0 Läs mer >>

Imorse blev det en långpromenad (2h) med grannen (jessica) och den andra grannen (Monika). Hundarna som hängde med var Kaitaq såklart, sen Karma (Labrador), Bob (blandis) och en liten schnauzer. Bob och Kaitaq är så himla bra kompisar som sprang hela turen, vi kallade dem för små ligister då dem försvann in i skogen i några minuter sen kommer dem i full fart förbi oss och in i skogen igen.

 

Men härligt att se dem springa och ha kul. Jag var ju tvungen att trötts ut vargen eftersom Micke skulle ha han ensam i 4 timmar då jag jobbade. Började 12-16 idag på GK's bistro, det var NTgolfen idag så massor med folk som tävlade och skulle ju såklart äta då med. Men det gick bra, stod i kassan hela tiden pga mina handleder.

 

Nu ligger jag i sängen ska snart sova, har lite huvudvärk och mår fortfarande illa.

 

Ciao bella<3

Good day!

0 Läs mer >>

Idag åkte mamma in till Norrköping för att fixa iordning håret hos Vickan. Då bokade hon även in mig i augusti. Äntligen känner att utväxten kommer framkrypandes nu. Usch hatar utväxt det e så fult och det ser så ovårdat ut då.

 

Sen måste jag ju va fin till skolan börjar den 21:e som bara är om 22 dagar. Nu har jag styrt upp med nya p-piller med så jag inte missar något i skolan. Ska va där varje dag och ge 110%. Det roliga är ju att vargen får börja skolan den 12:e september då han är ett halvår.

 

I allfall när mamma kom hem från frisören så hade hon köpt ett Hurtta halsband till Kaitaq (svart) sen bajspåsar 1rulle randiga och 2rullar prickiga. Massa godis blev det också samt en ta med vattenflaska för varma dagar och långa promenader.

 

Nu väntar jag på grannen för vi ska ut och ta en liten kor kvällspromenad så vargen får ut lite mer energi.

 

 Ciao bella<3

Dog stuff!!

0 Läs mer >>

Jaha idag mådde man inte så speciellt bra så det blev att ringa jobbet och säga att man inte kan jobba idag.

Så när jag hade ringt dem samt ätit frukost så tog jag och Kaitaq en liten promenad till gäverstad och tillbaka.

 

När vi kom tillbaka så la vi oss i vårt lilla rum ute i garaget och han sov vid mig när jag läste en jättebra kriminalbok skriven av Kepler (pseudonym) den heter Eldvittnet. Har läst en annan bok av dem med som var riktigt spännande och spänningen försvann aldrig. Den heter Paganinikontraktet!

 

Nu blir det lunch med mamma (makaroner och biff me fetaostcreame i). Mumsigt.

 

Ciao bella<3

Sick!!

1 Läs mer >>

Idag var det jobb på schemat, GK's bistro 12-17.

 

Det gick jättebra men jag hade så himla ont i mina inflammerade handleder tyvärr. Men måste ju bärs ändå eftersom det blir att jag jobbar ensam i alla fall.

 

Efter jobbet så cyklade jag hem helt stressad eftersom vi skulle åka till mormor och morfar direkt efter.

 

Väl där så hade dem gjort iordning en jättefin plockbricka med olika såser och frukter. Till det så stekte vi fläskfilé och kyckling. Mums vad gott det var. Lite efterrätt vart det ju också såklart, bestod av te och en citronmuffins, så mumsigt och alldeles lagom.

 

 Nae nu måste jag lägga mig om jag ska orka upp imorgon vid 5 igen. Blir jobb på Willys 6:30-15!!!

P.S har även fått hem ett paket från syster i Åre, vad var det i paketet då? Jo Åre-choklad!

 

Ciao bella<3

Goodnight!!

3 Läs mer >>
Här kommer lite härliga bilder på min varg från i onsdags när jag gick ner till gärdet och kastade lite frisbee med min varg, vart riktigt nöjd.
Annars då?
 
Nu snart ska jag åka till jobbet, blir 9-18:30 idag, lite segt att jobba själv på "kvällen" men men. det brukar iaf gå snabbt.
 
 
Ciao bella<3
 
 
 
 
 

PhotoBoost!!

0 Läs mer >>

Jaha ja jobbet gick bra idag med, var lite segt efter 13 ungefär då vi inte hade nåt att göra egentligen, så Hilda och jag hoppade över till Peter & Co. på charken. Fixade upp lite varmkorv, blodpudding, köttbullar och skinka.

 

Vid 16 kom Micke och hämtade mig men först sprang jag in på Anderssons Saluhall där jag köpte ett riktigt gint märgben med lite köttslamser och senor kvar på (till vargen Asså). När jag kom hem till underbarasta så gav jag han benet och han satte fart direkt och sprang stolt iväg.

 

Men eftersom det var första gången han fick ett riktigt vilt ben så skulle jag testa om jag får gå fram och ta benet. Först sprang han iväg men sen lät han mig ta benet medans han satt och kollade på mig. Jag kunde till och med klappa han om munnen när han åt märgen.

Nä nu doftar det mat, blir gravad lax och sallad till! Mums vad gott!!!

 

Ciao bella<3

Frisbee & jobb!!

0 Läs mer >>

Jaha idag är det den 25:de och alla vet vad som händer då!! LÖNING!! Men det värsta är att det e ju från juni-jobben och då jobbade jag inte alls mycket eftersom man slutade skolan den 14 så jobbade jag typ 7dagar max! Men får ju lön från 2jobb så lite bra är det ändå.

 

Jobbar 7-16 idag med, och fy fasen vad tungt det var att gå upp ur sängen idag, inte bara jag som tyckte det utan min lilla varg bara låg och sträckte på sig sen la han sig tillrätta på rygg och somnade om igen.

