0 Läs mer >>
Oj oj oj nu är man trött och ska sova typ NU...

Men först lite blogging, upp tidigt och i säng sent det är livet. Nae men ärligt älskar det faktiskt att utfodra alla möjliga djur och fixa iordning, ta promenader och njuta av gårdslivet. Såhär kommer jag bo och leva en vacker dag med mina hundar och hästar + ett å annat djur också ska nog få plats. 

Idag tog jag faktiskt med mig systemkameran efter lunch för att fota Kaitaq, hästarna och getterna lite. Det började dock mörkna på precis + att det var väldigt mulet och tråkigt väder så tror inte att det blev så fina bilder. Får hoppas på lite sol imorgon i alla fall. 

"Kaitaq i stora hägnet idag, ser hans lekkompis nos också, haha"


"Golunch vart det också med tomtegröt och lire julmys i hotellet"


"Är man duktig så får man vara med ute i köket lös, och det skötte han galant idag brydde sig inte ens om att gå fram till gallerna där andra hundar sitter"

"I väntan på utfodring av hundarna på kvällen"

Kaitaq har faktiskt en väldigt många olika sovstilar och han testade dem flesta idag när han var så otroligt trött efter en heldag med lek och bus. Här kommer några av hans sovstilar...








Ciao bella<3

Mitt i helgen!!

0 Läs mer >>
Nu är väl alla juldagar officiellt slut, började dagen med en lååååång skitjobbig promenad med syster och vovvarna, gick i träsk, klättrade upp för berg, hoppade över bäckar m.m. Men skönt var det i alla fall och Kaitaq hade sin spårlina på så han fick springa av sig mycket i skogen och vara "lös" och så var Rambo helt lös och skötte sig utmärkt. 

Kom tillbaka senare än vi tänkt så in i duschen och sen packa väskan för att åka in till Norrköping. Jag och syster var på Mirum galleria och shoppade lite, jag var verkligen i behov av ett par ljusa jeans och ett par mörka, sen vart det ett vanligt enkelt linne också. Köpte även en present till familjen Doggsen, det förtjänar dem!! 

Sitter uppe i lägenheten nu och ser på Skärgårdsdoktorn medans Kaitaq sover vid mina fötter. Kommer väl somna snart, är såååå trött. Men bra att ladda upp för jobb imorgon. 

Ciao bella<3

"Kaitaq på promenaden, nu var vi nästan framme vid en grusväg i alla fall så man kunde gå i rak terräng"


"Älskar verkligen min nya RaceMarine joggar dress, har den på mig nu när jag slappar framför tv:n"

"Såhär trött är vargen nu när han sover vid mina fötter"

Fredag 27/12!!

0 Läs mer >>
Och så kör vi även annandan...

Mamma tog Kaitaq imorse på en promenad med våran förra granne Jessica och hennes vovve Karma, drm var väl borta i ca 2 timmar så jag tog det lite lugnt, gick in till syster och såg film och sen när dem kom tillbaka så vart det frukost innan alla skulle fixa iordning sig för att åka ut till Åby och fira lite jul igen. 

Vi var där från 13-17 ungefär och vi åt gott, körde julklappspel och bara njöt av att vara tillsammans med hela släkten. Inte så ofta man ses allihopa så man får ta till vara på dem dagarna. 

"Såhär såg jag ut idag"

"Kaitaq fick ta på sig den fina scarfen för att då lite holiday-spirit"


"Lilla Melker som alltid är festens mitt med sitt glada humör och roliga personlighet, älskade lillebror"

"Mysigt uppdukat med fällar och ljus"

"Vart en liten promenad i Åby för att sträcka på benen kissa av sig lite"

"Imorgon bär det av till mirum för shopping, två presentkort på hela mirum-gallerian åå vardera 500kr"

Ciao bella<3

Annandagen!!

0 Läs mer >>
Ja herregud, i lördags innan Frida och Billie åkte härifrån och hem mot Värmdö så tog vi en promenad bort till Västra Husby och fotade vovvarna med systemen. Såklart så har jag varit så himla seg och haft ganska fullt upp så jag har inte lagt upp dem bilderna, men måste såklart visa bilderna på våra små monster. 
 
Inte världens bästa bilder, tråkigt väder men regn och moln så inget bra ljus. Därför fick jag fuska lite för att ljusa upp dem för en mer behaglig bild. 
 
 
Haha ja ett gott skratt förlänger ju livet... Ciao bella<3
 
 

Ibland är man bra seg...

0 Läs mer >>
Då var det helt plötsligt juldagen idag, jag börjar nu då grepp om alla dem olika dagarna runt jul vad alla heter och när dem är. Faktiskt ganska krångligt, men nu sitter det. Det som var skönt med idag var att vi inte hade några planeringar. Började med en kort prommis med Kaitaq innan frukost. 

