0 Läs mer >>

Snart är det påsk, idag fixade jag iordning våran inglasade altan inför våren. Dammsög av och la dit en fin ko-matta, ställde dig bänken med dynor tvättade av sidoborder. Där vart det en liten gullig korg med färgglada ägg i. Och så hittade jag mina små hjärtan i lera som jag gjorde till Melkers dop förra året så dem tog jag fram och målade som påsk-ägg.

Supergulligt att ha på bordet, eller tallriken till påskmiddagen.

Ciao bella<3

Easter!!!

0 Läs mer >>

Nae då det var faktiskt ett ganska gulligt litet ruckel till hus i skogen på min och systers promenad. Kaitaq travade på i snön och njöt till fullo, skönt att man ändå känner vårens små försök att komma fram.

Nu har vi varit nere och handlat godis så ska se en thriller i mitt lilla hus nu.

Ciao bella<3

Skräck-hus!!!

0 Läs mer >>

Mums, nu har jag precis tagit ut mina scones från ugnen. Det är ju ändå lördag så det avnjuts med en engelsk frukost!<3

Efter frukosten blir det en promenad med syster och vargen i snön. Ska testa en "ny" väg in i skogen förbi ett äckligt hus. Såg skräckfilm igår så får se hur långt vi vågar gå, haha!

Nae då men nu ska jag käka frukosten så hörs senare!!

Ciao bella<3

English breakfast!!!

0 Läs mer >>

Idag blev det en sovmorgon till 07:00 (tack Kaitaq) så tog en promenad sen åt en lång frukost med mamma och lillebror. Vi gick tillsammans en längre promenad sen då K fick hälsa lite på hästarna med, jag och lillebror hälsade på stallkatterna också.

Sen har mamma och jag sett två skräckisar idag med, första var "area 407" och den andra var "julia's eyes" båda var riktigt bra... Så sugen på skräckfilms-kväll nu!!

Men men, jag och syster åkte nyss ner och köpte pizza så har käkat den och nu chillar jag bara lite innan det blir mer chill.

Ciao bella<3

TGIF!!

0 Läs mer >>

Usch, det är sjukt vad man kan bli deppig tack vare vädret. När man trodde det äntligen skulle bli vår så slår det om och det kommer ett riktigt snöoväder och en snömassa på minst 1dm.

Kaitaq då, allt gick bra inatt fick gå ut med han 4ggr då han låg och gnällde men han vägrade kissa så den sista gången tog jag av tratten och då kissade han såklart!! Herregud, men skönt att han äntligen kissade.

Imorse vart det en kort koppelpromenad innan han fick sin frukost och en värktablett. Lilla killen, tycker sjukt synd om han. Men vet att det kommer va så mycket skönare för han sen när allt det här har lagt sig!

Men men, sitter nu i tv-rummet fortfarande och Kaitaq slapp kragen nu då jag har han under uppsikt hela tiden. Så jag är för övrigt fast i tv-rummet de närmaste dagarna.

Haha, jaja blir snart en lite längre promenad med vargen.

Ciao bella<3

Why The fuck is it sn...

0 Läs mer >>

Jaha ja, 2000kr och 2testiklar senare så är vi nu hemma och Kaitaq ligger och sover i sin säng med en stor tratt på huvudet.

Min lilla kille, men allt gick bra under kastreringen i alla fall det gick på 20-30min och han blödde knappt någonting under operationen. Jag ser dock INTE fram emot nästkommande vecka då han ska ha tratt och enbart gå koppelpromenader.

Men men, nu blir det mat snart och sen ha koll på K!!

Ciao bella<3

2testiklar & 2000kr s...

0 Läs mer >>

Fy vad jag hatar att va såhär totalt sjuk. Jag fick i alla fall släpa mig iväg med Kaitaq till ridhuset vid oss (tog bilen dit) kunde inte gå alls. Så Kaitaq fick i alla fall springa av sig med sin fotboll och så körde vi även lite brukslydnad.

Kom hem och drack tre koppar eukalyptus honungs vatten och tog en VARM dusch. Gick ut till mig med vargen och såg på film/sov.

Skönt, nu blir det snart sängen då jag e helt förstörd.

Ciao bella<3

Sunday!!

0 Läs mer >>

Inte bloggat på sjukt länge nu, men i fredags i skolan sågar det hunddag. På förmiddagen gick vi en lååååång promenad med hundarna samt träning vid möten och kontakt.

På eftermiddagen fick vi in en tax som skulle ryckas, jag och Erika tog hand om den så vi ryckte pälsen, klippte till tassarna, klippte ner klorna, rensade tandsten samt badade av Gunde till slut. Han vart som en helt annan hund.

Åkte hem med syster vid 15, packade ner grejer tills kvällen då jag åkte in till Frida och vi fixade iordning oss tsm med dem andra från trean. Vid 22 åkte vi ner till puls för att festa!!

Det var neonkväll då så vi fick neonarmband, neonglasögon och batonger. Samt kroppsmålning, skit kul.
Vi dansade hela kvällen tills 2:30 ungefär då vi tog spårvagnen hem till Frida. Där somnade man gott under täcke och filt.

Igår lördag kom jag hem vid 13 typ då jag bara fikade för att sedan ta en dusch. Började känna mig dålig och sen small det till och jag vart dygnsjuk.
Ont i hela kroppen, så fort jag nuddar minn skinn så gör det ont, jag är total täppt, ont i halsen och låter som en kråka. Pricken över i är ju faktiskt att jag troligtvis har slitit upp min muskelbristning i vaderna igen. Kan inte gå en meter utan att halta typ.

