0 Läs mer >>
Igår så åkte jag till Ebba i Lindö på eftermiddagen, då jag skulle sova där tills idag. Vi hade jättetrevligt, åt gott, köpte godis, såg film, lekte med Wilma, lärde Wilma att buga samt ta av strumporna :) Hon var jätteduktig.

Vi kollade på youtube klipp på Sharky en pitbull terrier som är så himla perfekt, det är filmer på han när han har en massa kycklingar på sig, kaninungar, en leguan som solar sig på honom och en katt som myser med honom. Ni får se ett klipp på honom här.






Här är lilla söta Wilma <3

Saturday

0 Läs mer >>
"För pengar kan man köpa nästan allting, men inte en kvinnas kärlek; man får bara en mer eller mindre god imitaion."

Shit vad gott det luktar här hemma nu när pizzan är i ugnen och fixar till sig lite innan vi ska sitta ner och äta gott. Om en timme ungefär så kommer Emma hit och ska sova tills  imorgon. Dem kommer lite sent tack vare den här "snöstormen" som kom lite snabbt. Vi satt och fikade när jag kom hem idag vid ett-tiden när vi ser ett svart moln borta över skogen och sen snöar det i massor där borta men inte här. Kändes lite crazy men vafan det behöver ju inte komma snö nu när det inte var i december...

Annars då.. Idag var det en slapp dag i skolan började med Djurens Biologi där vi fick en uppgift om djurens matspjälkning (fräsht, jag vet), men då satte vi oss i djurhuset med alla hundar. Vart faktiskt klar med uppgiften för en gångs skull (hundarna brukar ta fokus).

Efter lunch så hade vi hundlektion då vi tränade cirkuskonster, typ buga, gå slalom mellan benen, sitt fint och dansa.
Eftersom jag inte har en egen hund än så lånade jag Billie en jättefin Bernersennen hund (jag hade ju en sådan). Han var så duktig, han kunde redan sitt fint så fick lära han buga som han hakade på nästan direkt och slalom mellan benen var lite svårt då han är så stor och jag så liten :)

Nu väntar jag bara på emma så ska vi njuta av fredagen.






Nu e det fredagsmys.

0 Läs mer >>
"Kärleken och sorgen är tvillingsystrar."

Jag tycker det är så jobbigt när man vill träffa någon som har frågat om man vill mötas, men sen så är man för feg för att sitta ner och prata med den här personen. Det är så irreterande för jag vill jätte gärna träffa han, jag vet inte varför jag är så feg, det har jag aldrig annars varit men NU ska jag vara det.
Jag skulle kunna tänka mig att vi tar en promenad med hundarna eller något för då blir det lättsamt, men tänk OM det bli pinsam tystnad...
Att jag alltid ska vara så här, jag sumpar det ju bara då. Han är ju hur snäll och trevlig som helst men ändå så tvekar jag så mycket. Vet inte varför för jag vill träffas <3

Aja det var lite av det som far runt i mitt huvud hela tiden, men idag TORSDAG vad har hänt?

Åkte till skolan vid 08:40 då vi började med att bygga klart våran fina fågelholk (host), vi fick faktiskt B på fågelholken fast den var skitful och trasig typ. Men det är bra att läraren är snäll med betygen.
Efter fågelholkarna var det LUNCH, på menyn stod det Tomtegröt så jag åt väldigt mycket av det (hihi). Efter lunchen gick vi och hämtade Harry och Minna då vi tänkte släppa dem i rasthagen.

Fy fasen vad dem sprang och hoppade upp mot varann och "kramades". Det märks att dem gillar varann jätte mycket. Härligt. Sen vart det en slapp Naturbruks-lektion då vi bara satt och pratade för läraren gick ut med en och en och hade betyg snack.

Sista lektionen vart biologi med förberedelser inför Ekologi-provet nästa vecka som jag ska plugga på i helgen. Idag får Minna stå för bilden då hon är såååå gullig. <3
"Det är idrottslärarens hund"



Nu blir det lite FACEBOOK sedan se på TV innan jag slaggar för kvällen <3


We only got one night

0 Läs mer >>
"Konsten är inte att tala om vad det blir för väder. Konsten är att ha ett paraply när det regnar."

Onsdag idag då, började 10:10 så tog en buss från Söderköping tsm med Micke och Sandra. Sabdra och jag tog spårvagnen till Haga från Södertull. Vi hämtade Sandras foderhund Jazon som skulle med till skolan idag, sedan blev det en 10 minuters promenad till skolan.

