0 Läs mer >>
Hur underbart är det inte att höra fåglarna kvittra, det är ljust ute, solen skiner, det är 14 grader ute, isen på sjön börjar smälta. Gud vad jag har saknat det här känner jag nu, jag vill ha vår, blommor och sol. En annan som också saknat våren är faktiskt Kaitaq, såfort vi gick till sjön idag så gick han ner till magen och bara stod där ett tag, sen tog han en pinne, la den vid mig och ställde sig beredd vid kanten (gör så när han ska kolla vart pinnen landar så han kan dyka efter den), men såklart så kastade jag inte. Han fick nöja sig med att gå lite i vattnet och dricka istället. 
 
Tog fram kameran nu idag och fotade när jag kastade lite frisbee med vargen på gärdet, och bort mot sjön. Härliga bilder det bli. Kamera + sol= underbara bilder. 
 
 
 

Älskade efterlängtade...

0 Läs mer >>
Godmorgon, kom nyss tillbaka efter en 40min promenad med syster och  hundarna. Gick runt golfbanan men i ett väldigt lugnt tempo, blir ju fasen anfådd direkt när man är såhär sjuk. 

Jaja, nu blir det frukost för min del och sen ta det lugnt hemma idag ovh försöka krya på mig lite. 



Morgonrunda med syste...

0 Läs mer >>
Sitter nu ute i min lägenhet med en trött varg bredvid mig. Gud vilka skuldkänslor man får när man är så här sjuk och man har en hund som kräver massor men man kan inte ge han det... Micke tog i alla fall ut han på en långpromenad imorse och så fick han va i hundgården ett tag, varit inne hos mig när jag "sov", och så fick han springa i spårlinan efter frisbeen. Så nu är han ändå ganska slut. 



Here i stand and here...

1 Läs mer >>
Ja här kommer bilder från i torsdags när jag fotade Carro min arbetskamrat och hennes Rottweiler Rex, vart riktigt bra faktiskt, kul när man har bra fotomodeller också. Jag själv då skulle ju jobbat fre-sön men vart hemskickad igår eftermiddag pga att jag var helt slutkörd, ont i hela kroppen, nacken, huvudet, yr och ingen ork. När jag kom hem så visade det sig att jag hade över 40 graders feber och halsfluss så det kändes ju sådär. Men bästa Frida Doggsen tog över istället för mig ute på jobbet. Tack så jättemycket underbara du, och även Janne och Anna som är så underbara. 
 
Här är i alla fall bilderna på Carro och rex.
 
 

Carro och Rex

0 Läs mer >>
Sitter just nu i lägenheten på jobbet och slappar lite framför tv:n medans Kaitaq ligger i bädden och sover. Fick en härlig sovmorgon imorse till 7:30 i alla fall och var på förmiddagen barnvakt åt lillebror ett tag så han och jag gick ut till min lägenhet och städade den supernoga och möblerade dessutom om. Är jättenöjd över resultatet också, men mycket slit var det. 

Här kommer före och efterbild typ, enbart på möbleringen i vardagsrummet, sovrummet och hallen är likadan men städat 😋 

"Hallen före"

"Hallen nu"

Älskar min lägenhet ute i ladan på landet, det är supermysigt. Likaså älskar jag lägenheten på jobbet i en anna lada på landet. Haha ja om man inte känner sig hemma då så vet jag inte.. Som sagt en efterlängtad helg på jobbet igen. 

Från en lada till en ...

0 Läs mer >>
Sitter på jobbet nu (ska sova här tills imorgon) och ska snart utfodra hundarna men hade en timme extra som jag tog till att träna Kaitaq lite på planen. Det vart lite lydnad och gripande/kamp. Han var faktiskt lös på planen och han hade fullt fokus på mig trots en massa hundar som skällde. 

Vart bara suddiga bilder tyvärr men med mkt fart så blir det tyvärr så, har kameran med mig så kan ta bra bilder imorgon istället. Nu fick vargen flåsa av sig lite innan maten. 




Givande träningspass

0 Läs mer >>
Åh så underbart väder det är ute, sitter i kaitaqs hundgård nu efter en mysig promenad på 1h 30min. Vart både vägträning och skogspromenad (utan träning). Han var superduktig gick förbi några hundar på tomten och han gick bara vidare, han gick fint vid vägen och satte "kanten" perfekt när bilar passerade. 