Men men, idag tog Micke ut Kaitaq på en promenad på morgonen, god frukost och sen slappat framför tv då jag inte kan gå.

Men men, ser nu film med mamma "green Street holigans" den e så bra.

Ciao bella<3

Omg!!!

0 Läs mer >>

Fy fan, inte så glad idag, vaknade och ser att det är ett tjockt snötäcke på marken. Usch, jag som precis hade hoppats på våren, men nae då nån annan ville tydligen ha mer snö.

Gick iaf upp tidigt idag för att ta 6:20 bussen till skolan, var i skolan vid 7:20 då satt jag i Kaitaqs box och myste lite med han innan jag gick ner till idrotten. Tränad hjärta och lungor idag, och fy fan sträckt min vad med. Kul!!!

Men men kom precis ifrån hundrådet där vi fick fram bra grejer och reda på ännu bättre grejer. Vi på himmelstalund ska ju ha en djurdag den 18 maj tror jag då folk får komma hit och testa på hundgrenar samt kolla på ett handplock men uppvisningar.
Snart är det lunch och promenad med vargen!

Ciao bella<3

Nån pippar mitt huvud...

0 Läs mer >>

Många tankar som far runt i huvudet!! Men idag är det den 12 mars vilket betyder att alla bussar i landet flaggar för att min varg och hans syskon faktiskt fyller 1 år idag. Stora varningarna.

Kändes som om jag nyss åkte upp till gävla och hämtade hem mitt lilla vilddjur. Man kan ju lugnt säga att han har vänta upp och ner på mitt liv på ett sjukt positivt sätt. Jag ska inte säga att det är en dans på rosor då han nu är i tonåren och kan va väldigt döv ibland ;) men kan inte va tjurig på dig allt för länge för när man sedan ser dina bärnstens gul/bruna ögon kolla på en så smälter man inombords.

Älskar dig så sjukt mycket min vilda diamant. <3
Tack och godnatt!

Ciao bella<3

I dont know!!

0 Läs mer >>

Sitter nu i Kaitaqs soffa i hans rum i hunddagiset, var ett tag sen man va här nu, Kaitaq har säkert inte varit här på över en vecka nu. Alltid lika kul när man kör in på skolans parkering och Kaitaq blir helt till sig för att han älskar att vara här.

Jag själv ska ner till skolan snart, ska va med hund-ettorna på deras lektion istället då jag inte börjar förens 12:30 ;)

Ciao bella<3

Back to school!!

0 Läs mer >>

Kom nyss in efter en härlig 7km promenad med vargen min, riktigt skönt nu när det är riktiga vägar att gå på istället för att halka omkring på is. Dock var det -6 och blåsigt men solen värmde lite.

Kaitaq var jätteduktig och lyssnade bra, drog ingenting och hoppade runt lekfullt. Så söt!!
Nu blir det nog en kopp te och sen städa rummet och klippa vargens klor.

Ciao bella<3

bella giornata!!!

0 Läs mer >>

Efter frukosten idag så tog jag bilen och testkörde lite på våra vägar här, mamma följde med för hon ville ha koll. Haha.

Det var ju ett bra tag sen jag körde nu pga lite grejer men nu fick jag iaf köra igen, gick riktigt bra, känns som om jag aldrig slutat köra.

Men men nu blir det att ta en paus sen köra igen.

Ciao bella<3

I got a fast car!!

0 Läs mer >>

På morgonen hade vi träning av hund då vi körde en lek typ istället, så skönt eftersom jag sovit 30min inatt så slapp man tänka.
Efter det var det entrepenörskap då jag jobbade vidare med min UF idé.

Vid lunchen åkte jag och Jansson in till stan för att luncha då det var superäcklig mat i skolan, som vanligt. Det blev en sallad på paus, liten dock då man blir sjukt mätt av den andra som man inte ens äter upp.

Gick runt och kollade lite på skor, måste köpa!! Tror mitt shoppoholic-beteende har kommit tbx. Shit...

Men men sista lektionen var sällskapsdjur då vi gick igenom instuderingsfrågorna.

Ciao bella<3

Good day at school!!!

0 Läs mer >>

Sitter svintrött på bussen nu till skolan. Måste ju säga att det e skönt att jag inte blir bakis för då hade jag varit körd i skolan nu. Haha.

Men men, Emma kom till mig vid 20:30 igår då snackade vi sååååå mycket och sen fixade vi iordning oss ute i mitt hus. Min snälla syster skjutsa in oss till bussen som gick 22:15 där vi sminkade klart Emma haha...
Väl på Hugo mötte vi upp massa folk från min förra skola. Vi hade det riktigt jävla kul.

Mötte även min syssling som precis fyllt 18 på Hugo, dansade lite med henne med. Riktigt kul.

Kan säga redan nu: förlåt homies och lärarna för hur jag kommer va i skolan idag!!

Ciao bella<3

Go hard or go home!!

0 Läs mer >>

Jaha idag vart det skola igen, äntligen. Har saknat kompisarna, haha hade en sjukt rolig dag idag. Började med boxning som jag var sjukt bra på eftersom jag kört boxning. Ska börja igen så fort jag kan.

Efter det var det dock historia, segt tyvärr men bara att försöka hänga med. Direkt efter tog jag, Ellinor, Ebba och Jennifer bussen in till stan för att äta Donken. Gott men orkade typ ingenting.

Sista lektionerna var hund och rätt så slappt. Shit vad vi var körda den sista lektionen, tycker synd om lärarna då. Vi är helt fucked up då. Men men.

Nu sitter jag framför tv för ikväll blir det att gå ut på Hugo med Emma. Känns skönt, har inte träffat henne på sååååååå länge.

Ciao bella<3

I have missed my homi...