1 Läs mer >>

Tidig morgon idag igen, upp 5:30 och åka in till nkpg för att ta en 4km promenad med vargen till skolan. Skönt är det i alla fall då man blir piggare och känner sig välförtjänt av frukost sen i skolan.

Första lektionen var idrott då vi körde styrka samt mage, ben, rumpa. Skönt!!!
Historian var inställd så tog en långpromenad med Jansson och Ebba runt strömmen.

Efter lunch var det träning av hund samt hundkunskap där vi gick igenom agility och hunden i allmänhet.

Sitter nu på bussen hem för att sedan se bio med syster. Lär väl somna direkt när jag kommer hem efter bion så sista inlägget idag.

Ciao bella<3

Early every fucking d...

0 Läs mer >>

Då var det tisdag, bästa dagen på skolveckan tycker jag efter fredag... Har haft sällskapsdjur och hundkunskap idag. På morgonen ritade jag en katt på over-head papper som vi sen ska måla av på väggen i hund&katt. Den vart faktiskt väldigt bra, stolt!!!

Sen har vi nu börjar med massage på hundkunskapen så gick igenom det idag samt utövade det på vovvarna. Så kul att alla kan slappna av tsm och bara vila. Kaitaq tyckte dock inte att han var tillräckligt trött för att få massage men han och jag myste lite istället.

Haha nu blir det snart att lägga sig då det blir upp med tuppen imorgon för att ta bussen 6:24 igen. Usch!!!

Ciao bella<3

Best day of the week!...

0 Läs mer >>

Började skolan med sällskapsdjur då vi gick igenom fästningar och deras sjukdomar samt profylax mot fästningar. Usch!!! Såg några groteska bilder, det blev ju inte bättre av att man fick höra att dem är spindeldjur. Fy...

Men vi fick en varsin fästingplockare i alla fall. Sen var det lunch inte så intressant. Köpte dock en kaka som jag gjort alldeles för ofta nu fy! Blir att sluta med godsaker nu!!!!!

Men men skolan va seg nu ska jag sova och se vad tisdagen har att komma med. Godnatt!!

Ciao bella!!<3

Monday!!

0 Läs mer >>

Vet ni hur glad jag vart imorse då det var +2 grader ute. Börjar ju bli vår (för den här veckan i alla fall) solen skiner och det e behaglig temperatur ute.

Eftersom vi har sovmorgon imorse så kunde vi lugnt och fint äta frukost tillsammans mamma och jag.

Nu står jag här i Söderköping och vänster på min buss så börjar den hör skoleckan också. Det e ju riktigt skönt att man trivs på skolan i alla fall för då längtar man till måndagar.

Ciao bella<3

Efter vinter kommer v...

0 Läs mer >>

Tränade vargen nyss lite klicker inför lydnadsprov som jag faktiskt ska testa nån gång. Sen tror jag att jag ska tävla i rallylydnad, då det är mer samarbete där med hunden och mer kontakt.
I alla fall så gick det jättebra Kaitaq var superduktig.

Tränade mest platsliggning, inkallning och linförighet men även lite ställande och tandvisning. Kul!!!

Nu blir det att göra iordning lite vårrullar hemmagjorda. Får se hur det går!!!

Ciao bella<3

Training!!

0 Läs mer >>

Åkte efter frukost iväg till golfbanan med hela gänget hund, unge, mamma&micke med skidor och syster&jag!!! Tänkte ta en promenad där med vargen medans mamma och Micke åkte längdskidor. Mysigt var det i alla fall att gå med syster (länge sen sist) och bara prata skit.

Efter turen vart det varm choklad och fika i snön, mysigt. Man får passa på att ta vara på dem här dagarna då det är fint väder för snart lär det väl bli plus-grader och slask ute.

Jaja, sitter i bilen nu påväg till Willys för att handla det sista till kvällsmaten.

Ciao bella<3

Day out!!

0 Läs mer >>

Herregud säger jag bara vargen var helt annorlunda inatt. Han sprang runt i mitt rum hela tiden och gnällde, sprang till dörren och krafsade, ställde sig vid ytterväggen mot skogen och stirrade. Sen när jag beslutade mig för att ignorera han så flyger min ytterdörr upp och han springer rätt ut i mörkret (klockan va då 00) han fortsätter ut på gärdet tills jag inte ser han längre.

Jag springer då panikslagen upp ur sängen och tar på mig jackan (enbart) och kutar ut efter han. Ropar och skriker efter han och tillslut springer han tillbaka efter att han kollat/hittat nåt som han kände.

Ni kommer tycka det här låter helt sjukt nu men såhär konstigt betedde han sig en annan gång med i somras när det var fullmåne och det var det inatt med. Det är ju inget ovanligt att hundar liksom människor beter sig annorlunda när det är fullmåne men att han öppnar dörren och springer ut är helg sinnes ju!

Men men. Jag gick in i huset då med K för att sova där i soffan istället där jag kan låsa dörren. Så då sov han hela natten sen och jag med.

Mamma och Micke åkte iväg förut för att storhandla i Söderköping så jag är hemma och är barnvakt åt lillprinsen. Vi har sett på Rasmus på luffen och varit ute på en promenad då han somnade och ligger nu och sover med.

Ciao bella<3

Cozy Saturday!!!

0 Läs mer >>

Ligger i sägen nu och ser ett avsnitt av "hart of dixie" äntligen har det kommit nya. Vargen är helt tokig nu han springer runt och runt samt gnäller. Omg!!

Men men åt jättegod middag idag, crêpes med kyckling och sallad toppat med lite rostade nötter och citron. Yummy!

