0 Läs mer >>

This is The night when we see fire's everywhere...

Ja idag är det Valborg, själv mår man ju inte så bra så blev en lugn kväll hemma med macka/te på glasaltanen med vacker utsikt och regnet smattrandes mot taket. Fick även reda på lite nyheter ang detta år så nu sitter jag framför internet. Säger inte mer än så!

Ciao bella<3

It's My day today!!

0 Läs mer >>
Usch... Vaknade imorse och hade sjukt ont i huvudet, yrsel och illamående, dem typiska symtomen på migrän för min del så det var bara att ringa skolan för sjukanmälan och ta tabletter samt käka en god frukost. 
 
Men som sagt om man är hundägare så måste man fortfarande ut med vargen hur dåligt man än mår men man kan ju minska lite på det. Så jag och syster tog bilen till en fårhage nära oss och släppte kaitaq så han fick springa av sig lite. Kastade lite pinnar och bollar till han som han apporterade, men sen hittade han också ett råddjurs skelett som han snodde halskotorna ifrån och sprang runt med som ett fint byte. 
Kände mig lite fotosugen med så kameran fick allt följa med den här gången. 
 
När vi kom hem igen så tog syster han på en promenad iaf snäll som hon är och jag dammsög av huset. När dem kom tillbaka så vart det bad för kaitaq innan det nya fästinghalsbandet ska på. 
 
Här är bilderna!!
 
Cioa bella<3
 

not feeling good!!

0 Läs mer >>

Nu är vi tillbaka från en 2mils promenad till Söderköping och tillbaka vid kanalen med K och syster. Skönt väder dock mycket blåst men vi fick ha vargen lös med vissa sträckor längs kanalen.

Sjukt seg och trött när vi kom tillbaka och benen värkte från min muskelbristning som tydligen inte läkt helt men vi gick i alla fall ut till mig och satte på en bra thriller, kommer inte ihåg vad den hette just nu men bra är den.

Ciao bella<3

Walk two miles in my ...

0 Läs mer >>

Nu är det såhär att jag har använt upp all min data för den här månaden på mobilen så har bara haft jättesegt internet. Det e anledningen till att jag inte bloggat alls nu på nån vecka igen..

Men i alla fall idag "måndag" så är jag faktiskt ledig så har nyss ätit frukost och snart blir det en promenad till Söderköping sen gå runt där och tillbaka. Härligt att komma ut på en riktig härlig promenad.

Nu ska jag försöka blogga mer, får använda wifi.

Ciao bella<3

Just now!!

0 Läs mer >>

Blogg-appen har fuckat sig i helgen tyvärr men nu så...

I går lördag så vart det en härlig morgon PW till golfen och runt på 1 mil, Kaitaq tog tillfället i akt och slängde sig i Göta kanal och badade lite. Han som inte var så jätteförtjust i vatten förra sommaren. Men men det är bara kul att han tycker om det.

Sen vart det god kvällsmat och filmmys ute i mitt lilla hus med vargen.

Idag då söndag så vart det en morgon promenad på 7km med mamma och grannen så Kaitaq sprang lös med Karma vid kanalen men i skogen var det alldeles för mkt lukter för att han skulle få va lös. Tyvärr...

Men men sen har jag faktiskt suttit och solat på gräset i typ 22 grader, strålande sol och klarblå himmel.

Nu vid 16 gick jag och grannen med hundarna till fårhagen vid kanalen för att släppa dem så dem fick springa runt. Och det gjorde dem kan man ju lugnt säga, här är några bilder.

Ciao bella<3

The weekend!!

0 Läs mer >>

Äntligen fredag, åkte in vid 6:15 med Micke. Tog en 5km promenad till skolan med K, åt frukost i skolan och mötte upp Jansson.

Första lektionen körde vi rallylydnad med vovvarna, Kaitaq ar jätteduktig, det märks att han gillar att tänka och köra rallylydnad.
Efter lunch så friserade jag K lite samt kollade runt bland våra djur på skolan med Ellinor<3 härlig dag om jag ska säga så!!!


Nu sitter jag på en parkbänk och väntar på skjuts av Micke hem igen innan mormor och morfar kommer på fika hos oss.

Ciao bella<3

Friday!!!

0 Läs mer >>

Gäsp...

Börjar 10:10 idag men åkte med syster in vid 6:30 för att äta en låååång god frukost hos mormor och morfar.
Det blev både rostat, yoghurt, ägg, oboy och juice. Det blir alltid en riktig hotellfrukost hos dem.

Så nu ska jag ut med Kaitaq innan jag får skjuts till skolan av morfar.

Ciao bella<3

Hello, goodbye!!!

0 Läs mer >>

Idag var det VIP kväll på skolan som började 18-20:30 för dem nya ettorna. Så jag och fyra till från min klass var där för att välkomna och småsnacka med dem nya så dem ska välja himpan och tycka det verkar kul och att vi är så himla trevliga ;)

Det var sjukt roligt, jag och Jansson var i djurhuset och visade upp våra vovvar samt prata om linjen och hundar.

