0 Läs mer >>
Då är man tillbaks på spåret... Back on track...
 
okej helt så är det väl egentligen inte då jag fortfarande är sjuk!! Men jag är i alla fall tillbaka i skolan som idag började med att klockan 09 var det mössprovning inför studenten. Wow vad svårt väder var att välja design, färg och text men jag är sjukt nöjd med resultatet i alla fall. Dyrt vart det men jaja, man tar ju bara studenterna en gång i livet så det fick kosta 2300kr för mössan!!
 
Annars så slutade jag 14:30 idag typ men tog inte bussen förns 16:04 så var hemma vid 17:15 typ. Då vart det att se film med lillebror som också är sjuk, innan vi käkade god mat nu på kvällen..
 
Helt sjukt men jag ska faktiskt redan nu slå på en film och somna tror jag. Är så himla trött efter att man varit sjuk och sen jobb på det, MEN jag jobbar så hjärna ute på Doggsen då jag trivs som fisken i vattnet där ute på landet. :) 
 
Ciao bella<3
 
 

Back in business!!

0 Läs mer >>
Jajamensan, redan igår eftermiddag så vart jag sjuk!! Men imorse när jag vaknade så var jag superdålig, hade okt i hela kroppen, feber och seg...
 
Som ni kanske hör så har jag en infektion i kroppen som gör att jag har ont i nacke, ben, armar, huvud m.m och har feber och illamående. Inte roligt men vad ska man göra åt det. 
 
Har varit en slapp dag och nu har jag gjort iordning lite mellis till mig och tänt ljus för jag ska ha en egen mysig filmkväll eftersom jag är sjuk. Kaitaq ligger och sover på sin vet-bed. 
 
Ciao bella<3
 
 
 


Sjukkväll med film!!!

0 Läs mer >>
Regnigt höstväder kan va det mysigaste som finns...
 
Rättare sagt inte vädret utan att komma in efter man varit ute kall och blöt. Men idag åkte jag och syster med bilen till nya huset och parkerade där så gick vi runt lite för att kolla någon bra promenadväg. Ungefär i mitten av promenaden så öppnade sig himlen och vi vart alla 3 dygnsura. 
 
Men nu är vi hemma och väntar på att mormor och morfar ska komma för att gratta mamma. 
 
Ciao bella<3
 





Promenad i nya kvarte...

0 Läs mer >>
Sitter nu och kollar på den otroliga vandringen...

Ja lillebror ville se film efter frukost så då satte vi oss i soffan och när Kaitaq fick reda på att det var hans favoritfilm så kom han och satte sig framför soffan. Så kul när man ser på någon film med hundar och katter i för då sitter Kaitaq som förstelnad framför tv:n och vänder och vrider på huvudet. 

Haha ja, snart blir det en regnig lååååång promenad med vargen! 

Ciao bella<3



Filmmys med lillebror...

0 Läs mer >>
Den 22 september, vad betyder det...

Jo först och främst så fyller världens bästa mor år, och det firas med god låååång frukost och senare fika med mormor och morfar. Framåt kvällen blir det en god, fin middag!!! 



Sen fyller ju även världens bästa Ebba år också så ett jättestort grattis till en av mina närmaste vänner!! Vi får fira dig nästa helg tjejen<3 



Ciao bella<3

Happy birthday to U!!...

0 Läs mer >>
Mysig kväll med härligt sällskap...

Jajamen,vid 18:30 var det middag här hemma med HELA familjen det vart grillade hamburgare med massa gott till. Sen vart det bara en varm kopp te med en litechokladbit till. Vi satte på infravärmen ute på glasaltanen och tände en massa ljus. Så himla mysigt att ha den där glasaltanen där man kan sitta vilket väder det än är. 

Nu har i alla fall jag och vargen gått till sägns för att kolla på "born to race" en film om dragracing typ, den verkar i alla fall bra. 

Ciao bella<3



 

Mysig kväll med tända...

0 Läs mer >>
Imorse stack Kaitaq iväg efter en hare...

Haha ja han och grannens hund Karma sprang och lekte på fältet när en hare helt plötsligt for upp och dem efter. Det värsta var att Kaitaq var en halvmeter ifrån haren hela tiden. Men men sen kom Karma tillbaka efter ett litet tag och sen väntade Kaitaq på mig vid våra soptunnor. Glad att dem kom tillbaka i alla fall. 

Nu är vi ute vid vågat nya hus och fixar oordning på tomten. Håller på att sätta upp staket, fixa rabatter m.m. 

Här är vårat nya hus och tomt som går rätt ner till vår egen brygga ut i sjön Asplången. Titta vad mysigt!! 

Ciao bella<3






Vårat nya hus!!!

1 Läs mer >>
Dimmig morgon vid 5:30 och kolsvart ute...

Första lektionen är massage nu har jag för mig sen är det djur-specialisering. Kul!!! 

Alltid skönt med en hem Hunddag på fredagarna och slutar dessutom 14. Men nu ska jag åka igen snart. 

Ciao bella<3



Foggy cold morning!!!

0 Läs mer >>
Åh så trött vi är nu. Borde sova nu. Har sett bra program på tv. Är lite hungrig. Fredag imorgon. Nu får jag skärpa mig.

