2 Läs mer >>
Ja den här helgen har rickard och Rasmus bott här från i fredags tills idag. Haft jättetrevligt och roligt, så kul med bra killkompisar. Glad att ha dem!! 

Så ser man på mina "tavlor" med veckoplanering och träningsschema att dem lämnat små signaturer 😂 haha bra grabbar!!



Trevlig helg

0 Läs mer >>
Bigday!


I dont need words

0 Läs mer >>
Jahopp igår så åkte jag, mamma och Melker iväg tidigt för att storhandla på CityGross och sen åka ner till Söderköping för att handla lite på dollarstore och för att välja bänk till min uteplats utanför ladan!!!

Supertrött i både huvud och kropp när vi kom hem så vart att ta det lugnt med Melker ett tag framför tv:n men sen ut till mig och städa, skura, damma av, promenad i spöregn, åska och blixt med Kaitaq&rambo. 

Vid 17 kom Rasmus hit så tog vi det lugnt, fikade, åkte och letade efter mitt bord... 😂 vart hämtpizza till kvällsmat med familjen och sen vid 22 kom rickard ner till oss så gick vi ut och tog det lugnt ute hos mig istället. 

Idag var det upp tidigt för en promenad med vargen (vaknade av grabbarnas alarm, upp för jobb). Hemma vid 8 igen för att käka frukost,
Sen kom pappa och hämtade upp mig med Sakorns supersnygga BMW 118i som jag skulle övningsköra i idag. Vart mycket precision körning, fickparkering och backning, start och back i uppförsbacke/nedförsbacke. Och det gick tydligen väldigt bra som vanligt!! 




Rainy days

0 Läs mer >>
När jag sov hos pappa så hade han nytt superskönt påslakan i nåt konstigt material som var svalt och tunt mot kroppen.. Så idag var vi på Jysk och jag fick ett sånt påslakan av honom. 
 
Ett stort plus är ju att det är vallmo blommor på det och vallmo är min absolut favorit blomma!! Ligger nu i sängen och läser nya Härliga Hund. 
 


Nytt i rummet

0 Läs mer >>
Nu är man hemma efter att jag och vargen sovit över hos pappa igår tills idag. Han hämtade mig igår vid 20 efter han åkt hem från jobb i Halmstad och så tog vi det lite chill och såg film. Vaknade tidigt imorse så ut med vargen på stadspromenad (något han inte är van vid sådär) gick super!! 

Frukost och chillhäng innan vi gick ner till byn för att handla lite grejer och möta upp syster för en fika vid götakanal innan vi åkte hem igen. Kaitaq skötte sig inte så jättebra till en början men sen lugna han ner sig vid hundmöten. Han var ganska tankspridd hela dagen faktiskt!? 

Nu ligger han helt utslagen i soffan efter en riktig buskväll  och dag hos pappa. 




Sovit över hos farsan

0 Läs mer >>
Säger godnatt från min lägenhet med en varg som redan sover tungt, somnade i soffan.. Men så fort matte går in i sovrummet så trippar han efter å ligger nu bredvid i sängen!! 

Varit en riktigt lugn dag idag, regnat till och från, haft mensvärk blandat med min förkyldning så kan ni ju förstå resultatet. Ja jag har ju mått bättre!! 



Well goodnight

0 Läs mer >>
Godmorgon, blåsigt värre ute så det vart frukost inne idag. Matilda och hennes pojkvän sov ju över här tills idag så nu när alla vaknat blir det en sen, lång och god söndagsfrukost. 

Mår inte så jättebra med den här förkyldningen som håller i sig så blir nog en ganska lugn dag. 




Söndagsfrukost

0 Läs mer >>
Nu snart kommer våra bekanta hit på ett spontanbesök från STHLM för lite middag och trevlig lördagskväll, var ett bra tag sen vi sågs sist så ska bli extra roligt.
 
Var nere vid bryggan förut och fotade mig och Kaitaq, blir så fint vid våran brygga och kvällssolen som lyser på oss, första gången som jag använder mitt nya linne som jag köpte här om dagen på BikBok, supernöjd med den här "outfiten". Oj nu hör jag bilen rulla in på uppfarten...
 