Det är nästan sagolikt när man går i våran skog och bäcken rinner bredvid en, Kaitaq drog ingenting och fick nosa hur mkt han ville, drack ur bäcken ett flertal gånger. Mysig tid med vargen i alla fall, får passa på när man är ledig. 






Underbara vårväder

0 Läs mer >>
Uppdatering, jag har JOBBAT hela förra veckan nästan, hela denna helg och kommer jobba den här veckan och troligtvis nästa helg också, så jag har inte så mycket tid att blogga, eller va social till kompisar heller för den delen. Jag ville ju ta mig tid att umgås med bästa Jansson nu när hon har kommit hem från Spanien där hon varit i 3 veckor... Men får passa på nu när jag är ledig nån dag i veckan i alla fall. 
 
Älskar verkligen mitt jobb och mina arbetskamrater, jag kan ärligt talat säga att Doggsencenter är mitt andra hem och TeamDoggsen är min andra familj, så mycket älskar jag det stället och all personal där, så det så. Kameran fick i alla fall följa med in helgen och vi fotade lite, men idag när det efterlängtade vårsolen kom fram så fotade jag Carro och hennes rottweiler Rex när dem dragtränade lite med däcket, fotade även Anna och hennes Kelpie Max när dem dragtränade och sprang av sig, sen fotade Anna Kaitaq när han fick dra lite styrka.
 
 

Det är bättre att sli...

1 Läs mer >>
Lilla vargen, min vilda diamant, lille grå, Kaitaq, ulven, älskling ja kärt barn har många namn. Men ja herregud vad skönt det är att vara hemma hos familjen och hunden nu. Igår kom jag väl hem vid 20-tiden och gick direkt ut till mig där Kaitaq vart helt till sig. Han ålade sig på golvet, hoppade upp i säng/soffan, gled på mattorna och sprang runt mig som jag vet inte vad. 

Sen vart han lugn när vi la oss i sängen och han suckade, la sig på mig och somnade sött. Imorse vaknade jag av att han satt precis bredvid mig och stirrade på mig. Ja vad säger man, han har nog saknat mig lika mycket som jag saknat honom. Vart en morgonpromenad och nu snart kommer Emma å hämtar mig och Kaitaq för en promenad i Söderköping med hennes vovve också. 






Älskade vilda diamant

2 Läs mer >>
Är äntligen påväg hem till Norrköping igen, men måste medge att det var väldigt ledsamt att lämna allt folk nere i Ljungskile. Kändes ändå som hemma på något sätt. 

Tog bussen från Ljungskile till Göteborg och nu sitter jag på tåget mot Katrineholm från Nils Ericsson terminal där det även vart ett stopp på Café Ritazza igen. Mamma har precis hämtat hem Kaitaq från hundhotellet Doggsencenter där han har bott i två veckor. Och ni kan ju gissa om han vart glad över att se mamma, nu väntar jag bara på att få möta han själv också, min lilla grå. 




Im coming home

0 Läs mer >>
Gjorde nyss ett IQ-test på mensas hemsida för att se hur högt (eller lågt) IQ men har. Det vanligaste bland människor är ett IQ på 100, för att komma med i Mensa så krävs det ett IQ på 131 (vilket bara 2,2% av världens befolkning har). Jag gjorde i alla fall testet och jag fick IQ 122 vilket tydligen bara 6,7% av världens befolkning har, och med det menades det (enligt dem) att jag är i gruppen som kallas ÖVERLÄGSEN. Så känn på den allihopa, jag är smartare än jag ser ut ;) 
 
Sjukt dåligt inlägg jag vet men enligt Mensa så har jag ändå möjlighet att komma in i Mensa om jag gör ett övervakat test på deras kontor.

