Torrö, dag 2

Söndag, Sista dagen här ute på Torrö, så vi gick upp tidigt och njöt av soluppgången, hann med en god frukost och en timmes promenad runt ön innan vi sedan begick oss tillbaka till Åsvikelandet där bilen stod. Måste säga att vi alla tre har njutit varje minut sen vi kom ut hit, lugnt, stillsamt och absolut ingen stress. Kaitaq njöt av att få gå runt i långlinan runt huset när vi var inne och ute, att gå runt ön i långlina och leda oss vägen (vi följde faktiskt han hela tiden). Supermysig helg vart det ute i skärgården, det är då livet är bäst!!
 
 
05:30, Kaitaq står och spanar på en familj med svanar medans mor och jag inväntar soluppgången. 
 
 
Gäsp... Varför sitter vi här såhär tidigt? Ja Kaitaq har blivit en liten morgonmyshund som gärna hoppar upp i sängen på morgonen och vill ligga och dra sig ett tag innan frukost och prommis så han vart lite chockad av dagens uppgång.
 
 
Så fint!! Underbara vargen som faktiskt verkade njuta lika mycket som oss av soluppgången, dock var det ett moln precis i solens position men sen lyckades den tränga sig förbi så vi kunde fota lite.
 
 
Soluppgångar är något alldeles speciellt, näst intill magiskt. Man får så mycket mer energi efter att vakna till av soluppgången.
 
 
Allt ser nästan redigerat ut, men det är bara solens starka färger som möter östersjön, ser kanske till och med ut som en målning.
 
 
Efter frukost så gör sig Kaitaq redo för promenaden runt ön. Vi hade sagt att han skulle leda vägen idag, så hej och hå vad det kommer gå.
 
 
Morgontvätten, man tilfrisknar lite av att slänga 14 grader kallt vatten i ansiktet klokcan 06:30 en söndagsmorgon mitt ute i skärgården.
 
 
Vargen och jag ute på udden, han är mitt allt, min vilda diamant.
 
 
Kollar av läget lite, vatten, vatten bara vatten så långt ögat når.
 
 
The dream team, älskade lilla Kaitaq.
 
 
Mor och vargen som även dem kollar läget och njuter av varandras sällskap
 
 
Gud vad jag älskar dem här två!!
 
 
Här ute på Torrö har all ljung slagit ut, så det är lila överallt både i skogen och på hällarna. Kaitaq leder som sagt vägen och gör det med bravur, han går exakt efter dem orangea markeringarna.
 
 
Så är han sådär lagom söt när han efter en 10-15m stannar upp och inväntar oss, sen när vi kommer fram så fortsätter han pinna på efter stigen.
 
 
Slappa på bordet är något av det bästa han vet, och det gör dem flesta huskies. Här efter prommisen...
 
 
Livskvalité!!
 
 
Han vet vad som gäller när klockan bara är 08:00 och man hunnit med så mycket som vi gjort idag. Bara att lägga sig och vila.
 
 
Lite solning också såklart, D-vitamin är bra för både päls/hår och naglar/klor.
 
 
Wild Tribe´s Kaitaq aka Livsnjutaren
 
 
Det är så skönt med Kaitaq för han är så himla fotogeniqe och man kan fota hur som helst när som helst och han ser alltid så perfekt ut på bild. Han är en riktig snygging min lilla kille..
 
 
Innan vi gick över bron från Torrö till fastlandet så vart det en till drickpaus och lite finbilder.
 
 
Otroligt klart vatten också, jag tror faktiskt att man underskattar Sverige lite. Jag menar vi har så otroligt fin natur och framförallt skärgård med klarblått hav och klippor som ser skulpterade ut.
 
 
Lillvargen!!
 
 
Såklart... när det finns stora stenar så bara måste man hoppa upp på den och posera lite.
 
 
En mur i vattnet som skiljer fastlandet från ön åt.
 
 
På grusvägen från bron till parkeringen så fanns det otroligt mjuk och tjock mossa som Kaitaq gick på och sen kom han på att det var så svalt och blött i den så han la sig och njöt lite där med.
 
 
Tungan rätt i mun, svåra grejer det där.
 
 
Efter att vi hämtat bilen så åkte vi en bit och stannade till i kohagen här för att ta våran lunchmacka, te och gifflar. En riktig bagagefika!!
 
 
Underbart avslut på den här perfekta helgen med mor och vargen. Hit kommer vi absolut åka fler gånger, så fint och mysigt. Kanske drar ner i slutet av hösten också!
 

Kommentera här: