0 Läs mer >>

Igår tog jag en riktigt långpromenad i skogen med mitt lilla hjärtegull! Han var lös nästan hela tiden förutom på vägen då, såklart. Han är jätteduktig på inkallning nu också, kommer springandes som en liten köttbulle med öronen bakåt och benen under sig.

Lite bilder från promenaden!

Ciao bella<3

Skogspromenad!!

0 Läs mer >>

På morsdag så åkte vi ju ner till Göta Källare där jag och min kära syster bjöd mamma på Morsdag middag. Väl där så fick hon även en vacker bukett med sommriga blommor samt ett presentkort på H&M på 400:-

Hon vart jätte glad över våran lilla överraskning. Just det... Kaitaq fick ju va med under middagen och han skötte sig jättebra på sitt första restaurangbesök!!

Jag åt!
Förrätt: en briscutta med pesto och tomat.
Varmrätt: riktig mozzarella pizza med parma.
Efterrätt: chokladsufflé med lite frukt och bär!!

Snacka om att man blev proppmätt. Men gott var det kan jag lova!!<3

Ciao bella<3

Glad mamma!<3

0 Läs mer >>

Sitter med Kaitaq utanför huset och väntar på att mamma och Micke ska bli klara då vi ska åka till Göta Källare (en restaurang) och äta middag. Det är en av min och Alexandras presenter till henne på Morsdag!!<3

Annars då?
Idag har jag varit ute med Kaitaq hela dagen och solat/lekt. Han gillar verkligen att jaga frisbeen!!
Klippte även klorna på vargen och han är så duktig, bara låg på gräset och kollade på mig. Måste säga att jag gör det väldigt snabbt med.

Ciao bella<3

 

 

 

Surprise!!

0 Läs mer >>

Idag är det ju då morsdag...
Men en sak jag inte riktigt förstår är hur vi bara kan ge en enda speciell dag till de underbara människor vi kallar mammor. Jag försöker ge min mamma en morsdag varje dag iaf.

Jag beundrar min mamma jättemycket, hon är en stark, vacker och underbar mor som är en riktig "rolemodel". Min mamma betyder massor för mig. Jag vill bara säga att jag älskar min mamma jättemycket. <3

Ciao bella<3

 

Happy mothersday!!

0 Läs mer >>

Igår var det jobb på schemat. Jag och syster började 11 men Alex gick vid 16 och jag slutade 19. Det var en rätt så hektisk dag men jag gjorde inte nåt misstag/fel, jätte nöjd faktiskt.

Framförallt när Andrea (ägaren/chefen) sa att hon var jättenöjd med mig!!! :D

Sen är det såhär!
Om man har en 10v valp hemma så vaknar man ungefär vid 5 och kan inte somna om så man är totalt pigg sen. Men det är härligt, snacka om att ta vara på dagen.

Den här bilden på mig och min vargunge tog Anneli Morelius i förrgår!!

Ciao bella<3

Work work work!!

0 Läs mer >>

Godmorgon godmorgon!
Kom nyss in efter en liten promenad med vovven, gick i t-shirt och trosor och det var skönt. Snacka om svensk sommar!!

Idag består dagen av JOBB på GK's Bistro (restaurang). Börjar elva och slutar efter 16 nån gång. Man vet ju aldrig i restaurang branschen.

Bloggar mer senare!
Ciao bella<3

Raindrops are falling...

0 Läs mer >>

Jaha ja!!!
Vaknade imorse med världens migrän så gick upp och tog 1,5 tabletter av min migrän medicin. Sen gick jag och lade mig tack vare att mamma gick ut med Kaitaq och släppte ut han på baksidan.

Vaknade igen vid halv 9 ungefär då migränen förflyttat sig till bakom ögonen typ.
Men men nu lägger jag ner huvudet på en mjuk kudde då det känns som om det väger 50 kg. Det värsta är att det är jättefint väder ute och jag ser bara ut genom glasväggen mot soldäcket!!!

Som tur är så är det inget nationellt prov idag, men däremot imorgon så migränen måste släppa.

Ciao bella<3

Tråkigt!!

0 Läs mer >>

Jaha idag hade vi djurhållning som första lektion fram till lunch. Dem delade upp vår klass i två grupper så min grupp skulle va hos reptil.

Vi började med att vattna alla växter i terrarierna sen diskade och tömde vi matskålarna. Diskade ur och hällde bakteriedödande medel i vattenbaden.
Äckligast var nog när vi skulle fixa i ordning maten till ödlorna som bestod av syrsor och äckliga maskar. Usch fy och blä!!!

Vi hade också engelska idag då det var nationella prov idag igen. Den här gången var det skriftligt. Jag tror det gick bra men vet inte alls egentligen!!

Hem kom jag vid 4 tiden ungefär tack vare min mamma som hämtade mig. Möttes av en superglad liten valp när jag kom innanför dörren.

Nu är man ensam hemma med lille vargen när mamma,Micke och lillprinsen är på IFK match. Men syster borde komma hem snart från jobbet!!!

Ciao bella<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2776578/images/2012/pic_203811437.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2776578/images/2012/pic_203811437.jpg" class="image">

Annars då!!!

0 Läs mer >>

Ute med vovven!!!

0 Läs mer >>

Fy fan vad jag älskar mitt liv och vad nöjd jag är med det nu!!