 
 

Lördagkväll

0 Läs mer >>
Vart en förmiddagspromenad med Kaitaq i samhället, massa träning och ja skoskav...

Sista biten gick jag i en sko ovh Kaitaq var snäll som bar mattes sko i alla fall!! Här hjälper vi varandra😇👌 




Så kan det gå

0 Läs mer >>
Sådär då nu har jag lagt in bilderna från igår när vi hade midsommarfirande här hemma i "The Lake House", god mat, mycket blåst, låg temperatur, men ett sjuhelsike bra humör och folk. Har redan skrivit i tidigare inlägg vad vi gjorde och hur dagen var så här kommer bara min bildbomb!!
 
 
 

MIDSOMMAR2014

1 Läs mer >>
NU har jag tid att lägga in alla bilder från min student den 13/6. Har haft fullt upp med jobb och vänner men som sagt nu kommer det en liten bildbomb från studenten.
 
Det var den bästa dagen i mitt liv, fyllt av glädje och lättnad från mitt håll. Fantastiskt fin morgon och förmiddag i skolan med studentfotografering, champagnefrukost, lite dricka, kyrkan, tal och sång, avslutningsskål. Sen sprang vi ut till låten Nause-Hungry Hearts!! Mötte upp familj, släkt och vänner som stod vid min skylt och där kom det faktiskt lite tårar men men måste ju ha lite tårar också i en studentdag..
 
Vi åkte runt med flaket i Norrköping och hade bästa DJ FLASH som spelade på flaket och världens bästa chaufför och flakvärd Södling!! Efter flakturen i stan så rullade vi hemmåt mot skolan igen och där stod bästa Johan och väntade med sin Audi r8 som han skulle köra hem mig i till bjudningen hemma. UNDERBART!!!
 
 
 

STUDENT2014

0 Läs mer >>
Så fort det är midsommar så försvinner den härliga sommarvärmen vi haft dagarna innan. Men men vad gör det, med bra sällskap, härlig musik och god mat så spelar det inte så stor roll. 
 
Vart att vi var hemma idag, hela morgonen/förmiddagen gick åt att förbereda allt inför att mormor/morfar & eva&bertil skulle komma. Jag har tagit massa bilder med systemen som jag kommer lägga upp imorgon men ni får två bilder nu i alla fall! 
 
Hoppas ni alla har haft en bra midsommar☀️
 



GLAD MIDSOMMAR

0 Läs mer >>
Nu på eftermiddagen vart det en lite promenad med vargen till lillebrors dagis för att hämta han. Så fort Kaitaq förstod att vagnen inte var cykeln (asså ska man inte dra) så gick det super, han gick fot vid vagnen både dit och hem. 

Band upp Kaitaq utanför dagis vilket jag aldrig gjort innan, han gnällde lite i början men sen när vi kom tillbaka så låg han vid vagnen och tog det lugnt. Skönt!! 

Nu kollar brorsan på 101 dalmatiner medans jag steker upp American Pancakes till oss, yummy!! 




Picking up my brother

0 Läs mer >>
Handlade lite till mig också på Mirum-Galleria. Måste få skämma bort sig lite, framförallt när jag hade 500kr kvar på presentkortet (som jag fick den 16december), ups...
 
Men men en bra överraskning för min del vart det ju. Handlade dock bara två klädesplagg, två glasögon och två blockljus. 
 
Allt uppradat!! Två solglasögon med ett par leopard och ett par svarta, en grå långklänning och ett vitt linne!!
Snyggt linne till varma dagar, BikBok 149kr
Långklänning från BikBok, 149kr
 
 

Till mig!!

0 Läs mer >>
Vart en tripp till MirumGalleria med pappa idag, jag hade ett mirum-presentkort på 500kr och massa presentkort på ArkenZoo som jag fick av grannarna också så lika bra att passa på att skämma bort vargen lite. 
 
Jag vet han har mer halsband och koppel än vad jag har skor och jackor men vad gör man inte för sin vilda diamant. 
 
Så det här fick han, en rolig boll som inte går sönder och är lätt att få tag på för hans del. Sen också ett grymt snyggt halvstryp, för han kan inte ha sin kedja på ett tag (pälsen nöts ner). Så det fick bli ett snyggt och snällt halvstryp från Norge!!

Till vargen!!

1 Läs mer >>
Nu har jag inte bloggat på ett tag igen...

Men men, har haft mycket att göra och tänka på nu såhär innan studenten. Idag i alla fall så kom Sandra och Jonte hit och lämnade av Shiva då jag skulle ha henne idag och träna samt att Kaitaq å hon skulle få busa av sig massor. 

Det vart både lek, bus, bad och lydnadsklass 1 träning för deras del. Även lite skyddsträning för Kaitaq!😎










Oj oj oj