0 Läs mer >>

Fy fick reda på att nästa buss inte gick förens om 2,5h så vart en stadspromenad med Kaitaq, superstolt över honom som går så fint och har inte sagt nåt till andra hundar idag.

Men som sagt var ändå ett tag kvar till bussen så nu sitter jag och vargen på Café Plaza där jag tog en varm choklad under värmelamporna (ute). Kaitaq fick några skinkbitar av personalen (TACK)!!

Hem nu då och bara ta en varm dusch och sen ta på sig mjukisar och typ se på film i sängen!! Det är ju sånt tråkväder ute så man får ju inga skuldkänslor av att vara inne iaf.

Ciao bella<3

Egentid!!!

0 Läs mer >>

Igår efter skolan så drog jag och Ebba hem till mig, där vart det mjukisbyxor på och filmmys!!

Tog bussen in imorse då det var en lugn dag idag. Vi gick iväg från skolan vid 8:45 och satte kurs mot fiahemmet, ett katthem där dem hjälper upphittade katter. Så alla hundar följde med, MEN dem fick såklart vänta utanför.
Det var jättefina katter där inne, och jag fastnade för Noa en långhårig söt katt som var hundvan (vart ju sugen). Men nae tror inte att K skulle tycka det var så kul, eller kanske FÖR kul.
Slutade vid 11:30 typ så åt lunch med Ebba och Jansson.

Ciao bella<3

Egentligen en ledig d...

0 Läs mer >>

Nu är man fixad och redo för en halv dag i skolan. Vaknade med sjuk huvudvärk så bara att sjukskriva sig, ta en tablett och somna om ett tag. Min älskade mor tog ut K på promenad sen kom han in och la sig igen.

Ska snart ta mig in till skolan där det är hundlektioner nu. Sen blir det VIP bio med kompisar.

Ciao bella<3

Long time no seen!!!

0 Läs mer >>

Idag bar det iväg till djurexpo på skolan, var där innan det började så att Kaitaq skulle få komma dit när det var lite lugnt i alla fall. Han skötte sig helt perfekt, var s sjukt duktig när han promenerade mitt bland alla hundar, kameler och hästar. Så jävla stolt matte man kan va då!!

Vid 13 var det rasparad när vi skulle gå med vår hund samt klä ut oss till hur ägarna så ut förr i tiden. Så jag skulle alltså klä ut mig till nomadfolk i norra Sibirien. För att tillägga är det 25grader ute och jag gick i pälsväst, stickad tröja, päls mössa och uggs!! Jag var så sjukt jävla varm, seriöst kändes som om jag skulle svimma eller få solsting typ.
Menmen rasparaden fick jättebra och alla tyckte Kaitaq var vacker och ståtlig.

Åkte därifrån vid 14 då det vart direkt hem till ishockey (Finland-Sverige) och vi vann!!!! Yey...

Jaja var en lugn kväll framför Eurovision och nu är det geordie shore på tv!

Ciao bella<3

Djurexpo!!!

0 Läs mer >>

Ligger i sängen och kan verkligen inte sova, varför inte? Har försökt nu i två timmar. Tänker väl alldeles för mycket...

Nae nu måste jag väl försöka lite till, får stänga av musiken, säga godnatt och bara blunda. Det borde väl funka? Let's hope so!

Ciao bella<3

Can't sleep!!!

0 Läs mer >>

Jaha ja har varit en härlig dag i skolan, började med att träna hundarna lite med allmänlydnad då vi ska ha prov i det i slutat av 2:an nu. Sen fick vi fixa lite banor inför imorgon då det är djurexpo. Det börjar klockan 11:00 och är på Himmelstalundsgymnasiet, finns allt från rasparad till kamelridning samt olika hundsporter kommer utövas som man även kommer få prova på.

På lunchen åkte vi och köpte jordgubbar så vi hade lite snack tills instuderingsfrågorna inför parasit-provet.

Slutade vid 13:40 så tog bussen med Jansson, där mötte vi Albin och Herman så åkte med dem till strömparken där vi tog en glass och hade det roligt. Kaitaq fick även en egen piggelin.