Sen vart det att slappa lite innan den lååånga promenaden med mamma, syster och vargen. Han fick ha sin spårlina på sig för att få vara så lös som möjligt, vi gick vid kanalen och sedan runt västra Husby. Vart också en stund i rasthagen för att busa av han lite, körde inkallningsövning mellan mamma och mig också. Åt julbordet som var kvar sen igår och nu så är jag ute hos mig och ser på film. 

En riktigt slapp dag rent ut sagt. Myspys!!  






En slappdag mitt emel...

0 Läs mer >>
Vaknade imorse vid 7:00 för att ta en promenad med syster och vovvarna då resten av dagen skulle bli hektisk och sedan skulle släkten komma vid 15. 
Efter promenaden vart det frukost här inne och sen julklappsutdelning och öppning. Vart superduperglad för mina julklappar, bra och behövliga grejer och lite till Kaitaq också. 

"Massor med paket under granen innan jag och lilla Melker delade ut klapparna till alla"

" från vänster: mjukis-set med racemarine, grå fintröja, två filmer, Lundhags frilufsbyxa, presentkort GinaTricot, halsband, spårlina 15m, Salomon skor, sen fick Kaitaq massa ben och godis"

Efter julklappsutdelning så startade jag med riktig magont så fick ligga i soffan ett bra tag med riskudde och tablett. Inte skönt!!! Sen vid 12 så tog jag Kaitaq i som spårlina och jag tog på mig mina Lundhags byxor för att ge mig ut på fältet vid oss och Kaitaq fick vara "lös" då spårlinan bara hängde efter han så han trodde i alla fall att han var helt lös. Men han skötte sig exemplariskt, kom direkt när jag visslade så busade vi massor, lekte med bollslungan ovh frisbeen samt bara gick vid sjön och körde inkallningsträning. Mysigt!!! 

Efter det fick Kaitaq vara i hundgården där han letade lite gömt godis och sen låg han och sov på pallarna där inne. 

"Här sitter han i sin hundgård och balanserar lite"

Vid 15:00 kom Eva&Bertil och Mormor&Morfar hit till oss på landet för att fira julen. Såhär ser det ut på bordet!

"Här är det uppdukat för julen, riktigt fint eller hur?"


"Sen var det kaktime, syster som bakat alltihop och det var inte lite kan jag ju säga"


"Såhär såg jag ut under julafton, svarta jeans ovh den nya gråa vinter-tröjan, så vart man lite uppiffad med smink å så"


"Dem två små tomtenissarna som var hos oss, så söt bild"


"Måste ju ha en årlig julbild på lilla vargen framför granen"


"Senare på kvällen tog jag på mig min nya mjukisdress som var så otroligt skön efter en ganska stressig dag"

Ciao bella<3


Julafton!!

0 Läs mer >>
Måndag den 23/12 även kallad Dan före Dopparedan...

Åkte iväg tidigt imorse för att börja jobbet 7:15 på Doggsen, saknat att jobba i veckorna också nu när jag nästan bara jobbar helg. Riktigt roligt att möta alla underbara människor där ute på Doggsencenter igen. 
"Kaitaq gör bra reklam för Axess, en av Doggsens stora sponsorer och även kaitaqs foder"


"Kaitaq och Nova i rasthagen på jobbet, kul att sitta tillsammans tycker vi..."

"Var ett litet tag sen men nu upp i sadeln igen på en mysig tur på grusvägarna här på jobbet"

"Min prins vart Nisse som tjurade (som vanligt) innan start men sen så var han på hugget"

"Fick denna fina julklapp från familjen Doggsen, superfin hundtröja med jobb-loggan på + Axess"

Tack så otroligt mycket igen, jättefint verkligen. Hoppas nu att ni alla får en underbar jul imorgon!!! 

ciao bella<3

It's begining to lock...

0 Läs mer >>
Då har man jullov då, och det känns underbart framförallt när man vet att det bara är en termin kvar tills studenten och den vårterminen kommer tydligen vara superslapp med eget arbete och så...

Imorse vart det att åka till Linköping med syster och handla lite julklappar. Kom hem senare då jag direkt började baka hundgodis (kul att göra hemmagjort, det är ju lättare än vad man tror) till alla hundar. Har även städat ute hos mig, dammsugat, skurat, bäddat rent och fixat lite här och där. Så nu är det superfint här hemma igen tills ikväll när den bästa stockholmaren Frida kommer hit tillsammans med hennes Berner Billie. 

Här är lite bilder!!

