0 Läs mer >>

Charlotte (hundpsykologen) beställde mina nya kläder från skolan, och igår kom hon med dem till mig. Så supersnällt, det är en svart väst med hundgymnasiets logga på och så står det "linnea&kaitaq" sen var det en munktröja med ett stort tryck på ryggen.

Superfina och jätte sköna, hade på mig västen och tröjan förut när jag var ute och lekte med vargen.

Ciao bella<3

Tacksam!

1 Läs mer >>

Okej då kommer här bilder på när jag var i Grekland 2007 tror jag det var, jag åkte med mamma, min kompis och hennes mamma. Vi 4 gjorde massa grejer tillsammans allt från att åka utomlands, vandra och paddla kanot.
Så mysigt och vi har en film för varje litet äventyr vi varit på.

Ja ja vi var på ön Naxos i Grekland. Det var så sjukt fint, vi var där i 2veckor och bara njöt. Härligt...

Ciao bella<3

Dag 12: en bild på nå...

0 Läs mer >>

Vaknade vid 6:30 med jätteont i magen, tog då kaitaq på en kiss bara, tog en tablett och somnade om en timme iaf.
Tyvärr la det sig inte men jag tog ut kaitaq på en långrunda nu vid 8:15 typ, gick Ånalt en jättemysig promenad i skogen, över forsen m.m. Riktigt mysigt!

Kaitaq tycker om den promenaden också, då det är så mycket variation.
Nu ska jag lämna kaitaq i stallet och jag ska in och äta frukost på sängen till en film så magontet går över.

Ciao bella<3

Magont!!

0 Läs mer >>

Jag oroar mig just nu över min framtid, om jag kommer få det jobbet jag vill ha, om jag kommer ha mina nära och kära "next to me" och om jag kommer leva ett bra liv.

Inget av det vet jag nu och det är så irriterande, jag skulle bara vilja ha min framtid sagd åt mig, inte i detalj men typ om jobb, boende, familj m.m. Sen får det andra vara oförutsigbart.

Men men det är det jag oroar mig över just nu!

Ciao bella<3

Dag 11: någonting jag...

0 Läs mer >>

Jaha nu har man slutat skolan, efter lunch tog vi en promenad med vovvarna och kaitaq var total kaos, han drog samtidigt som han typ tjöt/gnällde, han lyssnade inte på vad jag sa eller någonting. Usch... Kände bara för att binda fast han i ett träd och gå därifrån.

Haha usch jag vet, men när han är så himla jobbig som han är nu i tonåren så blir man så jävla irriterad på han. Men såklart skulle jag aldrig lämna han.

Sen när vi kom tillbaka sa Charlotte att vi skulle träna på loftet, yippi tänkte jag som var irriterad på vargen. Men jag tog upp han dit och gick igenom freestyle programmet 2ggr och körde hjärngymping med han och han var jätteduktig så det var skönt avslut på den lektionen.

Nu precis släppte vi kaitaq och Emma i rasthagen, dem lekte massor och jättebra så det är skönt.

Nu blir det mat innan man ska va hundvakt åt Lexie, Charlottes ögonsten :)

Ciao bella<3

Omg!!

0 Läs mer >>
Började dagen med en försovning till 8:00, missade första lektionen som var matte.. 
 
Bara gå upp ur den varma sköna sängen, väcka kaitaq och ta en långrunda med han! Han var jätteduktig. Gick fot superbra, men tyvärr när dem är i den här åldern så går det ju upp och ner med bara nån timmes mellanrum ibland. 
 
Tillbaka i stugan vart det god frukost med rostat bröd. Sen började dagen 9:30 med hund!! 
 
Ciao bella<3

Försovning!

0 Läs mer >>

Nu är det såhär att onsdagar är inte kul!!!

Vi har tre liknande lektioner efter varann, naturkunskap,biologi och naturbruk. Usch!! Så det är sjukt segt.

Men men jag klarade mig igenom denna onsdag och efter skolan blev det promenad med kaitaq i skymningen (vid 15) haha... Jag saknar snön nu, det snöar hemma i Söderköping men inte en snöflinga här i skåneland!!
Längtar så mycket på att kaitaq ska få se snön, det blir hans första gång så det blir kul. Han är ju ändå en snöhund.

Nu blir det att kolla på nån film eller se stalkers :)

Ciao bella<3

Onsdagen!!

0 Läs mer >>

Japp...here it is!!
Eftersom det börjar närma sig vintern och det är kyligt ute så blev det en julröd stickad myströja och ljusa jeans. Till det mina bruna boots!!

Min outfit idag!

Ciao bella<3

Dag 10: en bild på mi...

0 Läs mer >>

Shit vad glad jag var igår kväll när jag skulle sova för innan hade jag och min syster pratat videosamtal på Skype, jag pratade med alla där hemma och även lillebror Melker, han vart så glad när han såg mig på skärmen. Han kunde inte sluta le<3 älskade du!!