Nu sitter jag på den älskade bussen påväg till Söderköping när Micke väntar så blir det att åka hem. Kaitaq ska få bada lite i kanalen innan så han blir sval.

Ciao bella<3

Strawberry and icecre...

0 Läs mer >>

Härlig morgon det var idag då, solen skiner ju redan vid 5 när min klocka ringer. Härligt härligt, skönt att det är lätt att gå upp då i alla fall! Blev att göra mackor och ta med sig idag istället då jag åker in vid 6:30 och e vid skolan 7:00 typ så frukost käkar jag där och sen ska jag ta en promenad med K.

Idag blir det en slapp dag i skolan, fixa lite inför djurexpo imorgon och så ska vi få instuderingsfrågor med till provet.

Jaja, nu måste jag skynda mig så jag hinner med allt.

Ciao bella<3

Lovely sunny morning!...

0 Läs mer >>

Igår efter skolan åkte jag och Frida hem till mig för att ta en slapparkväll! Vi tog det bara lugnt satt och pratade massor (som vanligt) och åt jordgubbar i massor. Härligt att ha en lugn kväll med tjejsnack.

Åkte in idag och jag hade träning av hund som första lektion där vi körde inkallaning, spår och avslutade med avslappning. Sen hade vi entreprnörskap där vi gick igenom bokföringen och jag lämnade in årsredovisningen som är "one of a kind"
Nae då men sista lektionen hade vi parasit-genomgång så inte så kul men lärorikt och användbart när man är djurägare.

Nu är det buss-time igen, sitter på bussen till Söderköping ska vara hemma 17:15 ungefär. Då blir det MAT!!!

Ciao bella<3

Friends with laugher!...

0 Läs mer >>

Seg dag idag, onsdagar är nog den segaste dagen på veckan faktiskt. Men skönt att det är torsdag imorgon så bara ett litet tag till helgen som bjuds på djurexpo på Himmelstalundsgymnasiet info nedan!

Annars då? Jo hade hundlektion idag då vi städade hunddagiset och jag gjorde jättesnyggt i Kaitaq och billies box, dammsög, skura, putsade fönster, tvättade väggarna och möblerade om lite, så soffan står mot fönstret istället.

Sista lektionen höll vi på med foderräkning, hur mycket g/dag en hund behöver utefter hur mycket kcal/kg foder det är. Jaha, matematik vart det i alla fall.

Nu sitter jag i djuehuset efter att ha gott en promenad med K och kört agility. Väntar på att Frida ska sluta så vi kan åka hem till mig och plugga/ha skit kul!!!

Ciao bella<3

Cleaning time!!

0 Läs mer >>

Godmorgon, sitter i Söderköping och väntar på min buss nu, ska vara inne vid skolan runt 7:20 typ då blir det en promenad med Kaitaq och Zlatan.

Men men har inte så mkt mer att skriva än att jag bloggar senare.

Ciao bella<3

Busday!!

0 Läs mer >>

Ja herregud såvitt jag vet så är det INTE fredag den trettonde idag men för mig var det tydligen det...

Skolan var bra och allt sånt, vi började med sällskapsdjur då vi ritade en katt på väggen, sen hade vi hundkunskap där det var matte och prov. Efter skolan vart det agility med K.

Nu börjar det roliga...
Ebba och jag skulle ta bussen till stan men jag hade tagit fel jacka imorse så mina busskort var i den andra jackan. Eftersom man vet hur busschaufförerna beter sig i dagens samhälle så försökte jag bara gå på då. Men såklart flyger han upp och säger att jag måste betala för mig och vargen, det värsta med sånna är att dem inte ens lyssnar han bara fortsatte prata på om sitt den enda meningen han kunde säga för tillfället var: ungdom för hunden!!!