Första lektionen var Djuren i Naturbruket där vi hade betygsnack men jag hann inte prata  då jag skulle på hälsokontroll. Det gick ganska snabbt så sedan gick vi till rastgården.
Sista lektionen var Engelska där vi har grupparbete om USA.


Jazon får stå för bilden idag <3

1,2,3 L-O-V-E.

0 Läs mer >>
Börjar bara med att säga att måndagen den 9 Januari var hemsk.

Först var det skola och det har jag sett fram emot så det var bara roligt, vi släppte hundarna i rastgården och lekte med dem ett tag innan lektionerna började igen. Det var en ganska slapp dag i skolan i allafall.

Min buss hem går 16:16 men jag missade den så jag gick ner till solariet och solade i en kvart bara, det var riktigt skönt att värma sig ett tag och glömma bort det kalla vintervädret som är utanför glasdörren. Efter solariet så gick jag till bussen som gick 17:36 jag var redan hungrig och hade ont i huvudet när jag satt på bussen (som tar 45 minuter hem)sen har dem tydligen bytt bussar så istället för att gå till v.husby och sen söderköping, gick den till v.husby och tbx till nkpg. Jag blev illamåeende och hade migrän så jag slänger mig av bussen vid sjukhuset och springer till toan. Ringer mamma och micke.

Jag fick skjuts av micke hem, var hemma klockan 19:30 typ då jag sprang till toan igen sen tog jag migräntablett och grät mig till sömns tack vare att det gjorde sååå ont. Mamma väckte mig runt 21 och frågade om jag ville ha mat, men jag ville bara sova bort smärtan.

Vaknade imorse runt halv sjutiden, åt frukist, tog tabletter och hoppade sedan in i duschen innan jag lade mig i sängen igen.

Vid 14 så åkte vi och handlade samt till Vårdcentralen med Melker då han skulle ta vaccinations-spruta. Det var så hemskt att se när han skrek så mycket för det gjorde ju ont med en spruta i vardera ben.
Vi åkte hem så fort vi kunde eftersom han skrek hela vägen hem.

Väl hemma så somnade han när jag gått med han ett tag. Lilla bebisen, det skar i storasysters hjärta när du hade ont och jag inte kunde göra något åt det.
Men men, nu sitter han i mitt knä och kollar på barnprogram.



Världens bästa Harry får stå för bilden idag! (Linnea Janssons hund).

Måndag=Lång dag

0 Läs mer >>
Nu ska jag snart krypa ner under mitt duntäcke och sätta på en film, efter att jag tagit lite yoghurt som kvällsmål. Imorgon väntar skolan på mig igen, jag satt och tänkte förut hur mycket man kan sakna skolan egentligen och att jag måste vara den enda som gör det men märkte senare att dem flesta ur min klass H11H gör det och det känns så skönt.

Förut när jag gick på NV i Söderköping så räknade jag ner alla dagar till lov och till och med helger, men nu så vill jag inte ha lov eller helgdagar utan vill bara gå i skolan och umgås med mina vänner och alla djuren på skolan. Det är så skönt att ha en så bra skola med så mycket praktiskt och sen såklart ett sånt bra tjejgäng så att man längtar till skolan!!
För jag har märkt att om man inte tycker det är kul i skolan så bör man tänka på något annat för jag klarade mig inte så bra i skolan när jag inte tyckte det var kul och när det inte var något praktiskt.

Och det är skönt att veta att jag isånnafall inte kan jobba med kontorsarbete utan måste jobba praktiskt och det är exakt vad jag vill.


"Det bästa med framtiden är att den kommer en dag i sänder"


Jag och Linnea Janssons hund Harry <3

Längtan är stor just ...

0 Läs mer >>

Man får bara vad man ger, och man ger bara vad man redan fått.