 

Ciao bella<3

Cash-day!!

0 Läs mer >>

Idag hämtade pappa mig från jobbet och skjutsade hem mig, på en moppe faktiskt. Men det behövdes var ju 30 grader hos oss idag. Det fläktade inte ens när jag åkte moppe i shorts och t-shirt. Jobbet gick jättebra idag, vi vart klara med alla pallar väldigt fort faktiskt så vart bara att snygga till, rensa och byta ut frukten på eftermiddagen.

 

Väl hemma så gick jag ut på gräsmattan med vargen och lekte lite med han, men han var så trött pga värmen som var idag. Ioförsig så fick han simma i poolen 4-5 gånger för att svalka ner sig. Lillebror Melker svalkade av sig i sin lilla pool också. När Kaitaq vart trött så gick han och lade sig i skuggan på gräset så jag lade mig bredvid honom där vi båda somnade.

Kvällsmat idag vart en varsin pizza från bästpizzerian "ever" VI&NI.

 

Ciao bella<3

Fabulous day!

0 Läs mer >>

Påväg till jobbet är man nu, som vanligt börjar jag 7 men slutar 16 idag. Så det blir i alla fall skönt. Har med mig mina handleddskydd idag med så mina handleder inte går av när jag jobbar.

 

Tog faktiskt bilder på mitt nya place imorse men ni får tänka på att jag inte har fixat iordning, inte ens bäddat sängen. Men men ni får en liten överblick i hur det ser ut på ett ungefär.

 

Ciao bella<3

My new place!!

0 Läs mer >>

Ligger ute i mitt rum nu såhär på kvällskvisten, med en pigg vargunge vid fötterna. Men nu börjar han lugna ner sig! Efter jobbet så hämtade mamma mig eftersom vi skulle hyra film, det blev "WarHorse" den e så himla underbar men sorglig. Vi satte oss hemma vid soffan efter en promenad med vargen, våfflorna var framme och godiset nyköpt. Men men, imorgon väntas det jobb igen, 7-16 dock men härligt att träffa arbetskamraterna igen. Även om det inte var länge sen. Haha. Ciao bella<3

Myskväll!!!

0 Läs mer >>

Nu ligger jag ute i min säng i mitt nya rum/lägenhet i garaget. Känns jättebra!! Fixade massor idag med nya sängkläder, mattan fick läggas in, kläderna i garderoben samt lite vanligt fix&trix!!

 

Idag vid 12:15 tog jag och min varg bussen in till nkpg där vi mötte upp Sandra, Ebba och Jennifer. (måste bara säga att det var första gången Kaitaq och jag åkte skälv på bussen utan Harry och Kaitaq sov hela vägen, snacka om stabil hund som inte bryr sig om någonting)

I alla fall så gick vi tjejer till Halvars och tog en glass innan vi gick på våran promenad till HC där vi släppte hundarna i rasthagen sen gick vi in till arken zoo för att sukta efter lite snygga halsband till vargen. Dagen var jättebra och trevligt att träffa tjejerna igen, var ett tag sen sist.

 

 

Ciao bella<3

Friends with...

1 Läs mer >>
Här kommer det bilder från torsdags kväll när jag och Kaitaq åkte in till NKPG för att möta upp Sandra & Ebba med vovvarna Puma, Max och Wilma. Vi tog en härlig promenad runt strömmen sen så släppte vi dem i rastården vid Örtagården. När vi kom dit så var det redan 3 andra hundar där, en basenji, en till siberian huksy och en amstaff. Kaitaq lekte mest med Basenjin, dem sprang och jagade varann samt hoppade på varann och gav varann ett litet tjuvnyp då och då.
 
 
 
 
Sen här kommer det bilder från idag när vi tog en liten miniutflykt till Getå-ravinne i Kolmården, det är jättemysigt där med en porlande bäck som rinner längs med hela promenadstråket samt massa härliga färger överallt.
 
 
Ciao bella<3

PhotoBoost!!

0 Läs mer >>

Sitter i bilen påväg hem från en mystur i Getå-ravinen med vovven och familjen. Kaitaq sprang lös hela tiden och ner i bäcken där han plockade upp pinnar och drack vatten. Riktig fin och härlig natur är det också. Men nu är det såhär att jag fotade med systemkameran så när jag kommer hem lägger jag upp bilder på det samt från i torsdags när jag var i nkpg med kompisarna och deras hundar då Kaitaq träffade hundar i rasthagen. Ciao bella<3

Update!

0 Läs mer >>

I onsdags så åkte jag och syster in med Kaitaq till NKPG för att ta en middag på Brödernas och sen en promenad runt strömmen! Vi åt en varsin foccacia med mozarella, lufttorkad skinka och tomat. Lika gott som vanlig när man är hos Martin och Robert. Kaitaq fick även träffa en nakenhund där och dem gick ihop jättebra. Vi hade en riktigt trevlig kväll som jag tackar min syster för! Ciao bella<3

Strömmen!!

0 Läs mer >>

Jaha ja, idag vart det jobb 7-15 på Willys, det gick jättebra idag vi vart klara med pallarna väldigt tidigt så vart mest plock och fix sen efter lunchen. Vid 15 kom mamma och syster m.m och hämtade mig så åkte vi ut till Eksund och fira mickes mamma som fyllde 65 idag.

Nu snart ska vi ut på kvällspromenad med min varg och mamma&syster.

Ciao bella<3

Work&walk!!

0 Läs mer >>

Just nu ligger jag i min varma, sköna säng med en liten vargunge vid mina fötter!!

Tog en kvällspromenad med vargen nyss i skogen över stock och sten med Mammie! Har tre bilder på vargen åt er!

Vet inte vad jag ska skriva så godnatt! Ciao bella

Late walk!!