Jaja, godnatt i alla fall!!

Ciao bella<3

Myspys!!

0 Läs mer >>

Idag hade vi öppet hus på skolan. Fick skjuts in av mamma imorse, vi hade satt upp info-bord i entrén i djurhuset där det var en massa blanketter m.m. Kaitaq var med som reklam, haha. Han fick göra en massa trix och klicker övningar för att folk skulle komma och prata/ fråga. Jag pratade med en massa föräldrar och ungdomar som var intresserade av skolan. Trevligt var det i alla fall, att dock väldigt hes efter. Hmm...

Jaja, nu är jag i alla fall hemma, sitter ute och pluggar tills måndag.

Ciao bella<3

Öppet hus!!!

0 Läs mer >>

Oj då har missat att blogga tror jag allt...

Igår (onsdag) så åkte jag och syster hem till pappa och Sakorn för att äta våfflor och umgås då det var dagen innan pappa åkte upp till Arvidsjaur för att jobba för Audi. Kom hem sent så orkade inte blogga då. Men här kommer bild på våfflorna. Hihi!!

Idag (torsdag) fick jag skjuts in av syster till skolan, hade träning av hund och sen slutade vi vid 10 så jag och Jansson fick skjuts av hennes mamma hem till Jansson där vi la oss i sängen och såg på två filmer "LOL" och en annan rolig komedi/romantik. Kaitaq fick busa massor med Harry med, det är alltid lika roligt att se dem leka. Brorsorna!!!

Nu har jag i alla fall fixat rummet och plattat håret för imorgon är det öppet hus på skolan så jag ska stå i hundstallet och prata för skolan. Kaitaq får också visa sitt bästa "jag".

Ciao bella<3

Oj oj oj!!

0 Läs mer >>

Godmorgon så att säga...

Jahopp vaknade 3:53 idag och trodde klockan var 5:53 så skyndade mig upp och var arg på mobilen för att den inte ringde. Tar ut vargen på en kiss och fixar mig. När jag kommer in i köket och ska äta nåt så står det 4:00 på mikron. Kollar såklart på klockan där det också står 4:00.

Bara att lägga sig i soffan inne i huset istället och somna om. Så är lagom trött nu!

Men men sitter i djurhuset på skolan nu och äter min frukost och K vägrar äta sin. Snart så blir det skridskor på idrotten.

Ciao bella<3

Tired!!!!

0 Läs mer >>

Blir ett snabbt inlägg nu då jag ligger i sängen och har migrän som vägrar gå över. Jag har ont i hela kroppen så fort jag nuddar magen eller armarna så sticker det, en nästan brännande känsla. Tack vare migränen så har jag sjukt ont i nacken med såklart.

Så...

Nu har jag klagat lite, vad skönt det var då. Sällan jag gör det men nu får ni allt läsa om mitt klagande. Annars då? Jo skolan var väldigt slapp, hade nästan inga lektioner och kom hem tidigt. På lunchen så gick i alla fall jag, Jansson och Ebba en promenad med vovvarna.

Imorgon får jag inte missa bussen, K behöver sin morgonpromenad.

Ciao bella<3

Usch!!

0 Läs mer >>

Fan också! Missade bussen imorse, var ungefär 100m ifrån den när den brummar förbi. Shit vad arg jag blev, nu hinner inte K få sin ordentliga morgonpromenad. Men men det får väl bli en längre på lunchrasten.

Igår var jag hemma för jag hade huvudvärk, det blev en "mysdag" med syster och lillebror. Kollade på massa film och bara tog det lugnt. Var även ute med K lite och lekte med bollen.

På kvällen vart det hemmagjord pizza mums... Sjukt gott!!

Men men kollar just nu på tv under täcket i väntan på nästa buss.

Ciao bella<3

Overslept!!

0 Läs mer >>

Idag har vi varit ute en lång tid med Melker och vargen jag och mamma. Melker åkte pulka och vandrade omkring där själv på snövägen. Kaitaq jagade bollen som jag kastade fram på fältet hela tiden.

Syster min åkte in till akuten med mormor då min ängel inte mår bra. Men hoppas det inte e nåt allvarligt. Älskar dig!!<3

Nu sitter jag här i soffan och kollar på skönheten och odjuret faktiskt. Haha, älskar Disney-filmer. Framför mig har jag en kopp med vuxen-välling. Ska smaka hur det smakar då. Låter lite suspekt men men.

Ciao bella<3

Välling??

0 Läs mer >>

Sitter nu i finrummet och kollar ut genom fönstret... Typ snöstorm ute, men vargen älskar det. Han sprang lös nu på morgonrundan med hans frisbee.
Körde även sök med han och det gillas.

Nu väntas det en god lång frukost med varm choklad tror jag. Annars idag så blir det väl att träna vargen och plugga.

Ciao bella<3

Snowstorm!!

0 Läs mer >>

Nu har jag och Kaitaq hämtat ved utifrån där det är just nu -20 grader burr...

Kaitaq springer med mig när jag hämtar veden och tog upp dem jag tappade, men han sprang iväg med dem och lekte ist. Haha.

Imorse vart det inte en efterlängtad sovmorgon utan vargen väckte mig 6 sen somnade jag om till 7:30 ungefär.
Mamma och jag tog en promenad i det vackra vädret, dock var det -22 grader ute men solen lös så det var skönt.

Lekte med K också på fältet så nu e vi trötta allihopa. Och jag och lillebror kollar just nu på "fem myror är fler än fyra elefanter".

Ciao bella<3

Sunny cold weather!!