Kom precis in efter en 90 minuters promenad längs med kanalen med familjen, det var härligt men riktigt kyligt faktiskt.
Tevattnet värms upp nu så ska vi ta en kopp och värma oss lite, innan mormor och morfar kommer på besök och firas Melker på hans 3 månaders dag!!

Vi ska idag också ringa ett roligt samtal som jag väntat på länge nu, kunde knappt somna igår kväll då jag bara låg och tänkte på det här samtalet som troligtvis kommer ändra allting till det bättre.

Ibland måste man bara...

0 Läs mer >>
Sitter och äter saffranskaka med mamma och syster nu efter en 45 minuters promenad i det soliga vädret med Prins Melker <3
Det var härligt bitande kallt men ändå skönt när solen värmer upp de rosenröda kinderna.
Jag håller också på att skicka iväg mitt CV till olika ställen och håller tummarna. Fick även ett intressant mail idag så nu hoppas jag på det bästa!!

Kusin Viktoria sov ju över hos mig igår, vi åt gott och körde "tjejmiddag-frågorna" det är alltid lika roligt. På kvällen kollade vi även på The Vocie sverige, som faktiskt är jättebra. Låg och pratade massor på rummet senare på kvällen, kollade även på några avsnitt av Blue Mountain State.



Love yah

Talk the talk, and wa...

0 Läs mer >>

Idag kommer mina fina kusiner på eftermiddags fika, för att träffa lilla Prins Melker. Men sen ska även Viktoria sova över här tills imorgon. Det var ett tag sen sist så det är skönt att det blir av nu äntligen, har saknat dig Vickan <3
Dem tar även med sig lilla Epsilon (vovven) som är så himla gullig.
Epsi var med mig i skolan en dag och det var jätte roligt, hon tyckte om det jätte mycket. Puma och Epsi blev jättebra vänner också (terrierbandet) <3

Vi hörs senare!






Love yah

Cousin, cousin

0 Läs mer >>
Nu ska  jag verkligen försöka blogga mer, får väl hoppas att det nya 2012 ger mer blogginlägg för min del!!

2012 nu då, det känns lite konstigt att 2011 gick så fort, känns som om jag började himmelstalund för några veckor sedan. Men lite summering av det förra året och det som kommer.

2011

Det var ett jäkligt bra år för mig, om man räknar sommaren och framåt. Jag är jätteglad att jag bytte till Himelstadlund och vågade göra det (helt själv). Träffade där massa nya, perfekta vänner som kommer va en del av mig hela livet. Vårat tjejgäng är det bästa, alla har samma syn på vänskap och kommer från klasser där det varit massa "bullshit" och det är så skönt att vi alla har varit med om det så att det inte händer i vårat gäng. Jag flyttade också 2 ggr under höst/vinter. Först var det ut till Hylinge, där bodde vi 2 månader ungefär då det var skit med dem som ägde det. Om man är som dem ska man inte ens hyra ut till folk. Men den 1 december flyttade vi till ett jättefint enplans-hus i närheten av Söderköping, där vi nu bor helt perfekt.

Höstterminen i 1:an har varit helt underbar, det är nog första gången i hela mitt liv när jag inte vill att det ska vara lov, då jag saknar mina klasskompisar, lektionerna (som är om djur) och hundarna på skoldagiset, som tar upp en stor det av mitt liv. Nu har det varit jullov i nästan 3 veckor och jag vill bara tillbaka till skolan och göra allt roligt som vi gör.

Känner även att jag har pluggat upp mina betyg jätte bra, då jag ändrat mig helt och hållet, samt tycker det är roligt att gå i skolan.

Kort och gott så har 2011 varit ett jättebra år för mig och jag hoppas och tror att 2012 kommer bli minst lika bra.



2012

Vad förväntar jag mig av 2012? Ingenting, för jag vet att med mina kompisar, min familj och mitt liv så kommer det bli hur bra som helst och jag vill inte har några förväntningar som kanske inte kommer bli av.
Längtar just nu till att skolan ska börja ingen, och det gör den nu på Måndag.

Nyårslöften?
* äta nyttigare och skippa det lilla godiset som jag äter.
* Gymma mera med my homie EMMA <3
*Jag ska aldrig backa om det inte är för att ta sats.
*Leva livet till fullo

I know you'r somewere...