0 Läs mer >>

Sitter på historian nu, sjukt tråkigt... Pratar om någon kung som makt över kyrkan och som sedan förlorade makten och det kom partier "hattar och mössor". Då kom den första tryckfrihetsförordningen 1766!

Hade idrott förut som jag inte skulle va med på men det var bara smidighetsträning så var med i alla fall... Ska träna på dem hemma ocks.

Snart är det äntligen lunch och då blir det maaaaaat!!! Hungrig och sen blir det hubdlektioner.

Ciao bella<3

History!!!

0 Läs mer >>

Sa nyss hej då till lillebror, mamma och Micke då dem ska åka till Trysil och ha det riktigt kul i backen. Själv stannar jag och syster hemma för att ta hand om jobb och skolan. Lite synd dock då vargen hade älskat Trysil.

Men men jag och syrran lär nog få det riktigt härligt här hemma med. If you know what i mean...

Hihi i alla fall så blir det en promenad nu med vargen innan jag fixar iordning lite i hemmet. Vart ju en extra dag ledigt idag då vi inte skulle ha några lektioner. Härligt!!

Ciao bella<3

Bye bye!!!

0 Läs mer >>

Jaha en söndag som denna håller jag mig enbart till nödvändigt fix. Började med att storstädning i mitt lilla hus, dammsög, skura, damma av, bädda rent, städade garderoben och fräscha upp.

Nu sitter jag och pluggar, det har jag gjort de senaste timmarna nu. Pluggar hundens anatomi, massage och stretching. Som tur är så är det ju roligt och intressant så är inte så jobbigt.
Snart blir det ett träningspass innan duschen.

Ciao bella<3

If you study you get ...

0 Läs mer >>

Shit vad roligt vi har haft det både igår och idag hos Linus. Såg ju först sinister, sen the pact, Brüno (mellan film) och sen airborne. Dem var bra allihopa dock så var ju sinister äckligast av alla.

Idag vakande vi typ sista gången vid 12:30 och åt frukost sen slappkollade vi bara på tv och snackade massor.

Men men det har varit jättekul och trevligt så nu sitter jag på bussen hem igen där det blir att hälsa på min varg som sovit med syster inatt.

Tack!!!

Ciao bella<3

The gang!!

0 Läs mer >>

Jag säger bara fy fan har sett världens äckligaste skräckfilm nu, sinister hette den. Sjukt läskig, jag har sett många skräckfilmer men den här var fan värst. Fy!!!

Är hemma hos Linus tillsammans med Louise, Emma och Jansson. Har filmkväll typ, gick och köpte pizza och godis.

Blir att se fler filmer nu så bye bye!

Ciao bella<3

Skräckfilm!!

0 Läs mer >>
Blir att lägga sig tidigt idag känner jag då min kära varg har väckt mig jättetidigt varje dag den här veckan då han är van att gå till skolan då. Men men han förstår rätt så snart att det inte blir någon skola imorgon heller. 
Säger inte så mycket mer, GODNATT.
 
Ciao bella<3

goodnight!!

1 Läs mer >>
Det vart en eftermiddagspromenad med vargen, syster och lillprinsen promenerandes själv. Det är så gulligt nu när han kan gå, då vill han inte sitta i vagnen utan då ska man gå hela tiden. Men det går ju inte när vi ska ut på 1h promenader men nu på kvällen så vart det bara 1km tror jag och han knatade på så gulligt. 
 
Här är bilderna...
 
Ciao bella<3
 

Photoboost walk!!

0 Läs mer >>

Jag och syster är idag och imorgon barnvakt åt lillprinsen. Mamma jobbar i Sthlm nu i två dagar och Micke jobbar. Så vi två är hemma med Melker och vargen.

Det vart en riktigt god frukost imorse med rostat bröd och te. Mums!! Sen gick vi ut en promenad på 1h och 40min i snöovädret. Som tur är så var det fint väder och ingen snö. Vid lunch vart det lite play dough time :)

Nu ser vi på Johan Falk "kodnamn Lisa" som är den sista i den serien. Riktigt bra film.

Ciao bella<3

Nanny nenne & nanny N...

1 Läs mer >>

Idag vart det en riktigt bra morgonpromenad med vargen, halva runda var enbart träning med olika trix och nödvändiga inlärningar. Vid stallet så kommer det en rottis hane springandes mot mig och skällde.

Kände direkt att jag vart nervös eftersom Kaitaq är tonårs hane och kan ibland va för kaxig då. Men jag greppade tag i Kaitaqs halsband och höll han bakom mig och jag sträckte mig och stod framför han. Sen vrålade jag rent ut sagt: STANNA!! Och det gjorde han men sen smög han framåt med en riktigt hög ragg. Sa bestämt åt han igen att stanna sen att han skulle sitta och det gjorde han.

Såg inte ägaren nån stans för hon var väl och hämtade hästen eller nåt uppe vid stallet så jag lät han sitta där ett tag sen sa jag bara: Spring tillbaka till matte! Och det gjorde han faktiskt. Haha!!

Fick en vänlig blick av vargen sen som tack. När jag tog skogsvägen tillbaka så fick han gå på utan nån träning alls. Nu har jag precis käkat och ska snart ut och plugga hos mig.