Jag är superior

0 Läs mer >>
Ahhhh, sista natten här nere snart då, måste säga att det är blandade känslor men mest glada som ni säkert förstår. Jag kommer äntligen hem till:
 
* Min egna super perfekta säng
* Min älskade lilla varg
* Min familj
* Vardagliga rutinerna
* God mat lagade av mammas sambo (som jag har längtat)
* Hundträning av MIN hund
* Vanliga kläder (går varje dag i mina Lundhags byxor och Euro-Hunt byxor)
* Min egna träning, det har glömts bort rätt bra här nere
* TV-kanaler (ja jag saknar fakitkst att se något program med familjen)
* min dialekt (jag snappar snabbt upp andra dialekter)
* och massa massa mer men då skulle väl inägget ta upp hela hemsidan
 
Idag har det varit lika lugnt, om inte lugnare än igår vilket var väldigt skönt. Vi slutade vid 12 ungefär då vi åt lite äggröra och tog det lugnt, nu är alla hundar matade med och vi ska väl se någon film till. Hoppas ni har det riktigt bra för det har jag och kommer må ännu bättre imorgon klockan 19:22 när tåget rullar in på Norrköpings Station.
 
 

Humöret är på topp nu...

0 Läs mer >>
Japp då ligger jag i sängen och har den här otroligt gullliga och mysiga schäfer hanen som sover bredvid mig, jag kan säga att jag är väldigt glad över att det fanns några schäfrar här så att det inte bara var labradorer och pudlar. Säger inte att jag inte gillar dem raserna för det gör jag faktiskt men har inte tänkt tanken om att skaffa någon av dem raserna, passar inte riktigt min plan men en schäfer däremot tänker jag skaffa om nåt år eller två. 
 
Idag har vi tränat hundarna på hinderbana och tagit någon skogspromenad, lite kloslip och dammsugning vart det också så det har varit en riktigt lugn och skön dag. Väldigt efterlängtat måste jag säga, men nu längtar jag hem till min varg där hemma har ju förlorat 2 veckors träning för både hans och min del...
 
 

Schäfermys

0 Läs mer >>
Vaknade för kanske 20min sen och kände att det var grymt skönt att få sova ut idag och inte bli väckt utav någon klocka på morgonen. Våran chef sa åt oss att hon tog utfodringen idag så vi behövde typ inte börja jobbet förns 9 eller nåt. Så vi tar det lite chill, ska upp nu och käka frukost tror jag och sen göra våra sysslor för dagen, och det var inte många.
 
Och känns super för det är bara imorgon kvar för på måndag åker vi hem till Norrköpping igen...
 
 

Godmorgon lördag

0 Läs mer >>
Ja det här inlägget är till Lollo & Hanna som ska ner och ha praktik här efter oss så dem ville se lite bilder på kök, kyl/frys och sovrum så här kommer det nu till er tjejer. 
 
Här har vi kylen och frysen är till vänster, där finns även en massa märgben och kyckling typ till hundarna, men allt vårat är ju i påsar iaf så ingen fara, man får inte vara kräsen.
Här har vi köket, det är väldigt fräscht och fint, litet såklart men mer behöver man inte, allt funkar bra och bara mysigt. Man lagar ju inga gourmet-middagar här nere ändå
Närbild på köket, som sagt rent å snyggt, fräscht och nytt.
Här sover vi då, inte stort men rent å snyggt ändå, rummet är längst bort i hundkorridoren så mittemot sitter alla hundar. Man får ta med sig nån av labradorerna in för att ha över natten också (om man saknar sin egna hund).
Här är badrummet, det måste jag säga är riktigt jävla bra asså, varmt å skönt och mycket plats.
Och här är resten av badrummet, fin dusch, massa varmvatten och litet cafébord ;)haha
 
 
 

Till Lollo & Hanna

0 Läs mer >>
Sitter just nu och pratar med min älskade syster i telefonen, har inte pratat med henne på hela tiden jag varit här nere i Ljungskile, än sålänge har vi pratat i 45 min (mycket att ta igen).
 
Annars då, igår åkte vi in med hundarna till Ljungskile för att träna lite stadsträning, jag fick även äran att gå promenad med min favorit-schäfer inne i stan för lite miljöträning. Annars så badade vi nån hund och klippte lite klor. Samma sak idag så vart det massa skogspromenader sen lite omvårdnad m. kloklipp. Ska väl snart käka något och sen får vi våran efterlängtade sovmorgon imorgon :) känner mig oerhört lycklig över det kan jag ju säga.
 
 
 
 

Information och bilde...