Nu är jag i alla fall hemma igen och har ätit. Ska snart ut till mig och sjunga lite innan jag ska slagga.

Ciao bella<3

VIP!!

0 Läs mer >>

Ligger i sängen nu och kan inte sova, vet inte varför är sjukt pigg vare kväll nu... Inte kul när jag går upp senast 6:00 med varje morgon.

Men men, en sak jag bara måste klaga på nu då jag känner att jag e på klaghumör är det här jävla vädret. Vad hände med +20 och sol på måndag, +16 och sol på tisdag!!! Säger som Stampes mamma "om du inte har något bra att säga, säg ingenting alls" det e lite så jag känner för meteorologer och deras lurenderi hela tiden. I går var det inte +20 och sol det var +10 och spöregn. Lite skillnad va???!!!

Som sagt förlåt men var tvungen är så förbannad på svenska väder!

Ciao bella<3

Don't let the bedbugs...

0 Läs mer >>

Jaha då var det första ordentliga skoldagen idag då, då vi igår bara släckte bränder och inte hade någon ordentlig lektion.

Fick skjuts in av mor min till hennes jobb sen tog jag och K en promenad vid strömmen till skolan. Det är faktiskt härligt att få frisk luft och motion innan skolan där man mestadels bara sitter på en stol och lyssnar. Men ibland får ju några små muskler jobba när man ska skriva!!!

Men vi har haft hundlektioner hela dagen då vi har börjar med trimning nu med så idag gick vi igenom olika verktyg och pälstyper inför dem andra lektionerna när vi ska trimma/klippa/borsta.

Nu sitter jag på bussen hem och är sjukt trött, tar ett tag innan man kommer in i skollivet igen. Men väl hemma blir det nog myskväll tror jag att det lutar mot.

Ciao bella<3

Tired after trim!!

0 Läs mer >>

Ja det fick jag idag eller det var ju inte mail utan ett paket i brevlådan från Sollefteå...

Nyfikna? Ja det var Kaitaqs nya dragsele från uppfödaren. Hon har företaget camas i Sollefteå ni borde kolla in hennes grejer och beställa nåt!

Men men ligger i sängen och funderar på ALLT som händer nu, vet ingenting om livet nu känner jag, men det ska man väl inte veta heller när man är 18 år och bor på landet, är i skolan om dagarna och helgerna är med kompisar. Man har ju knappast någon livserfarenhet.

Ja herregud lite av det som flyger runt i min skalle nu när jag ska sova, såklart tänker man på hela sitt liv när man ska sova, varför är det så för? Det är ju då man minst vill fundera över livet, misstag, framtiden m.m.
Jaja, nu måste jag försöka sova!

Ciao bella<3

You've got mail!!!

0 Läs mer >>

Våran skoldag idag bestod av en brandövning på räddningstjänsten. Vi fick prova att gå in i ett rum och släcka en stor brand med skum/pulver- och kolsyresläckare. Det var sjukt roligt eftersom jag har funderat på en framtid som brandman också.

Men men här kommer i alla fall bilder på oss snyggingar som riktiga firefighters!!

Ciao bella<3

Firefighter!!

0 Läs mer >>

Asså Shit, nu har jag inte bloggat på ett flertal veckor då jag haft APL (praktik) så haft jäkligt mycket att göra samt så har min blogg-app fuckat sig lite.

Men jag gick ut på APL v13 måndag sen var jag i Stockholm (skokloster) två veckor och jobbade mycket med Stef's sökhundar. Och när vi inte var ute och arbetade med hundarna så tränade vi dem hemma.

Det är så fränt och givande att se hur hans hundar jobbar och samarbetet dem har med varann. Han har fem stycken hundar.

En tjeckisk varghund VITA, en Australian sheepherd JOY, två border collies RONJA &MYNTA, sen har han en siberian Husky GALENA som är kullsyster med min lilla varg.

Sista veckan så åkte vi ner till Söderköping/Norrköping för att jobba här nere lite mer med K och söka med han samt hundträning då stef är jätteduktig med hundträning (hundtränare).

Såklart så glömde jag min systemkameran hemma så det blev nästan inga bilder men som tur är så har man ju iPhonen så några bilder på söket och hundarna blev det i alla fall.

Men men nu är det i alla fall måndag igen så skolan börjar igen, känns konstigt att vara tillbaka i skolan nu när man inte varit här på 4v.
Jag börjar ju 12:30 men eftersom Frida och hennes Berner sennen sov över hos mig och K inatt så åkte jag med dem in till skolan vid 9:30 så sitter på deras Djuretik lektion nu och lyssnar när dem argumenterar.

Hör av mig senare!!
Ciao bella<3

Mycket info!!!