0 Läs mer >>

Jag och Ebba tog med oss matlåder idag till skolan, då hon och jag är väldigt kräsna och har aldrig någonsin blivit mätt av skolmaten. Jag tog lasagne idag och Ebba hade pannkakor...

Ja precis, tror ni jag vart avundsjuk eller? Kände lukten av pannkakor och ville bara ha. Men men får göra det på måndag eller nåt.

På förmiddagen pratade vi med Madeleine som styr över individuell valen och vart inte så nöjda med svaret. Skolan har bara 5 kurser att välja mellan:
Svenska 2
Matte 2
Guidning i Naturbruksmiljöer
Bild
Bygg!

Så bra har vi det på skolan... Eller inte? Vi är så förbannade nu då vi måste välja nåt men tycker inte om nåt.

Aja, vi får väl ta nåt skit som man måste då! när jag kom hem idag fick jag hemgjorda crêpes så jag var nöjd i slutändan. Fick även en karda till min varg idag av Ellinor! <3

Ciao bella<3

Inga hungriga skoldag...

0 Läs mer >>

Jaha idag försov man sig, både jag och vargen. Han sov så sött och ville inte bli väckt. Men sen när jag vaknade till och drog mig lite så kände jag hans mjuka nos putta lite lätt på min hand. Då var det dags...

Står och väntar på bussen nu, sen blir det ett morgon möte tillsammans med Ebba också. Annars är det entrepenörskap samt djurvård som eftermiddagslektioner!!

Ciao bella<3

Morning tired!!!

0 Läs mer >>

Ligger i sängen nu efter en filmkväll med lillebror, vi såg Piraterna (tecknad) fasen vad bra den var.
Det är verkligen min humor med animerade filmer. Kan ju skylla på att det är lillebror som vill se den.

Efter lite anteckningar med min bokföring samt plockat undan lite greker ute hos mig så är det nu dags för sovtime...

En liten bild på lillebror och min varg!!!

Ciao bella<3

Me saying goodnight!!

0 Läs mer >>

Nu är allt klart för hundutställningen i Idre, våran lilla resa som jag och Ebba ska göra tillsammans med min varg!

Ciao bella<3

Biljetter!!!

0 Läs mer >>

Usch vad jag hatar när man tar på sig en varm tjock tröja då man tror att det kommer bli en kylig dag och man vill ute frysa, för på morgonen är det som vinter ute.

Sen när klockan börjar bli 10 typ då jäklar, vädret slår om och blir typ 23 grader med stekande sol och totalt vindstilla. Usch man svettas ju som en gnu.

I alla fall så var skolan idag ganska seg, på morgonen hade vi idrott då vi testa hur mycket våra kroppar orkade. Det är alltid lika kul att träna styrka och kondition samt stretcha lite.
Efter idrotten så hade vi rektorsinformstion så vi hade bara halva historialektionen idag.

Sen vart det lunch då jag och Ebba tog en timmes promenad med våra vovvar då vi tycker synd om dem att bara sitta instängda.

Sista lektionen var hundkunskap då vi hade redovisning om en rasgrupp det jag satt uppe med igår. Det gick faktiskt jättebra och min Kaitaq fick representera en ras från grupp 5!

Men men sitter nu i bilen och väntat på mamma som är inne och handla lite.

Ciao bella<3

Hungrig, trött och on...

0 Läs mer >>

Står och väntar på bussen, känns konstigt att ta den vid 7 nu efter två stycken sovmorgnar. Men skönt då jag ändå vaknar tidigt ändå och ska ut med vargen.

Idag är det en tung väska som följer med till skolan, fullproppad med idrottskläder, mat till hunden, block m.m. Man har ju lust att gå med en sån väska på hjul som gamla människor går med.

Igår bokade jag tågbiljetter till mig och Ebba då vi åker upp till Idre den 14september. Efter skolan idag ska vi gå och hämta ut dem. Det värsta är att det tre byten på vägen upp och 2 på vägen ner. Vi kommer ju virra bort oss totalt på perrongerna.

Men men nu kommer bussen så hörs senare.

Ciao bella<3

Väntar hela tiden!!!

0 Läs mer >>

Nu är jag äntligen klar med min uppgift om hundgrupperna i klassen Hundkunskap. Men det bästa är att det bara är roligt att plugga på sånt då jag brinner för hundar och kan typ all raser.

Men men i skolan idag hade vi ju bara Hundkunskap hela dagen, jätteskönt så min varg har varit med mig hela dagen i klassrummet. Samt sprungit av sig lite på himmelstalund fälten.

Jag är så stolt över han nu för han springer ju lös med typ alla hundkompisar på fältet, och ändå så kommer han på inkallning. Jag e så nöjd han e ändå bara 5 månader. Och alla berömmer mig hela tiden för hur duktig han är.

Men nu måste jag sova så jag är fit for fight för idrott på morgonen.

Ciao bella<3

Late work!!

0 Läs mer >>

Nu ska vi ut på en kvällspromenad jag och granngänget med våra vovvar. Bloggar när jag kommer tillbaka!

Ciao bella<3

Walking!!!

