2 Läs mer >>
Kom nyss in efter den andra fototuren på stubbåkern med mamma, kaitaq och lillebror som agerade fotomodeller och rekvisita. Detblev flera bra bilder men här är tre stycken av dem. 
 
Nu snart blir det mat, kassler och potatisgratäng mums mums!! Imorgon är det sovmorgon sen möte med ettorna på skolan ang lite problem. 
 
Ciao bella<3
 
 
Visst är dem riktiga fotomodeller allihopa <3 kärlek till dem. 

Photoboost mother and...

0 Läs mer >>
Nu är man lite bortblåst efter lek och bus på stubbåkern utanför huset, kastade frisbee med vargen samt passade på att fota fina bilder på han i fart och sittandes med fin bakgrund bestående av höstens alla färger. Sen fick kaitaq vara ute själv på tomten och vila upp sig lite från igår då det var full rulle här hemma och han kunde inte riktigt koppla av. Nu ska vi ut en till sväng till på åkern för att fota lillebror och mamma lite <3
 
Ciao bella<3
 
 
Är så sjukt stolt över min varg och glad att han är en sån fotoälskare som alltid vill va i kamerans centrum. Min lilla fotomodell<3

Photoboost sunday!!

0 Läs mer >>

Suttit och lekt med lillebror och hans nya kritor som är formade som djur och barn samt andra roliga former.

Han förstod efter ett tag vad man skulle göra och målade några sträck på pappret. Nu blir det matrester från igår och sen fototime med vargen!

Ciao bella<3

Playtime!!

0 Läs mer >>

Härliga höstmorgon, hur mysigt är det inte med morgonpromenader med lilla vargen på gärdet i fullt solsken med klarblå himmel?

Jo jätte härligt verkligen, tog några bilder med iphonen men ska ut sen vid lunch och ta med kameran. Det är så fint nu när stubb-åkern lyser som guld och träden är gula, röda, gröna och lite lila. Så fint.

Igår så överraskade vi ju mamma som fyllde år förra veckan, hon och jag åkte ju som jag skrev sist in till HC och fikade, shoppade samt stylade håret. Sen trodde mamma att vi skulle hämta upp Alexandra och Micke hemma sen åka till en restaurang. Men när vi körde upp på grusuppfarten så står det massor med bilar där.

När mamma kom in genom dörren så står där hennes närmaste vänner, syskon samt mormor och morfar. Det var så trevligt med mycket mat samt härligt sällskap.

Lägger upp bilder på det senare idag.

Ciao bella<3

Autumn morning!!

0 Läs mer >>

Mamma, jag och Melker åkte vid 13 tiden iväg till mormor och morfar för att fika innan mammas tid hos frissan vid 15. Hon fyllde ju år den 22 september så då fick hon i present en styling hos Vickan på Bellbox. Hon vart så fin så det är inte sant. Jag har en sån vacker mor!!<3

Efter det vart det lite småshopping och en fika på fräcka fröken. Nu sitter vi i bilen påväg hem!!

Ciao bella<3

Girls night out!!

0 Läs mer >>

Kom nyss in efter en regnig långpromenad med vargen, mamma och Melker i vagnen. Vi gick "klämman" runt kanalen som går på ungefär 1h. Härligt att gå även om det regnar, gäller bara att ha rätt kläder efter väder och det hade till och med min varg som fick användning av sin regnoverall från showmaster.

Han bryr sig inte alls om att han har den på sig och sprang fram och tillbaka vid kanalen och jagade änder.

Ciao bella<3

Rainy walk!!!

0 Läs mer >>

Tog en morgonpromenad med vargen vid 6:15, kom in till mitt place för ett tag sen och la mig i sängen igen.

Det är det bästa med helgen, att ta en tidig promenad med vargen och sen lägga sig i sängen! Snacka om lördagsmys!!!

Förra lördagen fyllde ju min älskade mor 45 år så då gav vi henne massa presenter och ett kuvert där det stod att hon idag då skulle få luncha på stan, shopping på det samt fixa iordning håret på Bellbox!
Så det är planerna för idag och sen en slapp lördagskväll!<3

Ciao bella<3

Saturday morning!!!

0 Läs mer >>

Känns pinsamt att säga såhär men idag badar jag för första gången i detta hus, måste då tillägga att jag bott här i ungefär 1 år. Men jag tycker det är långtråkigt att bada då man bara sitter/ligger i badet och tänker på allt man kunde gjort istället. Men men måste ju finna ro nån gång.

Nu tyckte jag det var ett perfekt tillfälle till att bada och finna lite ro då det varit väldigt mycket med skolan och hunddagiset den här veckan. Och än är det inte över, möte blir det av nästa vecka och mycket papper samt punkter.

Jaja, nu ska jag njuta av dem tända ljusen, aprikos-vattnet samt den lugna musiken!

