0 Läs mer >>
Imorse vart det en timmes, mörk och kall morgonpromenad med Kaitaq tillsammans med Jessica och Karma, gick super förutom att K sprang efter ett rådjur tror jag..

Annars så har vi jobbat med våra hundrasarbeten idag på förmiddagen, då var Kaitaq ute på promenad med sällskaps-klassen och sen vart det lunch. Var riktigt gott faktiskt, det var skinkstek med potatis och sås + äppelmos. Så nu är jag SUPERmätt och tog en promenad med Erika och Mason. 

Väntar i Kaitaqs Box nu på att vi ska ta bussen till min körskola för en till körlektion. Kaitaq lämnar jag hos Micke så kör han hem K. 

Ciao bella<3



På't igen bara!!!

0 Läs mer >>
Idag vart det lite sökträning i skolan så vi drog ut till skogen och där gjorde vi en sökrutan med snitslar, sen vallade vi av området (vi alla gick runt huller om buller så att det skulle bli ett sök och inte ett lätt spår). Sen körde vi en i taget att en person skull gömma sig och vi skulle köra iväg hunden. 

När det var kaitaqs tur så körde jag i spårlina först, är ju lite nervös när det är mycket vilt och så men sen så vart jag säkrare när jag såg hur han verkligen hade full koll på mig så sedan fick han söka lös istället. Och det gick super, han sprang direkt mot mig och luktade efter min vittring i luften som man ska. Sen så är det ju lite bättre att han sprang i full fart också.

Här är lite bilder!!

Ciao bella<3





Sökträning i skogen!!

0 Läs mer >>
Jaha idag for man in till körskolan igen för körlektion 9:15 så missade första lektionen i skolan...

Men det gick helt super på körningen, gjorde ingen miss över huvud taget så känns super. Men jag och mamma pratade igår och tänkte igenom massor om att jag istället kanske skulle ta körkort för automat. Och det skulle
kännas så skönt men eftersom det gick så fucking bra idag så kör jag på manuell istället. 

Carro min lärare sa också att det är lika bra att köra på det eftersom jag ändå är så bra på det. Bara att jag måste lära mig att tro på mig själv och köra på!!! 

Nu väntar jag på bussen till skolan och där väntar entrepenörskap. 

Ciao bella<3



Beslut beslut!!

0 Läs mer >>
Då måste man ta tag i det då...

Ja jag kan med handen på hjärtat säga att jag har slarvat med teorin till körkortet, har väl lagt det på hyllan ett tag då det vart mycket annat istället. Men nu jävlar!!! 

Dessutom har jag dammsugit, skurat, torkat och dammat av i mitt rum innan jag la in mina mattor i sovrummet igen då det börjar bli kallt på golvet igen. Nu är även min älskade ljus tända och jag sitter i soffan och pluggar teori. 

Ciao bella<3





Fullt ös!!!

0 Läs mer >>
Sorry för dålig uppdatering...

Men igår så firade vi lilla Melker som fyllde 2 år förra veckan. Så, mycket stress på morgon och förmiddag med städ, skulle handla och sen skulle jag ju försöka baka mina cupcakes som blev som det blev. 

Visst dem vart goda och såg bra ut MEN gjorde ju en egen liten piff på dem för egentligen skulle dem stå över natten och även "ögonen" skulle stelna över natten så ja dem kunde ju blivit bättre. 

Men vid 16 kom i alla fall hela släkten och Jansson, som är en del av min släkt. Åt gott och hade det trevligt, sen fick Melker öppna alla hans paket och han vart så glad och sa i slutet: Tack snälla alla!!

Haha, nu sitter jag i en minibuss påväg ut till halkbanan för att ha risktvåan från 7:30 till 11:00 ungefär. Så wish me good luck!! 

Ciao bella<3







Firade lillebror!!

0 Läs mer >>
Stallet precis vid oss fick kattungar för några veckor så det har varit ett stort nöje när man varit/är barnvakt...