0 Läs mer >>

Nu sitter jag på bussen med vargen, det var riktigt fint väder idag så på med skinnjackan istället för regnkappan. Härligt med en solig höstdag!!

Idag står det bara Hundkunskap på schemat. Börjar 10:10 slutar 15:50, sen blir det till banken och göra några inbetalningar till Sphk!!!

Ciao bella<3

Sunny tuesday!!!

2 Läs mer >>

OMG!!!! Vad har jag gjort???

Jo igårkväll anmälde jag min varg till en hundutställning i Idre, den e bara om typ 3 helger.
Men men nu blir det ett test för att se vad domarna tycker om honom, eftersom alla jag mött säger att jag måste ställa ut han då han har perfekt öron och svans...

Ja, jag vet, vad då perfekt öron och svans! Jag har ingen aning om hur perfekt svans på en husky ska va. Det enda jag vet är att min Kaitaq är så jäkla bäst och söt så jag bryr mig inte om utställningar egentligen. Vill bara testa och se hur det går till m.m.

Så som det ser ut nu tar jag, Kaitaq och Ebba min kompis tåget upp den 14 september till Idre. Sen bor vi i en stuga vid tävlingsplatsen tsm med kaitaq's syster och ägare.

Vi ställer ut den 15-16 september sen tar vi tåget hem den 16, hem till nkpg igen :)

Shit vad nervös jag är!! Men men det ska man väl vara i början va?

Ciao bella<3

Idre-resan!!

0 Läs mer >>

Märkte att jag inte bloggat idag, det blir nästan så att jag inbillar mig eftersom jag bloggade igår och så. Herre Gud, får väl sätta påminnelse på mobilen eller nåt.

Men men...
Nu sitter jag och vargen på bussen påväg hem, hade en relativt härlig dag idag, började 10 med djurvård sen långlunch, så tjejgänget tog vovvarna på långpromenad vid fälten :)

Sen hade vi naturbruk och slutade tidigare!!

Ciao bella<3

My god!!!

0 Läs mer >>

Nu blir det filmmys med vargen och en god kvällsmat :) mycket kärlek!!

På min kvällspromenad ikväll så var det dem berömda vildsvinen igen, Kaitaq tvärstannade och kollade mitt upp i skogen (becksvart ute) han blir helt stel och morrar rakt från magen samt buffar. Usch vi sprang fort som * där ifrån.

Men men nu i säkerhet i garaget ;) imorgon börjar vi 10:10 så upp och hoppa.

Ciao bella<3

Hearts!!!

0 Läs mer >>

Har spenderat en tid nu att träna min varg till utställning då jag fått upp ögonen för det. Vi har tränat lite lätt med att stå inför utställning, gå den berömda triangeln (fot med hunden).

Men vi har även tränat lite vanlig allmänlydnad!!

Nu blir det att vara barnvakt åt lillebror ett tag tills "buffrarn" kommer hem.

Ciao bella<3

Show dog!!!

0 Läs mer >>

Då jag inte känner mig riktigt bra än så var min mor snäll och tog Kaitaq på morgon promenix! Sen blev han jätteglad när mamma släppte in han igen till mig, hoppar upp gnällandes i sängen och pussar mig sen somnar han!

Vid 11 kom pappa och hämtade mig så åkte vi hem till han och fikade med folk. Mumsigt med banankaka och kex!

Nu lunch med mormor och morfar!

Ciao bella<3

Baby baby baby!!!

0 Läs mer >>

Idag har jag tränat Kaitaq väldigt mycket, både inför utställning och allmänlydnad!

Jag har inte alls varit ett stort fan av hund-utställningar då jag tyckt det känts lustigt och tillgjort. Men nu har alla varit på mig och tjatat om att jag måste ställa ut Kaitaq så jag tänkte testa och se vad domaren säger, sen kanske jag fortsätter, vem vet.

I alla fall så tog jag en promenad med grannen och vovvarna vid 20 tiden i en timme ungefär, härligt då det var ett tag sen dem sist träffade varann.
Nu blir det sängen!

Ciao Bella<3

Dogday!!

0 Läs mer >>

Jahopp, ute i garaget där jag bor har jag mina egna små städrutiner. Varje helg så är det storstädning då jag först plockar undan eventuella kläder eller skolpapper. Sen dammsuger jag ordentligt (bakom element, kaitaq's hundbädd, madrassen m.m) efter det skurar jag, byter sängkläder, dammar av samt fixar iordning lite allmänt.

Så såklart är det det som jag gjort idag, som tur är så går det ju snabbt eftersom det bara är 2 rum. Och resultatet är alltid lika kul att se.

Faktum är att jag tycker om att städa och fixa iordning (ingen aning om varför). Trivs så bra när det är rent och fräscht överallt. Sen har jag alltid varit en sån person som har ordning och reda, har inte (som många av dem jag känner) kläder överallt, godispapper, gamla glas, läskburkar, strumpor m.m på golvet. Utan jag har det rent, så nu har jag sagt hur duktig jag varit.

Här kommer lite småbilder från mitt place!!

Ciao bella<3

Saturday=cleaning-day...