"Me on my way to Linköping med syster"


"fullt ös i köket med hundgodis bak"

"Blev även lite mindre snygga blodpudding-snittar också"


I now have winter bre...

0 Läs mer >>
Då har man jullov då, och det känns underbart framförallt när man vet att det bara är en termin kvar tills studenten och den vårterminen kommer tydligen vara superslapp med eget arbete och så...

Imorse vart det att åka till Linköping med syster och handla lite julklappar. Kom hem senare då jag direkt började baka hundgodis (kul att göra hemmagjort, det är ju lättare än vad man tror) till alla hundar. Har även städat ute hos mig, dammsugat, skurat, bäddat rent och fixat lite här och där. Så nu är det superfint här hemma igen tills ikväll när den bästa stockholmaren Frida kommer hit tillsammans med hennes Berner Billie. 

Här är lite bilder!!

"Me on my way to Linköping med syster"


"fullt ös i köket med hundgodis bak"

"Blev även lite mindre snygga blodpudding-snittar också"


I know have winter br...

0 Läs mer >>
Oh shit vilken underbar eftermiddag jag hade, slutade tidigare än planerat. Åkte till körskolan och hade en lektion med Tommy som berömde mig supermycket och sa att det bara är att boka uppkörning nu för att jag kör så självständigt och bra helt enkelt. Vilket kändes otroligt skönt eftersom jag dragit ut på tiden med detta körkort har ju inte kört på några månader nu. Upps...
 
Direkt efter körningen så tog jag mig iväg till Espresso House där min underbara barndomsvän Julia satt å väntade på mig. Vi satt å pratade l en evighet om allt möjligt. Så härligt att ses efter en så lång stund ifrån varandra. Det blir ju lätt så när hon bor i Lund och jag här uppe, det bästa är i alla fall att jag vet att det kan få ett jävligt långt tag innan vi möts men det känns fortfarande som om vi ses varje dag. Vad säger man? En vän för livet!!!! 

"Kaitaq trött på lektionen, skönt att han kan slappna av"


"Fick tillbaka mitt djurspecialiseringsprov också vilket jag fick A på"

Ciao bella<3

Då var denna onsdag a...

0 Läs mer >>
Onsdag, varje onsdag har vi sovmorgon till 10:10 men just idag så åkte jag in tidigt så jag var här vid 8:00 då jag skulle passa på att träna Kaitaq lite. Började med att släppa Shiva och Kaitaq tillsammans på planen för lite morgonbus, och nu sitter jag i djurhuset för att vänta på Sandra och Shiva. Dem har lektion och ska köra allmänlydnadspasset så kanske ska va med där eller så kör jag själv. 

Här kommer några bilder som passar till "mirror mirror". Tog dem här för det blev väldigt fint och coolt med dem bilderna. 

Ciao bella<3






Mirror mirror!!

0 Läs mer >>
Åh så stolt jag är över min älskade varg idag, kom hem tidigt från skolan och körde ett lydnadspass (klass I) körde igenom hela som om det skulle vara tävling och det gick superbra. Tänker verkligen på att inte ställa för höga krav på varken Kaitaq eller mig, måste komma ihåg att han faktiskt bara är 1,5år. Så väldigt mycket kul inblandat i passet vart det också. Tänker också på min röst mycket att tjoa och tjimma med ljus röst för att låta glad. 

Ni tycker säkert att det låter konstigt med mina höga krav på Kaitaq MEN här ska ni få höra. Inför mitt köp av Kaitaq så var ganska många emot det pga, gamla händelser. Tack vare det har jag alltid ställt höga krav på Kaitaq ända sedan han var liten att han ska va så himla duktig och kunna massa saker som om det vore elit-klass i lydnad när vi är på hundträning som i söndags när själva grejen är att vi ska ha kul Kaitaq & jag för då löser sig allt annat också. 

Så får väl släppa dem där kraven. Stort tack till Anne Halling (hundtränaren) som öppnade mina ögon och pushade + hjälpte mig massor i söndags när det var väldigt tufft... 

I alla fall så gjorde Kaitaq ett underbart träningspass, hans svans gick hela tiden och han hade full koll på mig. Så stolt!!! 

Nu blir jag uppdragen av Kaitaq så ska ut på en kvällspromenad nu...

"Syns gör han i alla fall i mörkret"


"Målade även lite med lillebror (vart överallt på båda oss)

"Som sagt nu drar han upp mig ur sängen så ut på promenad"

Stolt matte!!

0 Läs mer >>
Gooooodmorning, har nog ställt om klockan 5gånger nu på morgonen. Är så otroligt trött and i dont know why!!! 