Dem är så otroligt söta med deras stora blåa ögon och deras fina färger. Kul att se dem nu när dem vuxit till sig och busar mycket med varann nu. 

Här är lite bilder på kissekatterna när dem ligger i sin Box i stallet. Nu ska jag fixa iordning mig innan vi ska dra in till Linköping för party och utgång på platå!!

Ciao bella<3







 

Kattungarna!!

0 Läs mer >>
Gud vad jag har saknat att gå långpromenader tillsammans med grannen. Så idag blev det promenad vid 07, sen en god frukost...

Det vart en 1,5h promenad med bus och lek. Kul att se dem springa fritt på fälten och leka. 

Måste bara säga att jag tror att jag blivit kär i hösten. Alla underbara färger och solen skiner så underbart mot dem gyllene träden. Men nu ska jag va barnvakt åt Melker så hejdå!!

Ciao bella<3





Äntligen morgonpromen...

0 Läs mer >>
Vart lite valpmys imorse och även lite bus/lek för kaitaqs del med Rambo...

Började 8:20 med prov i agility och lydnadsklass, det gick super känns som om jag tog alla rätt. Efter det har vi pratat lite om valpens stadier m.m och ja lite allmänt. 

Nu är jag påväg till körskolan för en körning. Lite pissig tid bara, missar ju lunchen helt och hållet men får försöka köpa någon macka eller nåt på Ica. 

Ciao bella<3




Valpmys och körlektio...

0 Läs mer >>
Idag åkte jag in med syster till skolan vid 8:20, hann bara lämna Kaitaq och sen ta bussen in till ljura för att ha körlektion, har ju haft uppehåll i 2månader nu då vi har haft praktik och jobb m.m men nu är jag igång igen...

Körlektioner gick suveränt, känns som om uppehållet gjorde mig gott. Efter körningen var det bara att dra tillbaka till skolan lite snabbt och var där 10:20 ungefär och började 10:10 så jag tyckte jag var väldigt duktig där faktiskt. 

I skolan så har det börjat den årliga "Killer-tävligen" man ska gå runt och "döda" folket på skolan med eb morot eller en potatis och man får en person utdelad till sig som man ska "döda" och sen får man en ny person varje gång man "dödat" en. Den här tävlingen håller på tills den 13 december så det gäller att kolla sig runt hela tiden så man själv inte dör. Jag och Jennifer har sagt att vi ska gå in för det här skitmycket nu när det är sista året och allt!! 

Men men efter skolan vart det att handla lite grejer till Kaitaq på hööks, vart bl.a en ny regnoverall, en ny reflexväst, massa tuggben och en upphöjd matskål  i rostfritt då såklart. Så nu är vi redo för vintern med sitt mörker och slask. 

Vet inte hur det här gick till men ligger redan i sängen och är trött så är väl bara att lyssna på kroppen och sova. Kanske är super utvilad imorgon. 

Ciao bella<3




Vad ska man säga!!!

0 Läs mer >>
Ja som jag skrev i det förra inlägget så fyller ju min älskade lillebror Melker 2 år idag så imorse firade vi han med presenter och lååång frukost...
 

Tog lite bilder med kameran men det är ju så "tråkigt" att fota inomhus när det nästan är mörkt ute och konstigt ljus i rummet men det vart i alla fall några bilder med känsla i, ni ser ju själva när han öppnar sina paket. Han fick ju sitt efterlängtade Pippi skepp "Hoppetossa" och dem tillhörande gubbarna till, pippi, annika, tommy, pippis pappa, karlsson & blom, prusiluskan och kling & klang. Måste säga att skeppet var superfint med riktigt tåligt trä och fina färger. Det roligaste är ju ändå att se hur glad melker blir för paketen, men för han skulle det räckt med bara pippi-gubbarna, haha. 

Sen fick han lite kläder, bak grejer m.m. så nu är han glad med nya saker igen. Och på söndag ska vi fira han med våran släkt... 
 
Ciao bella<3
 
 
 

Lillebrors 2-årsdag!!...

