1 Läs mer >>
Inte bloggat på ett bra tag nu men här kommer det ett redigt inlägg...
 
Idag kom bästa jansson hit vid 12 tiden då vart det bus för hundarna och sen lite lunch på det. Vid ett tiden gick vi ner till kanalen där hundarna och vi badade mycket. Superskönt, varmt i vattnet och på land, ingen blåst, solen skiner och vi bara flög upp och ner ur Göta Kanal hela tiden. Det var som en dröm, vi och hundarna badade tillsammans alla simmade runt i ring och kastade boll till varann som hundarna försökte ta. Så superstolt över kaitaq och harry, det är ändå två raser som enligt rasstandard inte kan hållas lös och dem gillar inte vatten, men känn på denn allihopa, våra hundar var lösa och flög i vattnet (på oss).
 
Här är bilder men kan lova att det finns typ mååååånga flera!!
 
Ciao bella<3
 
 
 
 
 

photoboost badtime!!!

0 Läs mer >>

Härlig morgon, solen skiner och det är supervarmt ute. Precis så det ska vara när jag och vargen är påväg till jobbet. Sitter på bussen nu och är jättepigg, ändå vaknade jag typ 6 gånger inatt. Can't understand why??...

Men men ny vecka på Doggsen som jag ser fram emot ska möta två nya "kollegor" så det ska bli spännande. Sen att Kaitaq får följa med är ju verkligen ett privilegium.

Ciao bella<3

Andra veckan!

0 Läs mer >>

Hoppas alla ni haft en bra midsommar!!!

Jag vet inte om det beror på vädret men det känns inte som att det är midsommar. Alla andra år har det varit värsta grejen med stor fest, mycket fix innan och så men nu idag var vi hemma och gjorde inte så stor grej av det. Åt midsommarmat men det gör vi på julen också ju, drack snaps (det e ju ändå annorlunda), dansade runt stången men jag kände aldrig MIDSOMMAR!

Det beror nog bara på vädret får vi hoppas, det var ju storm ute massa blåst och moln. Men faktiskt efter 19 så vart det blå himmel och vindstilla. Nu är både jag och kära vargen trötta efter dagens stoj så soffan blir det för min del inatt med tv på.

Ciao bella<3

Midsommar 2013!!

0 Läs mer >>

Äntligen är det morgon igen och dags för dag 3 på doggsencenter. Riktigt roliga dagar blir det med mycket inlärning och träning. Det bästa är att jag nu känner att det är faktiskt verkligen det här jag vill/ska jobba med. Jag har äntligen hittat det, från att ha velat mycket mellan både polis, väktare, tulltjänsteman, tränare m.m så vet jag nu. Jag älskar att åka till doggsencenter och arbeta med hundarna. Det är det bästa jag vet nu, saknar dock min varg men han hämtar jag ikväll.

Hoppas ni får en lika härlig dag som jag kommer få.

Ciao bella<3

Off to work!!

0 Läs mer >>

Sitter på bussen in till stan nu, hoppas det fungerar bättre med bussarna än igår då bussen valde att INTE köra till resecetrum men jag fixade det ändå med lite byten och joggingtur fram till Axess-bilen.

Jaja, i alla fall så är arbetsbyxorna på och leendet på topp, solen lyser och jag är glad. Det här ska nog bli en toppendag ska du se.

Ciao bella<3

I'm on my way!!!

0 Läs mer >>

Idag var det min första dag på doggsencenter, shit vad roligt, lärorikt, ansträngande men främst väldigt många erfarenheter rikare efter idag.

Jag kom till Norrköping resecetrum vid 07:15 då vi lastade på alla dagishundar som deras ägare kom och lämnade. Vi åkte ut till Doggsen där min dag började. Vi gick ut med hundar, städade, badade m.m. Ska inte gå in för mycket på det men kan säga att jag är sjukt glad av att få den här chansen och att jag längtar jättemycket tills imorgon när klockan ringer 05:15.