Men nu MÅSTE jag pallra mig upp å ta på mig lite kläder och slänga i mig frukost så det inte blir för stressigt. 
Kollade lite på mina bilder i mobilen och hittade den här söta bilden på Kaitaq och Rambo när vi höll på att flytta hit till det nya huset men jag ovh syster bodde fortfarande kvar i det gamla. Snacka om att hundarna var helt slut i huvudet och trötta på att fara runt. (Förlåt igen vovvarna) men det var tvunget så en liten stund. 

Här myser dem i alla fall tillsammans på Kaitaqs bädd...


Ciao bella<3

Hurry up!!

0 Läs mer >>
Måndag låter ju bara tråkigt i allas öron eller hur? Men idag har varit en bra dag!!!

Till skolan vid 10 för att ha Entrepenörskap där vi har vårat cafe, sen vidare till lunchen som var potatisbullar med lingonsylt (helt ok). Efter lunchen satsade jag på lite kontaktövningar med Kaitaq, dessutom hade jag lite störning i form av, lek&bus av Atlas, Charlie och Teddy (tack så jättemycket ägarna, blir jättebra träning för mig då) :D och det gick super för mig och Kaitaq tyckte jag. Sedan hade vi mentorstid och aktivitetsledarskap då jag hade lektion om barmarksdrag, vilket också gick superbra. 

Efter skolan kom mamma och hämtade mig för vi skulle till stadium och hämta mitt paket. En superfin *dyr* Haglöf vinterjacka. Så jävla glad är jag, den är så varm och skön (kommer aldrig frysa mer under vintern) man ser ut som en Michelin-gubbe i den men det är det fan värt. Och snygg är den också!! 

"Kaitaq och Harry "brorsorna" i deras Box i skolan idag (snacka om att vara fäst med varann eller hur?)"


"Min supersnygga Haglöfs jacka"



"Såhär glad är man över att det är min födelsedag idag"

Ciao bella<3

Då var den dagen snar...

0 Läs mer >>
Idag är det den 16 december och likaså min 19:de födelsedag med. Vaknar av att man har ett flertal sms och inlägg på Facebook av alla vänner och bekanta. Vid 7:30 kom mamma, Melker och syster in till mig och Kaitaq med underbar födelsedagssång och frukost i sängen med. Mysigt värre, Kaitaq är dock lite avundsjuk på att jag får så här god frukost och i sängen med. 

Sitter nu med julmusik på i högtalarna och njuter av min frukost. Snart upp och fixa iordning sig inför skola idag mellan 10-14:40... 



Ciao bella<3

Happy birthday!!

0 Läs mer >>
Om man är Linnea Eldh's hund så får man stå ut med mycket, jag gillar ju att fota som ni säkert märkt och då så är det ju alltid lättast att ta hjälp av min vilda diamant, Kaitaq...
 
Ja, faktum är att han är en riktig linslus,såfort jag tar fram kameran och godiset så sätter han sig supersnyggt och kollar rakt in i kameran, till och med när jag inte SKA fota honom så råkar man ändå få med ett öra eller en svans. Haha, ja det är väl tur att vi passar, han och jag. Annars så åkte Sture hem vid 13:30 och Kaitaq somnade direkt. 
 
Tog en eftermiddagspromenad vid 17 och sen vart det lite aktiveringsspel för Kaitaqs del, gud vad snabb han är på problemlösning. Så himla smart, efter det så stack jag in till familjen och lerade lite med lillebror, gjorde en superfin uggla till han och ett gulligt bulldog huvud med massa rynkor och söta detaljer. Nu ligger jag faktiskt i sängen och käkar lite lördagsgodis och ska väl sova snart då det är hundträning på schemat imorgon. 
 
" Är den här posen bra matte? Ja ni han är väl allt för söt den här lilla diamanten"

"Jag kan bara inte sluta ta kort på Kaitaqs nos, den är så underbart gullig och fin, haha helt sjukt jag vet men den blir så fint motiv"
 
"Se så cool man kan vara, en mössa på och så kommer den här allvarliga blicken fram i Kaitaqs uttryck"
 
"Jag har godisen...... Nej jag hamnade ur bild"
 
"Somna in, sov så sött<3"
 
"Jag ser faktiskt godisen som ligger på golvet, precis framför mig"
 
"Lite lördagsmys med Kaitaqs vargkudde och filt och grejer"
 
"Se så lika dem är, vilken är en kudde och vem är Kaitaq?"
 
"Seriöst mamma måste vi fota mer? Jag är supertrött"
 
"Nae nu vägrar jag posera mera, nu får det vara bra"
 
Haha ja här ser ni lite bilder på Kaitaq, vissa bilder är ju sötare än andra... Men han är min lilla ögonsten i alla fall. Nu ska vi sova...
 
Ciao bella<3
 

Snygg fotomodell!!