Så jag och Ebba blir avslängde då hon inte hade laddat på hennes hunds busskort. Vi gör då ett tappert försök att ta spårvagnen istället. Får vänta ett tag så passar på att försöka lösa det med sms-biljett. Det fuckar sig på deras hemsida så jag kan inte få nån jävla biljett så går fram till spårvagns chauffören och frågar. Han förstår inte vad som var problemet men säger också att vi inte ska chansa idag då han visste att det var kontrollanter på den linjen hela dagen. Så vi går av och börjar gå till stan istället jag och Ebba.

Blir påkörd av en cykel på vägen dit men väl i stan så åkte jag med syster hem där det väntade mat och en cykeltur med vargen. Härligt slut efter en helvetes em!

Men men nu är det sängen som gäller upp 5:15 imorgon igen!

Ciao bella<3

Min fredag den tretto...

0 Läs mer >>

Igår efter skolan så gick jag och Ebba till YamYam pizzeria och käkade. Sen vart det bussen ut till Lindö där vi tog en promenad med Wilma och sen har vi pluggat, tagit det lugnt, ätit och skrattat sjukt mycket hela kvällen.

Nu på morgonen vart det lite struligt med min varg så sitter nu på syrrans jobb och har ätit frukost så ska väl snart dra mig mot skolan.

Alltid lika kul att se hur vargen beter sig när han inte varit med mig på nån dag och sen ser mig. Han blir alltid så överlycklig och öronen är slätt bakåt samt ska pussa mig massor (och han pussas aldrig annars). Så söt!!!

Jaja, skolan idag består av hund hela dagen samt prov på sista lektionen så: wish me goodluck!!

Ciao bella<3

Sleepover!!

0 Läs mer >>

Älskar måndagar, har sovmorgon till 12:30 varje måndag. Härligt, så idag vart det så att jag cyklade med Kaitaq och Alexandra gick med Melker så K fick träna på att trava.

Alltid lika kul att se när vargen är i sitt esse. Nu har man precis ätit lite och nu blir det att fixa iordning sig samt packa då jag drar till Ebba efter skolan för plugg och kul.

Ciao bella<3

Monday morning!!

0 Läs mer >>

Idag vart det en senare promenad än vanligt, gick med Jessica här ifrån vid 9:00 då vi skulle möta två till i skogen. Dem hade en varsin hund, en Labrador "Manne" och en field spaniel "Douglas". Hundarna gick bra överens bara första mötet som var spänt men under promenaden så var allt hel lugnt.

Vi promenerade till Storsjön där hundarna badade och hoppade efter pinnar i sjön. Härligt att se dem leka i vattnet.

Sedan gick vi en härlig, varm, lång, lugn söndagspromenad med härligt väder. Det vart 1,5mil på 3h och 40min. Väl hemma vart det mat och sen spelade vi lite fotboll på gräsmattan medans Kaitaq sov i skuggan och torkade.

Nu snart blir det att åka in med Emma till stan för att kolla på en kavaj åt henne.

Ciao bella<3

Lång mysig promenad!!

0 Läs mer >>

Här kommer lite badbilder från lunchen när vi tog ner Kaitaq till göta kanal för lite simning efter boll. Han kastade sig i och hämtade stolt bollen.

Nu kom jag nyss hem från en 3km promenad "kortis". K har fått dra med sin fina sele då jag hade mitt nya bälte på. Det är så himla fint nu när man går i skogen och ser ett stort hav av vitsippor. Såg även en fin dovhjort som hoppade framför oss. Blev så stolt över vargen som såklart blir jaktsugen men släpper det nästan direkt för att fortsätta dra istället.

Ciao bella<3

Blomm-hav i skogarna!...

0 Läs mer >>

Inne efter en morgon tur på cykel med vargen, idag vart det bara 5,3km på 20min, hade motvind dock halva sträckan men det är sånt man får ta. Efter det vart det ett träningspass med biceps,triceps, abs och lite squats!!
Nu blir det dusch och sen en tur ner till kanalen så får K simma lite efter bollen.

Härligt härligt, bloggar mer sen när jag har mer att skriva om.

Ciao bella<3

Helgen startar med TR...