0 Läs mer >>

Den 20:e till den 23:e var jag med min syster, pappa och Sakorn på Öland. Vi hade det jätte trevligt där och medans det regnade här hemma i Söderköping så hade vi ett jätte fint väder.

Måndag!
Vi tog bron över till Borgholm "Öland" och det måste jag säga, den är otroligt lång faktiskt. När vi kom fram till Borgholm så parkerade vi vid gågatan och gick runt, kollade i butikerna och jag fastnade för BUTIK ÖLAND, där inne hade dom en massa shabby chic inredning. Jag tror jag gick där inne i nästan 1 timme. Vi tog en fika på Aven (pub,restaurang,fik), vi tog blåbärstårta som nästan smakade som blåbärspaj fast mycket mer mättande.
Efter Borgholm åkte vi en 6 mils resa upp till Byxelkrok där vårt boende skulle vara dem här dagarna. Vi slängde in väskorna i rummen och körde ner till Ica för att handla lite nödvändiga grejer.

På eftermiddagen gick vi ner till hamnen och käkade på Terazza där jag tog kalamares det var såååååå gott. JUMMY!!



Tisdag!
Vi käkade frukost på ett Bed&Breakfast som låg mittemot vårt boende sen tog vi bilen till den norra kusten där vi kollade på Långe Erik en fyr som min bonusfarsas farfar hade jobbat/bott i. Där plockade jag och Alexandra hem en massa fina platta vita stenar som vi ville skriva lite grejer på. Sen bilade vi genom öland till Ormögas Kamelranch där jag tog kort på en massa söta kameler. När vi skulle åka därifrån så såg jag en åsna som stod i en hage, såklart var jag tvungen att hoppa ur bilen och takort på den. Sen klappade jag den och den var jätte gullig för den pussade mig.

Vi åkte hem sen och tog jordgubbar med mjölk som är det godaste som finns på sommaren. Sen åkte vi till stranden och solade det var jätte skönt!!!!!
Kvällsmaten vart på Hamnpuben, jag tog faktiskt hamburgare och pomme.

Onsdag!
Idag åkte vi till Löt som liger i mitten av Öland för vi hade fått ett tips av ägarna till hotellet som sa att det fanns en Lexington butik där som hette Vic&Mic. Efter det åkte vi till en strutsfarm och fikade där.
Vi åkte in till hamnen sen och tog en cola och vitlöksbröd.
Klockan 19:30 hade vi bokat bord på en restaurang där jag tog ceasar sallad ute i rottingmöblerna och kollade ut över
Östersjön.

 

Torsdag!
Idag åkte vi klockan 08:00 för att åka hemmåt, men vi åt ingen frukost för det tänkte vi göra på Strand Hotell i Borgholm, det var jätte gott, sen shoppade vi lite innan vi åkte hem till fastlandet.




Linnea Eldh

ÖLAND

0 Läs mer >>
Härlig lördagskväll med kusinerna idag, vi har haft det jätte trevligt med tv-tittande, godis och pyssel. Jag har gjort klart mina 3 burkar som vart vita och fick jätte fint motiv på sig. Men jag vet ärligt talat så ni får mer inlägg imorogn. <3

woop woop

0 Läs mer >>
Sådär nu har man gått ur 1:an på Nyströmska skolan. Det känns otroligt skönt med sommarlov nu, och börjar det med att ta en avslutningstripp med syster till Manheim's Säteri och äta där. Som vanligt är det otrolig go' mat och trevligt folk där så det var jätte trevligt.

Sen åkte jag ch syster hem igen för att vänta på mamma och micke. Vi beställde faktiskt hämtmat från Vi&Ni, för min del vart det bröd&sås.



Idag är det ju Lördag och jag ska snart dra in till Kusinerna Vickan&Ellis, för vi ska chilla där bara för att vi kan. Vi är ensamma på kvällen och vi ska även göra lite fint decoupage, eftersom jag och Ellis drog in till HC i förrgår och köpte material till det. Det lär bli ett till inlägg ikväll fast inte från min dator då då!!!

 


I will miss you nystr...

0 Läs mer >>
Nu stor det "LillLördagsMys" på menyn med film, chhips&dipp samt godis!

Annars då så var det en väldigt slapp dag i skolan idag vi gjorde inte så mycket mer än att spela Galen-Panna (ett svinkul spel). Vid klockan 13 så gick jag till mitt möte med Victoria Lundh "kuratorn", där fick jag prata ur mig lite oh få Tips&Råd. Ibland behöver man bara en extra person som kan lyssna, framför allt om man är som jag och inte vill visa sina känslor och/eller snacka om problem med personer. Jag tror inte att jag har gråtit mer än 3 gånger framför någon annan. Och då är det verkligen om det har hänt något.

