0 Läs mer >>
It's a wonderful day, vaknade utvilad och pigg redo för vad dagen har att erbjuda (vilket är ganska mkt)

Skola fram tills 16 typ, sen promenad med Linnéa och hennes bullterrier Kajsa. Vid 18 är det kurs ute på brukshundklubben och får skjuts hem vid 21 när kursen är slut. 




It's a sunny sunny da...

0 Läs mer >>
Dear monday i wanna break up with you... 

Härlig helg ute på jobbet, underbart väder och härliga hundar gör det bara bäst. Vaknade vid 6:30 idag (jobbrutinerna sätter sig), upp och hoppa för att fixa iordning sig och käka frulla innan bilen rulla in till skolan. 



Dear monday

0 Läs mer >>
Sitter i djurhuset med två schnyggingar och väntar på att börja. Trodde vi började 9:30 idag men var tydligen 10:30 😳 jaja, tränar lite passivitetsträning med vovvarna sålänge. 

Annars då? Väntar på mitt paket från h&m ska komma, en ny jacka och väska. 😇 



I guess i'm a bit ear...

1 Läs mer >>
Godmorgon...

Här är vi alla trötta men på med ett smile och åka till skolan då igen, skönt med lov men det går så snabbt. 🙊 kul var det i alla fall men allt blir som man gör det. Keep smiling 😃 

Inte kaitaqs vackraste sida men alla kan inte va vackra hela tiden inte ens han. 



Trött varg

2 Läs mer >>
Påskhelg, varit hos hela släkten på olika håll och haft brunch och middag m.m. På söndag kom kusin Ellinor hem till mig så sov hon över tills idag då. Vi hade det grymt kul, var så länge sen vi träffades så mycket att ta igen. 

Haha igår var vi lite "badass" och sågade ner en stor jävla björk som Kaitaq skulle ha stammen i sin hundgård för lite miljöberikning. Det var ju tydligen ett stort träd på över 11m eller nåt, tog typ 2,5h att få ner det, hade en slö gamal såg att såga med så lite dåligt gick det. Stod tillslut i bh och jeans bara för det var så jävla varmt. Haha ja vi är som vi är!! 







Great weekend

0 Läs mer >>
Nu är Kaitaq med i en tävling där första priset är "pretty awsome" så jag skulle bli otroligt glad om ni hade lust att hjälpa mig i det här. Gå in på länken här nedanför och rösta på kaitaq (den blåa like knappen). Ni får också väldigt gärna dela länken på fb, instagram, blogg eller bara skicka till folk så hoppas vi att Kaitaq kommer långt. Ligger nu på 3 eller 4 placering ungefär. 

LÄNKEN: https://bozita.ingoare.se/sleeping/?id=139

Now Kaitaq is in a contest where the first prize is pretty awsome so i would be incredibly pleased if you would like to help me in the contest. Visit the link below and vote for Kaitaq (the blue button). Feel free to share the link om Facebook, instagram, your blog or other social networks, let us hope that it goes well for Kaitaq. We are now at the third or fourth place. 

THE LINK:
https://bozita.ingoare.se/sleeping/?id=139




TÄVLING/CONTEST

0 Läs mer >>
Påsklovsvecka alltså, ja den har varit väldigt lugn som jag hoppades på. Började i måndags med att åka ut till Boda och fota Jansson och hennes hund Harry ute i Mamima jakt-hundträning. Där var vi i vildsvinshägn och Harry testades på vildsvin, han ställde dem snyggt och jag försökte fota vildsvinen när dem sprang mot mig 😃 svinkul 😂 


På onsdag så var jag och syster hemma med Melker och vovvarna, lugn men rolig dag. 



På kvällen kom också Emma hit med hennes kungspudel Leia för att gå en kvällspromenad samt käka baguett 👌 


Och idag då så har jag varit barnvakt åt lillebror så vi bakade en smulpaj med äpplen i kanel/socker 😍 mums... 



V16 PÅSKLOV

0 Läs mer >>
Vart en sen promenad med vargen men Ebba och jag tog oss ut på en 5,5km promenad i alla fall. Underbart väder och solen sken, Kaitaq var i långlinan så han fick springa fritt. 



Walk Walk walk

0 Läs mer >>
Började kvällen med att peppa här hemma hos mig med Jansson och Ebba. Fixade oss till bra musik och hade svinkul, vid 20:30 kom Sandra, Jonte och TT hit och hämtade oss. Vi åkte till PappaGrappa först och åt middag "supergott"👌. Jag, Ebba och Jansson gick till Crownwell för och tog en drink och snackade massor innan vi tillslut drog ut till Puls. 

