0 Läs mer >>
Kom nyss hem från en kvällspromenad med vargen och mamma med Melker i vagn. Gick i skogen och på grusvägarna, sen gick jag till vattenhålet så han skulle dricka sen helt plötsligt så går han i vattnet och börjar plaska och apportera pinnarna jag kastade i. Och då måste jag säga att min var inte tycker om vatten annars. 
 
Nu får han soltorka på soldäcket medansvi grillat kyckling och revbenspjäll, friterar pommes och dricker gott. Mums med lite sommarvärme äntligen, du har varit saknad sommar. 
 
Annars då? 
Mag var ledig idag från jobben så har varit med min varg hela dagen, tog en långpromenad med syster imorse sp han fick bli lite trötsneglar även tränar han igen! 
 
Imorgon vankas det jobb på Willys 9-18. Sen hem till älsklingen!! Tyvärr så fuckar sig min blogg-App ni så kan inte lägga upp bilder men ni kan se dem på instagram @linneafire 
 
Ciao bella<3

Kvällspromenad!!!

0 Läs mer >>
Härligt att börja jobba 7 på morgonen och sluta 12 för då har man ju hela dagen på sig att göra annat.
Hade däremot jättestressigt imorse!!!
Satte klockan på 5:30 men tröck bara av den så vaknade 6:12 och vi skulle åka 6:30. Lite stressigt men vi hann jag var på jobbet 6:55.

Var ganska lugnt idag, plockade mest bananer, tomater och äpplen. Men måste säga att det är ett riktigt roligt sommarjobb då arbetskamraterna är sååååå härliga.

Hör av mig senare ikväll kanske!!

Ciao bella<3

Jobb

0 Läs mer >>

Sitter nu och väntar på bussen, påväg ner till bussen så går jag alltid förbi en kohage men idag var det 2 kossor på andra sidan staketet. Som tur var så stod dem bredvid deras kompisar iaf så jag lät dem vara.

Jobbar 10-14 idag med, så det blir en kortdag! Sen är man ledig ons och tor, väldigt välbehövligt kan jag känna.

Ciao bella<3

Pissväder!!

0 Läs mer >>

Jobbet idag gick jättebra, cyklade sträckan dit vid Göta kanal som var ungefär 8,4km. Kändes jätteskönt, kom till jobbet , fick kläderna, kortet, mötte arbetskamraterna m.m sen var det bara att sätta igång.

Jag jobbar ju som sagt på frukt&grönt och idag var jag med Rafaeta och Ullis, två jättehärliga tjejer som har humöret på topp.

Jobbet är ju till största del ett tungt jobb då man ska fylla på med nya fruktkartonger hela tiden samt dra palltruckar m.m. Men det var jättekul och på nåt sätt varierande.

När jag slutade märkte jag att min cykel blivit stulen som stod vid bryggan!!!! Kan man bli mycket argare?

Tog en fika med pappa och han var snäll och skjutsade hem mig. Snällt!

Ciao bella<3

Good luck!!

0 Läs mer >>

Ska bara säga det att min blogg app har fuckat sig väldigt länge nu, så jag har inte kunnat blogga. Därför struntar jag i att skriva ikapp då det är 2veckors paus.

Men idag då?
Cyklar till Willys idag för min första jobbdag där, det känns lite pirrigt men det är bara bra.

Jag börjar 10 och slutar 14 så det är bara en kom igång dag idag. Min arbetsuppgift är i frukt&grönt.

Uppdaterar er senare då jag är färdig jobbad!

Ciao bella<3

Work

0 Läs mer >>

Just nu: sitter på en bänk vid göta kanal!!

Ja det gör jag, vaknade vid 6 gav vargen frukost och ut på en promenad såhär på morgonkvisten!

Min dag består av att träna lite med Kaitaq först med inkallning och vardagslydnad.
Sen vi 12-13 så ska jag in till NKPG då tjejerna från klassen ska fira Sveriges egna nationaldag där med grillat m.m.

Jag tror man säger: ha en bra nationaldag!!
Jag älskar verkligen våran nationalsång, den är så vacker.


Du gamla, du fria
1.
Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

2.
Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

3.
Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

4.
Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Ciao bella<3

Morning Walk!!

0 Läs mer >>

Jaha nu ligger jag i sängen och kom på att jag inte bloggat idag!!

Men fick skjuts in av mamma, kom försent till NP matte, gick bra på NP matte, hade svenska, diskuterade en film, åt köttbullar, hade engelska, ligger på betyget C, hade djurens biologi, mötte pappa, fick mitt schema till willys, tog bussen hem, hoppade av för tidigt, gick med min syster hem, åt, pratade, gick ut en kvällspromenad med Kaitaq, hälsade på hästar, borstade tänder, la mig i sängen.