Annars då så känner jag mig halv. Min älskade vilda diamant är hos min kära vän Jansson, nu när jag ligger här i sängen och ska sova så tittar jag ner och ser en tom hundsäng. Det är faktiskt jättejobbigt, ni tycker säkert det låter hur töntigt som helst men faktum är att det skiter jag i för jag och min hund har en sån otroligt fin och stark relation så det är jättejobbigt att vara ifrån han. Som sagt det längsta jag varit ifrån han förut är 1natt bara, men nu är det 3-4 nätter.

Som tur är vet jag att han har det helt underbart hos Jansson och Kaitaqs kompis Harry. Hon skickar bilder från deras promenader, när dem ligger i sängen, under sängen, springer och leker m.m så jag känner mig lugn egentligen. Men nu ska jag lägga mig upp tidigt imorgon igen för att åka till bästa stället.

Ciao bella<3

Doggsencenter!!!

0 Läs mer >>

Härlig start på söndagen och slut på veckan att gå en 3h promenad med grannarna och alla hundar. Vi var totalt 5hundar, tre labradorer (Manne, Karma och Diva) sen en rysk laika (laika) och Kaitaq såklart. Gick superbra, vi gick runt mariehofs sjön där alla badade sen runt och hem.

Mycket prat och lek vart det med alla, Kaitaq och laika kommer jättebra överens det är jätteskönt. Dem är ju båda lätta att läsa av och är lugna och stabila. Riktigt skönt!!

Nu blir det lite filmmys med syster då regnet började komma. Senare ska jag lämna vargen hos Jansson då jag ska jobba nästa vecka (han får följa med den andra veckan)

Ciao bella<3

Walk a mile in my sho...

0 Läs mer >>

Trött...

Vart idag att åka in till kusin Ida som fyller 15 år. Där vart det hamburgare och glass, som vanligt kan man inte motstå den goda efterrätten heller. Men det var kul, hon fick Carolina Gynnings nya parfym "passion" av oss som hon tyckte om jättemycket.

Vid 19 var det jobbmiddag hos oss då Micke (min bonuspappa) är butikschef där så: Alexandra, Jonna, Ullis, Sanna och Oskar kom till oss och åt grillat. Vart att dem var kvar tills 23:30 ungefär sen var dem tvungna att dra innan dem somnade vid borden.

Nu ligger jag i sängen och ska sova "försöka" upp vid 07 imorgon för en riktigt lång söndags-promenad.

Ciao bella<3

Saturday night!!

0 Läs mer >>

Vid 12:30 åkte jag och syrran in till eber då kusin skulle ta studenten. Fan vad fin hon var älskade kusin, så glad för din skull och stolt då du har jobb nu och allt går bra (pengar rullar in som dem ska). Dem hade uppehåll när dem sprang ut men sen började det spöregna när dem klev upp på flaket för att åka iväg. Synd men det bryr man sig inte om då ju!!!

Direkt efter det så hann jag precis till himmelstalund för att kolla när våran avgånsklass sprang ut. Frida vad fin du var, superstolt över dig också såklart. Tyvärr han jag inte säga hej då till henne då det vart bråttom hem för min del då vi skulle hämta familjen innan studentfirande hos kusinen. Det var synd då min Frida åker upp till Värmdö igen imorgon (lördag) så ser inte henne på ett tag. Men vi måste ses på lovet och annars med det är ju inte så långt.

I alla fall så var det studentfirande hos kusin sen där det bjöds på god mat, gott sällskap och fint tal. Längtar tills det är min tur!!

Ciao bella

För dem har tagit stu...

0 Läs mer >>

Igår åkte jag och familjen hem till fam. Ädel då Emma tog studenten så firande vart det hos dem. Det var skitroligt, träffade massa folk och pratade jätte mycket med allt och alla. Vi tänkte dra vid 22 då vi skulle hinna med insläpp på krogen innan 23 men det fick vi inte för Jocke då det skulle komma en överraskning.

Såklart var vi tvungna att vänta men tur var väl det, då det var en riktigt bra överraskning. Vi åkte i alla fall vid 22:15 typ så hann jag byta om hemma då det vart en helt spontan utgång för mig.