Där hade redan Sandra, TT, emilia, Emma, danni och några killar ett bord med massa dricka så satte oss där och drack. Kvällen bestod av massa bra folk, sjukt mkt dans och god dricka. 










Friday night

0 Läs mer >>
Så många tankar och funderingar i mitt huvud som bara finns där och kommer upp då och då. Får andra perspektiv på saker och ting, vet inte vad som är bäst? 

Ni kanske vet det att jag inte har någon kontakt med min pappa sen snart två år tillbaka. Jag har inte hört av han eller ens knappt sett han sen december 2012 och om jag ska vara ärlig så finns där ett stort tomrum. Om man bortser från efter deras skilsmässa så har jag och pappa alltid varit supertajta och haft samma intressen. Jag var väl en "pappas flicka", det är väl därför som jag aldrig kan "släppa" det här heller och man går lite då å då och funderar... 

Förlåt men var bara tvungen att skriva av mig lite här. Men men godnatt nu ska jag försöka sova. 



Tankar om livet?

1 Läs mer >>
Igår vart det att åka iväg på allmänlydnadskursen på brukshundsklubben för att agera hjälpinstruktör för Ulla. Trots det jävliga vädret så gick det utmärkt👌 

Fick skjuts dit och hem av rickard (Tack😇), sov sen hos en kompis och frös som en gnu i Alaska eller nåt, så hemskt när man blir genomfrusen sådär. 

Idag då så har vi bara haft djurexpo-planering med klassen mellan 8:20-11:40 och fick skjuts hem av Sandra å Jonte (tack😇). Nu blev det mjukiskläder på och ska se en film och mysa ner mig i sängen. 



Just chilling in my s...

0 Läs mer >>
Då är vargen och jag helt slut efter den här dagen som spenderats hemma. Skönt att ta igen lite tid med vargen efter den här helgen när jag varit borta hela tiden. Dagen började med att dra oss i sängen till en film och äta frukost i sängen, sen vart det äntligen uppehåll från allt regn så då gav vi oss ut på en långpromenad i skogen. 

Massa bus och lek i trädgården vart det också och nu en film i sängen igen 🙊 



Over and out

0 Läs mer >>
Åkte hemifrån vid 9 ungefär för att möta upp Ebba och Jansson och samåka in till linghem för den andra hemdagen i våran ringsekreterarutbildning. Idag vart det mycket information om våran del i utställningen, vilka dokument som vi fyller i, kritiklappen, domarpärmen och resultatlistan m.m. 

Vid 15 var den slut ungefär då vart det att åka hem till vargen som inte är så glad på mig då jag lämnar han igår och idag 🙊 men han fick en myspromenad med mig (kort i regnet) och så fick han komma in till mig. Klippte hans klor och kollade igenom huden, tänderna, ögon och öron. Sen började jag städningen som snart är klar, väntar bara på att golvet ska torka så jag kan gå in och duscha. 



Utbildningsdag 2

0 Läs mer >>
Ligger nu i sängen och ska sova, har spenderat många timmar av denna lördag genom att sitta i en lokal i linghem och vara på ringsekreterarutbildning med mina tjejer. Var otroligt lärorikt och kul faktist, ser fram emot min aspiranttjänstgöring. 

Efter utbildningen så åkte vi hem till Jansson och myste lite, vi hade det så jävla roligt och det var länge sen vi faktiskt hade det men nu var det som förr, love you girls 😘 






Utbildningsdag i ling...

0 Läs mer >>
Nu säger jag godnatt till er alla där ute, jag ska somna till en film nu och försöka vara pigg inför morgondagen också. Jag bara känner mig så glad och underbar varje dag nu för tiden, vet inte vad det är men mår så jävla bra. 😉👌 

Natti natti😴



Always kiss me goodni...

0 Läs mer >>
Känns som om jag varit borta i en evighet men det är bara 3 dagar. Har haft jättetrevligt på elevboendet mött en massa underbar människor (gamla och nya bekanta). Älskar att jag kan va så spontan av mig och bara typ: hey, kan jag sova hos er ikväll? Det är då man möter många underbara människor och får nya vänner. 

I alla fall så kom jag in från en kvällspromenad med vovven nyss, ska väl träna nu och sen duschen tror jag. Lär bli sängen tidigt ikväll 🙊




Äntligen hemma