0 Läs mer >>
Idag vart det massa bus för Kaitaq med Harry och även en promenad med Mason. Imorse så grattade vi lilla Melker som fyllde 2år!! Fick skjuts in av mamma och micke så fick Melker hälsa på ALLA djuren på skolan då det ändå är hans födelsedag idag. 

Vi hade djur-specialisering där vi pratade avel & uppfödning. Sen var det entrepenörskap och vi funderade och gjorde lite mer med vårat företag. 

Nu är vi påväg till De Geer för att ha kick-of med UF!! 

Ciao bella<3








Tisdag!!

0 Läs mer >>
Oj oj oj, Kaitaq får ju lite hybris här hemma när han vill busa med den lilla skiten MEN han får ju inte det då han är för stor så äntligen kommer man till skolan och han får busa med massa kompisar...

Så imorse vart det massa bus med Shiva, hans ena tjej och dem hade superkul tillsammans. Senare vid lunch så kom Rebecca till skolan med hennes hund Masy så då busade dem ordentligt i rasthagen. Efter lunch så fick både Harry, Kaitaq och Masy busa tillsammans och det gick jättebra med allihopa tillsammans också. 

Kommer hem hit och lille Rambo var på bushumör så Kaitaq låg på golvet och den lilla sprang runt och bet han i tassarna, pälsen, svansen och öronen. Men Kaitaq är superduktiig som bara ligger där och är supersnäll. Men man ser på Kaitaq att det är lite jobbigt då han vill och ska säga till den lille skiten men han vet inte hur han ska säga ifrån så han har bara öppen mun och försöker ta rambos huvud i munnen, men han gör inget mer. 

Så nu är Kaitaq i hundgården och får ta det lite lugnt ett tag. 

Ciao bella<3





Massa bus i skolan!!

0 Läs mer >>
Äntligen klara med att måla alla staketpinnar, det firade vi med varm choklad och ost/skink macka. Sen tog vi en 45min promenad med Kaitaq i samhället...

Nu lade vi oss i gräset vid vår brygga och "solar" lite för oj vilket fint höstväder det är idag. Soligt och jätteskönt väder, blåser dock lite på vår tomt då det ligger precis vid sjön Asplången. 

Här är lite bilder på vårat hus med tomt också ;)

Ciao bella<3






Äntligen klara med må...

0 Läs mer >>
Idag vart det jobb för min och ebbas del...

Klockan 10:15 var vi igång vid vårat nya hus och målade massor massor massor plank som ska va till vårat staket. Men NU börjar det i alla fall bli klart tror vi så imorgon är det nog helt färdigt skulle jag tro. 

Vi tog en paus och gick en timmes promenad med Kaitaq runt i samhället för att hitta vägar  och se vilka hundar som var ute.Gick superbra, Kaitaq skötte sig men tyvärr mötte vi ingen hund. 

Sen körde vi på igen tills 16 då vi åkte hem och bytte om innan vi nu är påväg in till Norrköping för att de "familjetrippen" på bio. Har verkligen sett fram emot att se den nu!! 

Ciao bella<3







 

Mycket jobb vid nya h...

0 Läs mer >>
Här kommer lite höstiga bilder på Kaitaq och hans lilla lillebror Rambo när dem var ute på gräsmattan och myste, så gulliga tillsammans. Märks verkligen att Kaitaq är så lugn och tar sin roll som äldre nu när han har den lilla brorsan hemma på 8 veckor. 
 

Titta och njut!
 
Ciao bella<3
 
 
 

Photoboost Rambo&Kait...

0 Läs mer >>
Direkt efter skolan så åkte jag och Jansson hem till henne med hundarna för att dem skulle få busa av sig. 

Och det gjorde dem kan jag lova, dem sprang löst på fältet och häshagen!! Shit vad dem springer asså, värsta konditionspasset. Kul att se brorsorna tillsammans och ha kul. 

Är påväg hem nu med mamma, syster och lillebror. Tror jag ska fota Kaitaq och Rambo hemma nu och ute i solen såklart. 

Ciao bella<3




Lek med storebror!!