Imorgon så har vi mentorsdag och vi ska fika i Brunnsparken men då är det REA i stan så jag å KusinVitamin ska se till att fynda lite samt sen så ska jag kanske förhoppningsvis se på KusinCalle som tar studenten då. Vi får se om jag hinner med.


I like to have the ti...

0 Läs mer >>
Nu till hösten när jag förhoppningsvis inte går kvar på Nyströmska så måste jag lämna tillbaka min skoldator och då måste jag köpa en bra bloggdator tänkte jag. Och en som jag har fastnat vid är Aus eee pc 1005ha, jag tycker att det ljusrosa är så grymt snygg och liten som är bra om man vill ta den med sig runt om i världen. Man kan ha den i en vanlig liten väska då den är så liten.



Den var billig med kostade bara 2990 Kr.  Det är kanske bara att hålla tummarna på att man kan önska sig den eller om jag sparar ihop lite snabbt.

New computer

0 Läs mer >>

Rubriken säger sig själv att allt är nytt nu för mig och det är riktigt skönt samtidigt som det känns lite läskigt. Det är nämligen så att jag har tagit ett viktigt beslut om att byta gymnasielinje helt och hållet. Just nu går jag NV (naturvetenskap) på Nyströmskaskolan i Söderköping, men jag valde inte den linjen för att jag ville det utan det var för att alla runt omkring mig pratade om att den linjen var den bästa för då kunde man bli vad som helst efter det.

MEN jag ville gå en linje som handlar om djur. Så nu till hösten ska jag börja på Himmelstalundsgymnasiet och gå Djursjukvård, men det som gjorde beslutet så himla läskigt är att dem som går ut 1:an (djursjukvård) nu och ska börja 2:an som jag också ska göra har ju läst många andra ämnen mot vad vi i NV har läst.
Dem har läst Arbetsmiljö & Säkerhet, Växt -& Djurliv, Etologi, Basmaskinkörningoch Arbetsliv Naturbruk. Inget av dem ämnena har jag ens varit nära på att läsa i NV, så därför måste jag börja om i 1:an djursjukvård för jag kommer aldrig kunna läsa upp alla deras ämnen + lära mig de nya ämnena.

Men det känns ändå väldigt skönt att ha fattat det beslutet och kunna göra om allting men görat bättre. Få mina gammla bra betyg igen och inte få sådan frånvaro som jag har nu. Och sen ska det även bli skönt att få arbeta med DJUR som jag av hela mitt hjärta älskar.



Inte nog med allt det så ska jag även flytta till ett nytt hus på landet igen, vi ska bo i en av Hylinge Slotts flygel. Det kommer bli så skönt, hon tanten som äger Hylinge Slotthar 3 st hästar, en frieser och två halvblod, som jag kanske skulle få ta hand om. Eftersom jag har ridit sen jag var 4 år och hopptävlat på allt från shettis till fullblod.



Sorry om bilden är lite dåligt upplöst men det är ett flygfoto så det är så det ska vara. Här är i allafall Hylinge Slott med tillhörande flyglar som vi ska bo i!!!






Ny dag, nya planer, n...

0 Läs mer >>

Nu när jag har en ny blogg så är det väl ganska rättvist att ni ska få reda på lite allmänna grejer om mig. Till att börja med så heter jag då Linnea Eldh, men jag kallas oftast för Néa. Jag är inne på mitt 17:de år, min födelsedag är den 16 Decemberså jag är en skytt. Jag har brunt hår och bruna ögon.


Min familj består av min älskade mamma (Lotta Eldh) hennes sambo (Michael Grinneby), min kära far (Peter Eldh), och min ängel till syster (Alexandra Eldh). Jag bor i Söderköping är en högerhänt singel som sjunger i duschen.


























"Min syster"

Den bästa skådespelaren är Cameron Diaz, den bästa disney figuren är Pluto och den bästa färgen är ljusrosa. Jag lyssnar hellre på musik än kollar på TV, jag har hellre en mysig hemmakväll än är på fest och jag tycker mest om Sommaren.

Jag gillar silver, diamanter, solnedgång. Det första jag lägger märke till hos det motsatta könet är nog leende, stil och hår. Min favoritsport är ridning, jag blir glad om dem runt omkring mig är glada, mitt motto är "det som inte dödar dig, gör dig starkare" och "Dröm som om du kommer leva föralltid, lev som om du skulle dö imorgon".

Jag är rädd för små spindlar och insekter. Jag har en jätte mysig katt som heter Nisse och är kolsvart. Min e-mail är [email protected].


"Lilla Nisse"


A little about me

0 Läs mer >>

Välkommen till min ny...