Ciao bella<3

Oväntat hundmöte!!

0 Läs mer >>

Oj oj oj, kan man starta dagen bättre än en lång frukost, en ännu längre promenad med syster och vargen, vi gick 1,1mil i skogen. Riktigt härligt att vara ute på en riktig promenad i vinterväder. Tog några kort med systemkameran också men datan laggar så kan inte lägga upp bilderna än men dem kommer nog in imorgon.

Senare såg jag och syster på en thriller "the victim" tror jag den hette. Riktigt bra faktiskt. Och nu väntar jag på att mamma ska komma hem så blir det myskväll. Dock med massa plugg men men.

Ciao bella<3

Lång promenad på en m...

0 Läs mer >>

Shit vad skönt det är med sportlov, har inget riktigt planerat förutom på fredag då "the gang" kommer hit. För min del så blir man väckt på morgonen av vargen, nu på vardagarna tror han att vi ska till skolan så väcker mig 6:30 typ. Men bara att gå ut på en kortpromenad innan frukost då.

Nu har jag precis ätit frukost och ska snart ut på en långsväng med vargen och syster i snöovädret som är ute. Fy blåser ju storm.

Annars kommer dagen bestå av plugg, plugg, plugg!!

Ciao bella<3

Sportlov!!

0 Läs mer >>

Efter promenaden vart det att slå ihop en sockerkaka då mormor och morfar skulle komma på besök, men vi hade inga ägg så fick slå ihop en sockerkaka utan ägg....

Ersatte med mjölk istället och la smeten i muffins formar med en polly som dekoration. Haha men det vart riktigt gott måste jag ändå säga.

Just nu är jag barnvakt och ser på Pippi med Melker i soffan. Han sover nästan och jag med känns det som. Men måste ut till mig snart och plugga till proven nästa vecka.

Ciao bella<3

Pippi och sockerkaka ...

0 Läs mer >>

Nu är min 6,5km power-walk avklarad tillsammans med vargen, lillebror, mamma och syster. Kaitaq kände massa med spår i skogen och följde dem bra, men var ju kopplad så sprang inte iväg.

Tränade fot, slalom, kontakt och balans i skogen. Nu blir det hemmagjord paj med mögelost och parmaskinka :)

Ciao bella<3

Mulet väder i skogen!...

0 Läs mer >>

"A home without a dog is just a house"

Ja, godmorgon på er. Jag måste bara säga att jag är bortskämd över att få vakna av att en underbar varelse står vid sängen och har huvudet liggandes på sängkanten. Om jag inte vaknar då så kommer dem berömda nospuffarna.

Jag bara älskar att vakna upp av min vilda diamant. Skulle bara säga det!!

Ciao bella<3

Lovely morning!!

0 Läs mer >>

Vid 9:00 imorse mötte jag och vargen upp Jessica och Monika (grannarna) och deras vovvar (Karma och Bob) för att ta en timmes promenad till mariehov då vi skulle på hundträning där.

Kaitaq var lös i skogen med kompisarna, han sprang runt massor med dem och var vid oss hela tiden. Ibland så!! Träningen började vid 10:00 det var vi tre och sen 2labrador hanar och en Labrador tik.

Kaitaq brydde sig inte alls om dem andra hundarna förutom en av hanarna som det var lite stelt mellan.
Men såklart hade ju jag köttbullar med mig så han lyssnade jättebra och hade fin kontakt med mig. Vi körde olika kontaktövningar, möten och rallylydnad.

Vi tränade till ungefär 11:15 då vi sen gick tillbaka hem på en timme ungefär. Men det var skönt att vi gick dit då var han "trött" när vi kom dit och nu är han utslagen här hemma. Sover som en stock i hallen.

Men men, nu blir det att gå ut till mig och se på nån film med Kaitaq sovandes bredvid.

Ciao bella<3

You can't get better ...

0 Läs mer >>

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men jag har inte alls orkat. Har gått in på bloggappen och tänkt fixa nåt inlägg men orkar inte.

Men nu så kommer lite uppdatering, igen.

I går så åkte jag, Jansson, Sandra och Erika in till Norrköping för att festa lite. Vi hade jätteroligt, dansade massor så fick sjukt ont i fötterna sen framåt 01tiden.
Efter det så åkte jag och syster till en hemmachill fest hos kompisar. Jättetrevligt där också så lyckades komma hem till 02 i alla fall. Hihi.

Idag så vart det en långpromenad på morgonen med vargen sen åkte jag och syster in till Söderköping för att handla då släppte jag K i rasthagen där. Då kom det en kvinna och frågade om hon fick släppa sin hund också. Det var också en Husky hane på 11mån dock kastrerad.
Så dem gick jättebra överens och lekte bra med varann. Kul att hitta nya kompisar.

Då kom jag även på tankarna och kastrera Kaitaq då det är bättre då jag ändå inte tänkt ha han i avel nu. Det har jag inte tiden för heller (Asså att avla).

Men men här kommer bilder på mina nya skor från NLY Trend som jag hade i går samt bilder på Kaitaq och hans nya kompis idag.

Ciao bella<3

No more time!!!