Nationella idag gick till så här att på förmiddagen hade vi Del I då det var ett vanligt matteprov utan miniräknare. Sen efter det var det Del II som bestod av en enda uppgift som var mer utvärdering kring.

Efter lunch hade vi Del III som var ett svårare prov. Men måste säga att det kändes riktigt bra på alla delar av matte provet. Var riktigt nöjd över mig själv.

Men vi slutade 13 ungefär och min mamma skulle hämta mig 15. Men som tur är har man världens bästa kompis Linnea Jansson som väntade med mig i två timmar. Vi hämtade Harry och satte oss i gräset en stund. Tror till och med att jag somnade ett tag.

Nu har jag ätit pannkakor och ringt Tomas (chefen på Willys) ang. mitt jobb. Han sa att han var jätte nöjd med mig så jag fick jobbet.

Shit vad nöjd jag är, nu är det bara att casha in pengar den här sommaren också.

Ciao bella<3

I got the power!!

0 Läs mer >>

Just nu: sitter i en bil och hör hur det åskar ute!!

Min mamma är såååå snäll så hon skjutsar mig till skolan idag då jag börjar 8:50 med nationellt prov i matematik. Jippi eller?

Vi ska sitte 6h med ett och samma prov. Usch!! Men men det ska nog gå bra. Tack vare vädret blir man ju inte suktas av att gå ut istället.

Ciao bella<3

Prov!!

0 Läs mer >>

Just nu: sitter på en stenhäll mitt ute på gärdet med Kaitaq!!

Ja det är precis vad jag gör, fy fan vad härligt det är att bara promenera bort till gärdet och sätta sig ett tag med vargungen som traskar omkring och kollar läget.

Ibland behöver man verkligen bara sätta sig ner och rensa huvudet på allting. Vissa gör det för det har hänt något som dem vill glömma medans andra gör det för att ta en paus bara i verkligheten.

Idag gör jag det för att rensa huvudet inför nationella proven i matte som är från 8:50-14:50 imorgon.
Kommer sitta i samma sal i 6h, just därför behöver jag rensa huvudet nu så jag kan tänka "like a fucking calculator" imorgon.

Men nu känner jag att set luktar grillat så vi sticker hem igen!!

Ciao bella<3

Thinking!!!

0 Läs mer >>

Jaha ja. Idag har man städat huset igen då efter nattens bravader. Men men, det är sånt som händer.

Har suttit ute på soldäcket idag med Mammie!! Sjukt mysigt, snacka om matt jag älskar mitt liv. Egentligen inget speciellt med det förutom att jag har världens bästa familj och vänner som alltid finns där för en och man vet exakt vart man har dem.

Pappa ringde mig vid 14 tiden och sa att jag skulle bli hämtad typ direkt och sen skulle jag på jobbibtervju hos Tomas på Willys i Söderköping. Mesans pappa och Kaitaq väntade utanför så satt jag där inne och hade intervju. Det kändes riktigt avslappnat och bra.

Så vid 15 tiden imorgon ska jag ringa Tomas för då har han fattat ett beslut som jag hoppas är JA!!!

Nu sitter vi på soldäcket med en flaska jordgubbs-champagne och salta kex. Mumsigt värre i kvällssolen :)

Ciao bella <3

Champagne!!!

0 Läs mer >>

Igår så var jag och Jansson ute nästan hela dagen med Kaitaq, vi satt på gräset under ett parasoll då det var jättevarmt för Kaitaq. Ändå fixade jag en balja med vatten som jag doppade han i flera gångar.

Vid lunch kom hennes mamma och hämtade henne. Min lilla vargunge vart jätteglad när han såg Harry, han sprang fram och hoppade upp på Harry direkt.

Sen började det igen!!!
Dem lekte och lekte och lekte hela tiden. Vi fick tvinga dem att vila lite mitt i allt bus.

På kvällen dammsög jag hela huset och mamma skurade så det skulle va fräscht igen.

Ciao bella<3

Sunday!!

0 Läs mer >>

Idag kom efterlängtade Jansson hit runt två tiden nån gång. Såklart så hade hon med sig Harry så vi släppte Kaitaq och Harry lösa på trädgården för lite lek och stoj.

Som vanligt flög Kaitaq på Harry och började pussa han i ansiktet när han kom sen började leken.

Så underbart att se på dem när dem leker. Man kan inte sluta le när dem gör kullerbyttor med mera. Haha våra små bängon!!!

Vi har tagit det lugnt. Jag bakade en rabarberpaj tills hon kom med rabarber från trädgården. Vi var ute på långpromenad med Kaitaq och busar med han på baksidan. Sen såg vi "Law abinding citizen" och "Sahara".
Gjorde även hemgjord hawaii pizza.
Mumsigt värre.

Ciao bella<3

Brorsorna!!

0 Läs mer >>

Jag fick faktiskt somna om imorse med Kaitaq. Vi gick upp vid 6 som vanligt och tog en promenad sen fick han frukost. Men ovanligt nog så lade vi oss igen på madrassen och somna om till 8 typ.

Jätteskönt!!

Men sen ringde vi vårdcentralen idag om hundbettet jag fick igår av en liten hund (inte Kaitaq). Eftersom det är svullet och blått samt det gick hål så ska jag komma in och få antibiotika.

Ciao bella<3

Vårdcentralen !!