Imorse var jag dock sjukt trött så gick inte upp förens 6:30, då tog jag en promenad runt strandhem med vargen, han var lite pain in the ass men sen gjorde vi lite övningar under promenaden så då fick jag mer kontakt. Phuuu...

Nu sitter jag i skolhuset och har kommunikation där vi ska skriva ett tal, då jag skriver om illegal djurhandel.
Man blir ju lagom arg och ledsen när man läser om det, och framför allt när man ser bilderna. Men men läraren om fram och berömde mig för mina tidigare uppgifter, "hur kommunicerar jag" och "typiskt Sverige". Fick bra betyg med :)

Ciao bella<3

Kommunikation

2 Läs mer >>

Okej jag tar en på mig och min bästa vän (eftersom jag inte får ta min syster då) haha. Nae men här min bästa vän och så är det en bild på Kaitaq och hans bästa vän/brorsa!!

Ciao bella<3

Dag 9: en bild på mig...

1 Läs mer >>

Jag måste erkänna en sak!!

Det är sjukt jobbigt att bo själv eller inte själva själv grejen utan det faktum att jag är 35mil från min familj. Saknar dem massor men kommer hem om 18 dagar då får jag se dem.

Det som gör det ännu värre är ju det att vi står varann så himla nära och då blir det jobbigt om man bor 35mil bort men men man träffas när man träffas och det längtar jag till.

Fick ett MMS av min älskade syster nyss, det gjorde mig nästan tårögd. Vill bara att ni ska veta att jag älskar er så sjukt mycket!!!<3

Här är bilden jag fick!!!

Ciao bella<3

Miss you!!

0 Läs mer >>

Ja du det är inte svårt alls.

Mitt bästa köp inhandlades den 13/5 i Gävle. Det var då jag köpte och skev mi som ägare på Wild Tribe's Kaitaq, min älskade lilla diamant, guldklimp, varg, vovve och älskling.
Det är det allra bästa köpet jag någonsin gjort då han har gett mig så mycket i mitt liv.

Jag kan känna nu att det kanske inte var rätt hund för mig då det är en riktigt svår ras framförallt när det är en hane. Men jag har nu köpt han och kommer ha kvar han all tid. Älskar han över hela mitt hjärta och kommer alltid att göra.
Jag jobbar med han så mycket då han nu är inne i unghundsåren som är värst, han drar massor nu, han vill visa sig tuff så morrar åt andra hundar ibland men jag känner att det blir bättre och det är det som betyder något.

Nu är den tid då jag bara måste jobba på ännu mer med han och bara ännu mer bestämd. Men det funkar för jag älskar min diamant <3 ja han är mitt bästa köp.


”Oavsett hur lite pengar eller hur få ägodelar du har, att ha en hund gör dig rik” <3

Ciao bella<3

Dag 8: mitt bästa köp...

1 Läs mer >>

Oj oj oj...

Jag är ju den typen som sparar pengar så först skulle jag ge en viss procent till mina familjemedlemmar, sen skulle jag köpa en riktigt fin SUV och spara resten kanske köpa aktier så mina pengar höjs hela tiden.

Såklart skulle jag skämma bort min familj och min lilla diamant, den lilla vargen. Ja nu märker jag att jag inte riktigt har koll på vad jag skulle göra men jag skulle i alla fall dela med min familj eller åka utomlands med dem som jag bjuder på, helt enkelt bjuda tillbaka till allt dem har gett mig!!

Ciao bella<3

Dag 7: vad skulle jag...

0 Läs mer >>

Idag gick vi upp vid 8 för att gå en härlig morgonpromenad igen, han var jätte stirrig nu och hade nosen i vädret helt tiden så något var på G i skogen. Usch... Men men sen fick jag hand intresse och gjorde lite trix.

Vart en god frukost med havregrynsgröt och varm choklad med grädde. Idag är tvätten helt klar för den här veckan, haha. Nu sitter jag på golvet inbäddad i mitt täcke ser på blue bloods igen med vargen sovandes bredvid på hans leksak.

Ciao bella<3

Cozy cozy again!!

0 Läs mer >>

Idag har det varit en riktigt härlig lördag, vaknade vid 9 åt frukost och gick ut med vargen på en härlig skogspromenad. Där gjorde vi lite tricks så som åttan, slalom och balans. Så stolt över han!!

Kom tillbaka till stugan och såg på Lassie med min varg han somnade dock. Sen vid 14 gick vi upp på träningsloftet och tränade hjärngymping allt från titta i hinken till var är mattes näsa? :) han är så smart och lättlärd. Förstår inte dem som säger att Husky är svårlärda, dem har inte mött min varg.

Nu ligger jag i sängen och ser på "blue bloods" ljuslyktorna är tända och vargen sover sött på mattan. Älskar helger!!!

Ciao bella<3

Cozy Saturday!!

0 Läs mer >>

Walk!!