Ligger i sängen nu och ska försöka sova. Efter skolan kom Jansson och Harry hit på fika, det vart cheesecake och muffins. Sen såg vi film ute hos mig, det vart "in the mix" med usher!! 

Vid 20:00 vad det idol på tv:n tycker vi har ett av dem bästa startfälten någonsin i idol faktiskt. Riktigt bra!! Efter idol var det "broadchurch" en superbra serie som sista avsnittet gick idag. Och nu ligger jag som sagt och ska föröka sova. 

Så jag lär väl säga godnatt nu innan jag somnar med mobilen i skallen typ. 

Ciao bella<3



Lots of zzzzzz over m...

0 Läs mer >>
Det tar på Kaitaq att vara i skolan varje dag...

Och det märks tydligt, när vi kommer hem från skolan så äter han och lägger sig för att sova sen. Och på morgonen så brukar han vara en "snooze-hund" men ni ligger han kvar och sover tills jag säger till att vi ska gå. Lilla killen, får ta det lugnt i skolan idag och imorgon. 

Nu är vi påväg till skolan i alla fall, vart lite sent... (Såhär ligger alltid Kaitaq när vi åker bilen, vilar huvudet på min axel, han trycker ju huvudet igenom hålet i gallret så han ser lite konstig ut) haha...

Ciao bella<3



On our way to school!...

0 Läs mer >>
Snacka om trött...

Vet inte vad det varit med mig idag, har varit så otroligt trött. Hade också huvudvärk pga att jag hade knut idag. Usch... Men annars så var det en bra dag, vi tjejerna tog en längre promenad med hundarna och fotade dem lite smått. Skönt att alla godkänner varann så bra. 

Sen så vart det att gå till mammas jobb efter skolan och åka med henne hem. Väl hemma tog jag det lugnt och Kaitaq somnade direkt efter han fick mat. Ville göra detsamma men nu är det min tur så GODNATT!! 

Ciao bella<3



Tired...

0 Läs mer >>
Får snart börja använda mössa och vantar tror jag... 

Har börjat bli så himla kallt på morgnarna nu, men ska inte säga för mkt för jag har faktiskt saknat och väntat på hösten nu. När man får ha tjocka tröjor och halsduk. Mysig mössa och varma vantar!! 

Annars då? 

Åkte med mamma in till stan vid 08:30 sen gick jag och Kaitaq en promenad vid strömmen till skolan på 40min ungefär. Syns på bilderna hur dimmigt det var vid strömmen. Härligt för Kaitaq, han fick också möta sina kompisar Wilma och Tayson idag som han inte mött sen juni. Syntes att han saknat dem, och tayson och Kaitaq accepterar varandra bra. 

Nu sitter vi å religionskunskapen i skolan och ser en film om olika religioner...

Ciao bella<3





Morgonpromenad!!

1 Läs mer >>
Kan man blir mer stolt över sin lilla varg?

Hela förmiddagen i skolan så har han varit underbar. Vi började på morgonen att han, Shiva och Harry lekte i hagen, det gick superbra. Sen släppte jag han med två nya hundar en sheltie "Zack" och en mellanpinscher "Wilda". Det gick också super, till och med med små hundar. Riktigt stolt!!! 

Sen var han med på våran lektion där han gick runt och hälsade på folk och la sig och sov tungt sen. Så skönt!! 

Nu ska vi ha hästkunskap "individuella val" där jag inte vet vad vi ska göra...

Ciao bella<3








Perfekt förmiddag!!

0 Läs mer >>
När man går upp 5:30 och det e SVART ute då vet man att det är höst...

Men jag ska absolut inte klaga då jag längtat till hösten det här året, då det nu ett tag har varit jättekallt på morgonen men sen blivit värsta sommardagen och då är problemet KLÄDERNA för man tar på sig varma kläder på morgonen och sen skulle man kunna gå i linne. Så nu är det skönt då man vet att det kommer ligga på 14grader hela dagen!  

Men men snart ner till bussen så ska väl skynda nu. 

Ciao bella<3




Känns att det börjar ...

1 Läs mer >>
Så stolt över min kille idag, lämnade han i hundgården när vi åkte till mormor&morfar vid 16:30 och kom hem vid 20:00 och han ligger lugnt och sover. 

Annars så är vi båda supertrötta nu så ska ta och sova nu tycker både jag och vargen. 

Ciao bella<3



Då säger vi godnatt!!

0 Läs mer >>
Första dagen i skolan...

Idag började jag vid 10 så det vart sovmorgon fö vår del. Det började med entrepenörskap där vi satte oss och pratade igenom affärsidéer. Sen var det lunch och mentorstid. Sista lektionen var aktivitetsledarskap med en av dem bästa lärarna Håkan. I skolan fick Kaitaq och Harry äntligen leka av sig tillsammans. Gud vad dem har saknat varandra. 

Slutade redan vid 14:10 så då kom jag till mammas jobb där jag och Kaitaq väntade på att vi skulle åka hem. 

Nu är vi påväg in till stan för att fira morfar som fyller 67år!! 

Ciao bella<3



First day at school!!