med vargen innan vi gick in och åt frukost. Sen var det paketöppning, vi öppnade några stycken nu och jag fick ett par jättefina kängor, underställ, festtopp, tavla och dockar än så länge.

Nu blir det långpromenad i snön med vargen och sen fixa iordning inför julfirandet när hela släkten kommer ut till oss.

Ciao bella<3

MERRY MERRY christmas...

0 Läs mer >>

Nu är jag hemma efter en rolig bio kväll med Emma och natta, vi såg "historien om Pi" den var faktiskt bra och sorglig. Borde man se men kanske inte på bio!

När vi kom ut från biografen så hade det snöat massor och det var total snöstorm när vi gick ut. Så ut till våra landet-vägar och köra i ren snö. Fy fan!!

Såhär såg det ut när det var som bäst!

Ciao bella<3

Home!!

0 Läs mer >>

Ja precis swedish cracker heter knäckebröd fast på engelsk, det bakade jag idag av Ernst recept! Det är valnötter, sesamfrön, linfrön och hjorthornssalt i... Haha nyttigt värre men goda såg dem ut när dem var färdiga.

Och jag tycker det är så kul att baka mer annorlunda recept som man inte gör annars, mycket mer spänning i det.

Just nu sitter jag i en sjukt snygg Lexus med bästa Emma. Hon kom och spontan-hämtade mig nyss så ska vi åka och hämta Natta så ska vi in och kanske se bio, spela laserdome eller bowla.

Ciao bella<3

Swedish cracker!