Vid 22:30 hämtade Albin mig så åkte vi in till Hugo där Emma och Johan väntade på mig och Natha. Fan vad kul det var ute, mötte alla gamla polare från förra gymnasiet så hade grymt kul med dem. Många shots och drinkar senare åkte vi hem och somnade runt 05.

Ciao bella<3

Utgång!!!

1 Läs mer >>

Dagens körlektion gick super, vi körde manövrering och vi höll till vid kungsgårds gymnasiet. Som sagt gick allt bra vilket var skönt då det är första gången jag backar med manuell bil och det skiljer ju en hel del från vanlig bil.

Nu har jag fått läxa att läsa på det nya kapitlet som vi ska börja med den 1 Juni då jag ska "jobba" dem närmaste två veckorna nu. Jaja, nu kommer spårvagnen hej då!!

Ciao bella<3

Driving school!!!

0 Läs mer >>

Första lektionen höll jag idag så det vart jeopardy med hundfrågor såklart, kategorierna var "raser", "ursprungsland", "kändisar" och "anatomi". Det gick skitbra alla hade roligt så plus på det då.

Nu hade vi precis andra lektionen där läraren Lars bjöd på fika till alla och han hade köpt redigt med grejer här ser ni allt gott. Nu tar jag bussen till Körskolan för en sista körning i juni. Wich me luck!!

Ciao bella<3

It's fika-time!!

0 Läs mer >>

Godnatt allihopa, nu är jag sjukt trött orkar knappt hålla uppe telefonen. Men det behövs snart inte.

Måste bara skryta lite, jag har världens bästa hund. Han och jag är ett, vi är våran egna flock och det är han och jag 24h av dygnet. Vi är en del av varandra och det älskar jag, jag kan inte tänka mig ett liv utan dig Kaitaq hur skulle det va? Som tur är behöver jag inte oroa mig för det för du är MIN och ingen kan ta dig ifrån mig så det så.

Här får ni en bild på oss: the dream team, jag och min vilda diamant<3

Ciao bella<3

Nu säger vi godnatt!!

0 Läs mer >>

Äntligen är det klart...

På morgonen var det prov i idrott, jävla mördarpass. Jag hade ärligt talat inte tränat på det men tog det på jävlar anamma som tur var. Det handlade om utfall, push-ups, tre olika sit-ups, ryggövningar, balans, bäckenlyft, tåhävningar. Men klarade det som tur var.

Nu är det historia tyvärr, har betygsnack och ser en krig-film. Men snart är det lunch då är det PANNKAKOR!! :*<333

Ciao bella<3

Be lean, eat clean an...

0 Läs mer >>

Det här är anledningen till att jag älskar att bo på landet, såna här promenadvägar är få förunnat att ha precis runt knuten. Gick från bussen vid 16 och gick igenom både ko- och fårhage. Älskar korna som är så himla nyfikna men ändå så dumma. Dem springer alltid fram till en och vill kolla vad man är för prick och framförallt var Kaitaq är för lustigt/farligt djur.

Åt nyss god mat, torsk, potatis och god sås, Kaitaq har legat i solen nu för att torka sig från doppet när vi gick från bussen, får passa på när det är fint väder.

Nu blir det promenad och sen träna 15-minuterspasset inför morgondagens prov.......

Ciao bella<3

Loving the country li...

0 Läs mer >>

Började dagen med att måla färdigt katten på väggen i skolan, sen var det prov i hundkunskap på datan. Det gick jättebra, sen vid lunchen så tog jag, Ebba och Jansson en promenad runt strömmen med vovvarna så Kaitaq fick bada också när det är fint väder och så.

Nu på hundlektioner så ser vi film, det vart "den otroliga vandringen" snacka om nostalgi, det var min favoritfilm när jag var liten, den och "Balto". Jaja, sen blir det att ta bussen hem och plugga lite.

Ciao bella<3

Nostalgi tripp!!!