Ciao bella<3

Bathtime!!

0 Läs mer >>

Ja, äntligen hemma!!

Nu ligger mackorna och rostad i brödrosten och vargen sover i hallen. Ska va lite onyttig för en gångs skull och ta rostade mackor och cocio!!

Ciao bella<3

Äntligen hemma!!

0 Läs mer >>

På morgonen ringde jag distriktsveterinärerna i söderköping då vi skulle boka tid åt Kaitaq för att kolla upp hand knöl på halsen.

Nu sitter jag och väntar på veterinären medans Kaitaq ligger sövd vid mina fötter. Han började vingla och nu slog han ihop och sover som en bebis.

Hör av mig senare om hur det gick!<3

Ciao bella<3

Veterinären!!!

0 Läs mer >>
Jag släpade faktiskt med mig min systemkamera till skolan idag då vi ville fota kaitaq och harry i rasthagen när dem lekte samt lite seriösa bilder, så här kommer det en liten photoboost igen. 
 
Idag iaf på morgonen så åkte vi till Arbetsmuseet som förra inlägget var om, sen hade vi lunch, då fotade vi doggsarna och efter lunch var det entrepenörskap (UF) och sen sista lektionen var Djurvård då våran lärare (som är legitimerad djursjuksköterska) kollade igenom Kaitaq då han har fått en knöl/böld på halsen/hakan som var vätskefylld och ungefär 6cm i diameter. Hon konstaterade ju att det var en vätskeböld som inte var farlig men jag skulle ändå kontakta veterinären då det ändå är en böld och det kan vara så många olika saker. 
 
Så imorgon blir det att ringa veterinären igen och boka tid till en koll sen kanske förhoppningsvis ta bort den där jädrans knölen... 
 
Här är bilderna från idag iaf då ser ni knölen på hans profil från sidan. 
 
Ciao bella<3
 
 
Min älskade fina pojke ligger just nu och sover bredvid mig i min säng<3 Kärlek på det. 

Photoboost School!!

0 Läs mer >>

På förmiddagen åkte vi till arbetsmuseet med klassen då vi skulle kolla olika glidnings-tekniker!
Såg massor med gamla grejer som vi faktiskt också kom ihåg vissa av det!

Ciao bella<3

 

Arbetsmuseet!!

0 Läs mer >>

Är inte hösten en härligt mysig årstid?
Jo jag tycker det, det värsta är bara att det ska regna och blåsa så mycket.

Jaja, äter frukost nu och ska till bussen snart. Igår var det en helvetesdag i skolan rent utsagt. Går inte in mer på det men var inte speciellt glad kan jag säga.

Ciao bella<3

Autumn!!!

0 Läs mer >>

Ligger nu nyduschad i soffan framför cold case och hör på min varg som leker med sin nya leksak (roadkill).

Idag åkte jag 6:15 hemifrån för att åka till mormor och äta frukost (såklart godare än hotellfrukost). Sen åkte skolans buss till sörsjön vid 9:20 då vi skulle ha nån överlevnads grej i skogen idag. Vi gick långt fick hämta kniv,tamp,pressning, ved m.m.
Sen byggde vi upp ett vindskydd, gjorde upp eld och grillade korv typ.

Vargen fick stanna hemma då jag inte skulle ha tid åt han, så han och mamma tog en långpromenad på morgonen och lite lek och bus.

När vi var påväg hem så stank jag eldrök så direkt när jag kom hem vart det duschen sen sätta igång brasan och sjunga ur mig lite.

Fick även den här tröjan av Micke idag!! Tack så mycket! <3

Ciao bella<3

Friluftsdag!!

0 Läs mer >>
Jaha har inte bloggat idag men det är för att det varit så mycket med skolan, då menar jag inte plugg utan möte hit och dit med lärare ang, hunddagiset m.m. men men har varit riktigt pissed off idag så orkade inte blogga. Men har rotat lite mer nu och hoppas på lösning i detta problem. 
 
Nu ska jag lägga mig, imorgon är det friluftsdag då vi ska ha en överlevnadsgrej i skogen vid en sjö, det roligaste är att det ska spöregna hela dagen... 
 
Ciao bella<3
 
 
 
 
 

So much drama!!!

0 Läs mer >>

Jahopp nu är det så att imorgon har vi naturbruk och då ska vi ha en miniprojekt-redovisning och min grupp ska berätta om olika arbeten inom hundbranchen! Jag ska då självklart berätta om hundförare inom polisen då jag vill bli det och jobba med det efter skolan. Men jag började skriva om det idag, och det är imorgon. Jag brukar faktiskt aldrig va så seg och börja dan innan men nu är det så det ligger till.

So what!! Jag gör det ju i alla fall.
Ciao bella<3

Studying a little to ...