Ja det har jag gjort idag!!!!!

Ciao bella<3

Den femte juni!!!

0 Läs mer >>

Jaha ja nu ligger jag i min sköna säng och är jätte trött, min snälla syster är ute med vargen nu så han bara somnar när han kommer in till mig.

Måste bara säga att han är jättemysig när han är trött, då kryper han upp och lägger huvudet under min haka och gosar in sig ordentligt. Det bästa är nästan hand valppäls som är så len.

Aja här kommer en bild på mig just nu!<3

Ciao bella<3

Goodnight!!

0 Läs mer >>

Sitter i skolans djurhus nu och väntar på min kära mormor som kommer och skjutsar hem mig. Slipper jag vänta på 17:37 bussen.

Annars då?
Idag var det matteprov på morgonen, det gick faktiskt riktigt bra, tror jag. Sen åkte vi tjejer in till city och köpte Mc Donalds som vi tog med oss in i klassrummet då vi bara skulle se på film på svenskan och engelskan.

Filmen handlade om nätmobbing, den var riktigt hemsk samtidigt lite väl perfekt. Då man tyvärr vet att det inte går till sådär i verkligheten.
Efter det hade vi mentorstid och sen djurhållning där vi också kollade på film.

Ciao bella<3

Kind grandma!!

0 Läs mer >>

Sitter i bilen på väg till skolan, fick skjuts av Micke idag så jag slapp ta 6:40 bussen när jag börjar 9:15. Snällt!!

Idag är det en vanlig skoldag på schemat, har även med mig Janssons födelsedags present idag. Hon fyllde ju år igår det lilla hjärtat.

Ciao bella<3

Monday today!!

0 Läs mer >>

Imorse vaknade jag och valpen vid 5 ungefär, det värsta är att han då vill va ute och jag var svintrött så ville bara sova. Men...

Då bar jag ut min tv till glasaltanen och bäddade ner mig i mjukisbyxor, trippla tröjor och sockar samt en tjock filt då det var jättekallt där ute. Men det fungerade bra då Kaitaq bara somnade bredvid mig.

Sen tog vi en långpromenad idag igen, var jättehärligt men jobbig (många backar).

Nu ligger jag i sängen och har sett Hamilton med Persbrandt fy fasen vad bra den är. Måste se den om ni inte gjort det!

Ciao bella<3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2776578/images/2012/pic_205250908.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2776578/images/2012/pic_205250915.jpg" class="image">

Walking!!

0 Läs mer >>

Igår Var det ju bara att glömma sovmorgon då vargungen ville upp redan vid 4!!! Men det var bara att ta ut han på en snabbkiss, äta fil och flingor sen va med han på baksidan.
När mamma vaknade så tog vi ut han på en långpromenad i skogen, när vi var påväg ut så mötte vi grannen och hennes hund så hon hängde med oss.

Vi gick i 1 och en halv timme, jag vart faktiskt stolt över lillen för han har aldrig orkat gå så länge förut, dessutom sprang han dubbelt så långt som oss då han jagade Karma in och ut ur skogen hela tiden.

Det bästa var att komma tillbaka och äta den efterlängtade frukosten med rostat bröd, varm oboy och löskokt ägg!!

Vid 10 kom Emma till mig, såklart så fick hennes kungspudel Leia hänge med också. Det var första gången dem träffade Kaitaq. Men det gick jättebra, fast Leia tyckte det var lite läskigt med en valp.

På kvällskvisten kom även mormor och morfar på tacco! Det var jättegott, men eftersom jag gått upp vid 4-5 varje dag sen den 13 maj nu så somnade jag sittandes på golvet vid 20 typ!! Oj.

Men gick in i rummet med Kaitaq och vilade fast det slutade med att vi somnade för natten.

Ciao bella<3

Lördag!!

0 Läs mer >>

Jaha ja idag stod det skola på schemat, har ju varit hemma ett tag nu pga att jag varit sjuk. Men idag var det skolan och jag har verkligen saknat mina babes som vart jätteglada när jag kom tbx till skolan.

Vi hade först djurens biologi där jag och Jansson fick vårar vanliga tuppjuck och asgarvade hela tiden typ. Sen var det biologi då jag målade ellinors naglar och mina samt Janssons. Vad gör man inte på biologi-lektioner.

Efter lunchen så var det dem här berömda nationella proven igen, idag var det svenska skriftligt. Kändes riktigt bra faktiskt. Men får väl se resultatet sen.

Nu ligger jag i soffan och ska snart ut med min lilla varg på en långpromenad i regnet med mamma. Skönt att jag kommer ut så himla mycket nu.

Ciao bella<3

School!!